Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Moderator...

542 pregleda · 21 odgovor · otvorena 03.06.2009. u 13:55

Evo neki momak maloprije dize temu o korumpiranosti moderatora bla bla bla ( neam pojma ni sta korumpiranost znaci ) ; vidim zaboli vas neka stvar , niste se ni okrenuli , to vas i ne zanima. Malo sam čačkao po forumu i primjetio neke stvarI pa eto da vas , sveukupno pučanstvo pitam jel ovo uredu. Nije mi do aplauza / šamara ali ima djece kojima je aplauz draze dobit neko čokoladu pojest...

Nakon 4 mjeseca od zadnjeg posta na temi :

2 mjeseca od zadnjeg postanja na temi :

7 mjeseci nakon zadnjeg postanja :

itd. itd. uglavnom na skoro pa svakoj temi u war3 podforumu...

Edit:Zar ti stvarno mislis da Kemo cita inbox...
Ju du nat tač andrej!

Sta ima veze sto je liku dao par aplauza, moguce da mu je rodjak ili dobar prijatelj pa eto da ga "obraduje" malim aplauzom. . .

Uostalom, ovakve stvari posalji Kemi, pa nek on rijesava . .mi na ovoj temi samo mozemo spammat =]

L1MA: nemam ja sta naci kad to samo Kemo(nazalost, mrsko mu =]) i moze rijesit, uostalom on vodi ovaj site!
rulF je napisao/la:
Ju du nat tač andrej!

Sta ima veze sto je liku dao par aplauza, moguce da mu je rodjak ili dobar prijatelj pa eto da ga "obraduje" malim aplauzom. . .

Uostalom, ovakve stvari posalji Kemi, pa nek on rijesava . .mi na ovoj temi samo mozemo spammat =]

L1MA: nemam ja sta naci kad to samo Kemo(nazalost, mrsko mu =]) i moze rijesit, uostalom on vodi ovaj site!
mi samo na ovoj temi mozemo spammat hahahaha najjjjjjaca
L1MA je napisao/la:
e vala bas si nasao ko ce rijesiti "KEMO"
uze li ti onaj steam od torq7ua haha :D:D
Evo i razlog:

Joker poklopi se,

Lik mu je dobar jaran sta te boli qrac (: Nesto pricas nije ti do bodova. Da nije nebi se mucio oko ovog vjeruj!

edit: 900 post rofl xD
Na ovom sajtu radi šta god hoće...modovi se iživljavaju,zajebavaju,podjebavaju(naravno ima i dobrih modova).Ovaj mali što dobija aplauze na ovakve postove treba bit kastriran...pa ovo je sramota.A ovog moderatora treba udarat govnavom motkom pa nek se opameti malo.

Peace all.
ScandaL je napisao/la:
Joker poklopi se,

Lik mu je dobar jaran sta te boli qrac (: Nesto pricas nije ti do bodova. Da nije nebi se mucio oko ovog vjeruj!

edit: 900 post rofl xD
http://www.garena.com/forum/viewthread.php?tid=691936&extra=page%3D1

Evo ti , idi se malo pravdat , void stone ...

E moj Scandal , da ti samo znas koliko ja tebe volim ....
j0ker je napisao/la:
http://www.garena.com/forum/viewthread.php?tid=691936&extra=page%3D1

Evo ti , idi se malo pravdat , void stone ...

E moj Scandal , da ti samo znas koliko ja tebe volim ....
<3 that.

After all, I dont know who dont have life^^

A misery maloumnik nek proba zajebavat nekog svog godista... Zavrsio bi na gradini vjerovatno a ne izivljavat se na djeci. Koji ste vi debili. Skonto sam odma cim sam uso na TS vidio da recorda izaso sam i nisam mu se od tad javio. Boli me ku**c sta neki debil pise za mene i kako igram igru neku. Bolje mu je da se pozabavi svojim zivotom da normalno prolazi u skoli i da nebude freak i odvojen iz drustva. Moron glupi!
Ovo naravno nije okej, jer obicni useri dobijaju ban zbog ovog, zasto bi onda ovi bili izuzetak? Sumnjam da je ovo pravi won.andery, ali sve je moguce...
reLoaded je napisao/la:
Na ovom sajtu radi šta god hoće...modovi se iživljavaju,zajebavaju,podjebavaju(naravno ima i dobrih modova).Ovaj mali što dobija aplauze na ovakve postove treba bit kastriran...pa ovo je sramota.A ovog moderatora treba udarat govnavom motkom pa nek se opameti malo.

Peace all.
cuj kastriran hahahahahah i ja tako mislim postoje modovi koji se izivljavaju na neduzne membere XD
Ja mislim da nije uredu da na skoro svaki (dobar ,los)post moze dobiti aplauz ili samar znaci ako imas razlog daj mu ako ne nemoj ostale provocirati. Ja imam 8 bodova meni dosta barem nisam u minusu voleo bih da imam vise da mogu kupiti jos neke stvari u shop-u ali otom potom... Kad sam dosao na g.ba imao sam 0 dobijes aplauz drago ti koda si dobio 100 km tako i sad ovo mozda je novi korisnik mozda ne 2-3 aplauza gore dole ali ako vec na skoro svaki komentar dobija aplauz to nije uredu.
Bila je tema za esl bih tako nesto i ja napisem post i dobijem aplauz 100ljudi citiraju me i govore ovo nije uredu dobija aplauz zbog jednog aplauza u godinu dana a napisao sam ko ce osvojiti i jos nesto ...mislim realno ako je "doticna osoba"dala aplauz ocu ja reci necu ili tako nesto...

Admin kako odluci tako ce i biti mi nemozemo nista

Ne dirajte andreya, ako je iko normalan moderator, to je on!
Sta dizete frku radi njih, pogledajte kolko je vas maloumnih idiota sto spammate, pa sebi ne zamjerate..
Ja se rijetko javljam , ali jako bespotrebna tema , od tolikog posla nasao si ovo , i samo da kazem ne spominjite Andreya oci cu vam poizbijat nenem ^^ , ne znate covjeka zato tisina , lock temu , nema sta vise ovdje pisati ...

P.S: veliki pozdravi mom dobrom prijatelju i fotografu Andreju ...
Sajt propo.
Btw XxXAdOO mi frend pa mi nikad nije dao apl
jacky je napisao/la:
Btw XxXAdOO mi frend pa mi nikad nije dao apl
zato ti daje nes drugo !

ownd!

insult->shamar->ban

ebo te gamers

nidje veze

cya all

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.