Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Buducnost igara

1.335 pregleda · 91 odgovor · otvorena 04.06.2009. u 00:31

Dobra stvar za igre kao sto su F1, NFS i sl

Cisto preseravanje ,sad trcat po kuci ,ganjat loptu i sutat Van Der Saru , nigdje veze .
Nek se zove Milo....

Edit:
Kako bi bilo cool igrati Playboy igricu s ovim...
Nema razloga za brigu, ovo dok naleti do nas....
Pod jedan ovo si mogao kao vijest napisat , al ajd nema veze!
Kao sto sephi kaze grafika je ocaravajuca , mnogo je realno . Ali , cista zamisao je bezveze , ovo nije vise gaming ovo je sprdancija . Kakav je to gaming kad stara , nana , dedo u kolicima igraju s tobom :S ? Ovo sluzi samo za zabavljanje , boris se protiv je****g kompjutera . Svu energiju koju ulozite u ovu igru isto kao da ste bacili. Skating npr. momak se ubi skacuci , zasto npr ne bi izisao napolje te skejtao s haverima .. ZASTO ZASTO ?Eto jbna buducnost , Bog zna sta je sljedece . Da me neki lik iz kompjutera sretne na ulici da mi noge slomi . Ima jedan fazon ako niste skontali , sta je s cilimom , svaki moguci potez uradjen je na cilimu , mozda je on kljuc svega . Mozda tu ima neko magnetno polje ?
Do sljedeceg posta!;)
OMG, joj furke ocam' ^^
Neke igre bi se mogle igrat, neke ne..
Ima ovo i dobrih i losih strana, interesantno
Nemogu da vjerujem , mi smo sada puno za igricama ali koliko će tek naša djeca da budu.ovo će u nekim sferama života donijeti napredak , jer će biti dosta toga jjednostavnije jer se neće koristiti valjda samo za gaming ali kladim se ako ovo bude ovako da će većina truhnuti u kući.
meni nece nest da otvori onaj 2 klip :S
al hajd, hele nejse ... xD

sto izac s rajom napolje i igrat fudbala, bolje igrat ispred TV-a. sto ces otic u fitness i trenirat tam. bolje sjedit za ovim virualnim sranjima i trenirat ispred TV-a na ovome :S jbt ovo. bolji je svijet prije bio, kad nije bilo kompa
jedva cekam da dodje na trziste ovo rodit cu pare nabobam se i zajebavam se :D:D
Owo ce kod nas biti kada ja budem imo 60 god -.- sta ce mi tad ???
a kinezi imaju mozak cine ljudi cuda :D
Ne znam koliko je ovo dobro, olaksava kontrole i daje novu dozu interesantnosti, ali je broj igara prikladan za ovo upitan.

Jeste i revolucionarno i futuristicki, ali u jednu ruku i glupo je.
Drzati ruke u zraku i okretati ih lijevo-desno je meni bezveze, radije cu sebi kupiti G25 pa voziti i saltati kako treba.

I kad dodje u prodaju, kako igrati CS, FPS ili neku akciju uopcenito?

Kako trcati pred onim kad se treba kretati u igri?
Niko nema desetine metara slobodnog prostora u sobi za igranje ispred monitora da bi trckarao okolo.

Zatim tu su bugovi, pogresno skeniranje pokreta, nedoradjenost...

Nekako mi ovo nije leglo na srce, jeste da olaksava igranje i priblizava ga svim generacijama cineci ga interesantnijim ali za okorjele gamere ovo je apsurdno.

Ja ostajem vjeran svojoj tastaturi, mishu i joysticku.
Iskreno meni se ovo svidja iz razloga sto ne moras sjediti za PC-om kriviti kicmu,i da ti slabi cirkulacija..Ovo je spica da se malo relaxiras i zajebajes..Samo moras biti siguran u sebe da je ovo igra,a ne istina :D
zaista interesantno...
pocinjem sa zdravom prehranom i odricem se svega sto steti zivotu brate moram ovo dozivjeti.....

za ove sto kazu kako igrat cs, cod i ostale fps
pa vjerovatno ce izmislit neku pusku-gamepad sa kojom se mozete uziviti stvarno i recimo vi stisnete okidac ono puca mjenjate sanzere itd itd samo bit ce zajebano da ne slomijete tv....hahaha

Možemo svi samo prestati misliti o ovom i na drugom? Zatim Im 'ne težak to flame to uzrok izgleda prilično zanimljivo ... ali pravedan o svaki igra koja je zaista koristi punu kontrolu pokreta tijela izgledao poput svatko svira bi iscrpljena nakon nekog vremena. A što o toj igri sa ogromnim dinosaurus u kojoj ste stvarno morati pješačiti premjestiti vaš znak? Taj vrsta cool, ali ono što se događa kad pokrenete iz sobe? Pa vas korak natrag i što se događa? Vi premjestiti vaš karakter nazad. I doista, ono što će zaista dobre igre koristiti ovaj? Dok je težio gibanje u igri kao i Halo Cod bi bilo cool, theres no način stvaranja pune brzine sučelje s bilo koje igre koja je uključena kontrola. Tako njegov očito nije usmjerena ka i vrstu jezgre igrač. Čini se da Microsoft pokušava privući casual publiku. Ali, svatko tko je čisto u casual igara vjerojatno već ima Wii ili DS. Ali, barem svojim jedinstvenim, međutim, MS će najaviti ili prikaz 3 stvari prije nego što itko treba hype / flame projekt Natal. 1. Igre / sadržaj 2. Koliko to stvarno funkcionira i zadnji ali ne manje važno ... 3. CIJENA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.