Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

TrakAxPC Problem :S

65 pregleda · 8 odgovora · otvorena 02.06.2009. u 20:56

Ej opet ja xD...evo treba mi pomoc hitno :D !!!

Neki dan sam kod jarana vidio program TrakAxPC i ocu da ga install.Skino sam ga sa neta i pokusam da ga install,ali izbaci mi error i pise :
C:/Documents and Settings/ajdin/Desktop/TrakAx_Installer_2_0_108.exe is not valid win32 application.

Ili slika :

Pokusavao sam skidati ostale verzije ovog programa ali ipak ne moze..Prbacivao sam od jarana instalaciju opet ne moze..Samo bih molio da ne odgovarate ako neznate ili tipa "Obori sistem","Sta ce ti to bolje ti je..." itd.

Admini nemojte pls lock temu dok ne dobijem odgovor !
Hvala
nije ti validna ta traka na windowsima 32...kod tvog jarana je ili vista ili 64 windows...mislim da je to da imas 32bitni i 64 bitni windows...ova nije validna na 32 bitnom windowsu ;)

Post dobio aplauz od xE0N

Paa..imas li rjesenje..:D Sta trebam da uradim ?
NighT007 je napisao/la:
nije ti validna ta traka na windowsima 32...kod tvog jarana je ili vista ili 64 windows...mislim da je to da imas 32bitni i 64 bitni windows...ova nije validna na 32 bitnom windowsu ;)
HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

kad pise is not a valid 32 bit app znaci da je ostecena aplikacija

Post dobio šamar od xE0N

to nije tacno storm...isti sam problem imao izbacivalo mi to i pokusavao na 64 windowsu i radilo je...sto znaci da je otprilike nesto tako oko 32 i 64...barem je kod mene takav problem bio..
Ako moze neko rjesenje da mi neko napise bio bih zahvalan.
Skini portable verziju, il od jarana kopiraj sve fileove i prebaci i pokusaj pokrenut.
Daj link od portable...Posvadjao sam se sa jaranom xD
ajkO je napisao/la:
Daj link od portable...Posvadjao sam se sa jaranom xD
http://rapidshare.com/files/74297334/TrakAxPC_2.0.108_mrmatyi.rar

rarpass: bdwmatyi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.