moze li mi neko dai stranicu preko koje mogu da skidam sve pjesme !
Diskusija
program skidanja
112 pregleda · 12 odgovora · otvorena 03.06.2009. u 21:13
joj kako mrzim vakve idole... pa koje pjesme koja vrsta muzike... to sve mozes naci na googlu al ti nebi to otvorio nema sta
znaci reci slusam rock,pop,punk,metal sta ja znam narodnjake sevdah i tako to i da znamo sta da nadjemo ... iskreno ja neznam da postoji stranica sa svom muzikom tj da se mogu naci ono bas svi zanrovi...malo razmisli drugi put kada stavljas temu...tema od 1 recenice je fkt neodgovorna i bezveze postavljena....
znaci reci slusam rock,pop,punk,metal sta ja znam narodnjake sevdah i tako to i da znamo sta da nadjemo ... iskreno ja neznam da postoji stranica sa svom muzikom tj da se mogu naci ono bas svi zanrovi...malo razmisli drugi put kada stavljas temu...tema od 1 recenice je fkt neodgovorna i bezveze postavljena....
bosanacz je napisao/la:
joj kako mrzim vakve idole... pa koje pjesme koja vrsta muzike... to sve mozes naci na googlu al ti nebi to otvorio nema sta
EDIT: ja mislim da limwire skida sa tudjih pc-a i molim te da se ne pravis pametan ja pokusavam pomoci
hvala
s0mebody je napisao/la:
nema stranica zato je bog dao LIMEWIRE !
EDIT: ja mislim da limwire skida sa tudjih pc-a i molim te da se ne pravis pametan ja pokusavam pomoci
hvala
hvala
Program? Bearshare npr.?
Limewire , Bearshare , Emule ...
Svi oni skidaju pjesme sa drugih računala pa tako i Limewire...
Svi oni skidaju pjesme sa drugih računala pa tako i Limewire...
bosanacz je napisao/la:
... netacno
odakle skida limewire da mi je znat? sa neba ? .... nemoj pametovati kad neznas ...
odakle skida limewire da mi je znat? sa neba ? .... nemoj pametovati kad neznas ...
Otkad LimeWire radi po 'stranicama'?

www.aeromp3.com
sry moja greska ili me niste razumili... kako god odakle tebi te pjesme
al nema veze kako god ako trazi stranicu nek napise zanr ako nece limewire :S pogrijesio sam nisam toliko upucen u to cakk ga i ne koristim
bearshare ftw!
al nema veze kako god ako trazi stranicu nek napise zanr ako nece limewire :S pogrijesio sam nisam toliko upucen u to cakk ga i ne koristim
bearshare ftw!
limewire dok sam imo puno virusa 
eMule skini samo stisnes connect i oderes pjesmicu,program,igru sta os ^^

eMule skini samo stisnes connect i oderes pjesmicu,program,igru sta os ^^
aeromp3 i http://www.emp3world.com/
http://muzika.com.ba/
Ime teme program za skidanje muzike...
Au u temi trazis stranicu odluci vec jednom xD
http://muzika.com.ba/
Ime teme program za skidanje muzike...
Au u temi trazis stranicu odluci vec jednom xD
Ako ti ne valjaju FrostWire i LimeWire skini si Shereaza-u.
Bolje vec trazenje i skidanje kroz browser!
Bolje vec trazenje i skidanje kroz browser!
www.domaci.de - domace,nase
www.mp3.com - strane i sve (ali kesiras)
program :
limewire
imesh
shareaza
www.mp3.com - strane i sve (ali kesiras)
program :
limewire
imesh
shareaza
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.