Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

a

123 pregleda · 12 odgovora · otvorena 03.06.2009. u 16:27

Eh,formatirat ću komp. i sad me zanima koji je od ovih navedenih sustava bolji ? Windows XP ili Windows XP Black Edition ?
Hvala
Pa nije need for speed...XD

ja bih instaliro xp jer sam cuo na nekom forumu da nije xp black edition legalan....
OMDG :
XP black je samo viseeditovana tema (da je tako nazovemo) XP-a, tj. isto ko kad vistu patchujes (da tako kazem il instaliras) na XP...
Iz ovoga mozes zakljucit da sta god da odaberes je isto..
empty_king je napisao/la:
OMDG :
XP black je samo viseeditovana tema (da je tako nazovemo) XP-a, tj. isto ko kad vistu patchujes (da tako kazem il instaliras) na XP...
Iz ovoga mozes zakljucit da sta god da odaberes je isto..
Vidiš , Black Edition po mnogo čemu ide na Vistu,to je operativni sistem ,ne tema (bar su meni na servisu tako rekli )
goginho je napisao/la:
Vidiš , Black Edition po mnogo čemu ide na Vistu,to je operativni sistem ,ne tema (bar su meni na servisu tako rekli )
Operativni sistem nije vala da me je**s ... Sto bi se zvao XP Black da je OS ? Kao sto sam vec rekao to je VISEEDITOVANA tema XP (to znaci da je haman SVE promjenjeno u odnosu na XP ali nije ona srz, isto ko kad skines Vista Live pack, sve ti se promjeni al kompac ti je opet XP ...)
xp obicni
Ja imam Xp black edition v 6.0 i razlika je u tome što kad instaliraš black edition, on ti instalira nekakve programe ko za hack i to, naravno i tema je promijenjena. Ne znam šta da ti kažem, instaliraj black pa ako ti se svidi a ako ne, digni obicni.
empty_king je napisao/la:
Operativni sistem nije vala da me je**s ... Sto bi se zvao XP Black da je OS ? Kao sto sam vec rekao to je VISEEDITOVANA tema XP (to znaci da je haman SVE promjenjeno u odnosu na XP ali nije ona srz, isto ko kad skines Vista Live pack, sve ti se promjeni al kompac ti je opet XP ...)
XS Black Edition nije samo tema.
To je editovan XP Professional sa dodatnim programima, opcijama, vise optimizovan i jos sto sta drugo.

Ja preporucujem Black Edition, ako ces vec instalirati. Potrazi ima li SP3 Black Edition. Ako ima, onda njega.
Imam ja Black Edition, ako nemas opasno brz racunar nemoj ga instalirati jer je poprilicno spor u odnosu na "normalni" XP
XP black edition je editovani XP professional , s tim da automatski dolazi sa sp3 i nizom programa ( tipa firefox , winzip ...) kao i ukinutim bezpotrebnim stvarima koje dodju na "cistom" XP-u ( nema igrica itd )
btw black edition prolazi microsoft genuine

nadam se da sam bar malo pomogao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.