Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje 70 bodova

Cs problem

382 pregleda · 27 odgovora · otvorena 02.06.2009. u 18:33

Imam problema s cs-om od kad sam formatiro comp stavio novu graficu i promjeno maticnu.Znaci kad udjem u cs fps mi je 40 i kad krenem da idem zastopa pa opet krene pa svaki 2,3 sekunde tako

eto ko pomogne 70 bodova

hvalaa
browNe je napisao/la:
Sta ti je ?
normalan ?
e sorry :D nisam mislio na tebe :p hheeh mislio ja na ovoga jednog sorry brate :D
kao 1. ugasi vsync u cp,kao 2. provjeri u video u gornjem lijevom
cosku ima nes softwer,open GL i jos nes

stavi open GL i nece ti stopat kad se kreces
~ reinstall drivere graficke
~ vertical sync off
~ fps_max 101 (to vec sigurno znas xD)

ako ti to nista nepomogne

~ povecaj ram memoriju racunara

ima jos neka sranja sto su meni pomogla da se kuca u console cek ( bit ce edit )

~ btw pogledaj jeli ti u counter opcijama sve uredu...
~ i kad udjes u counter-strike ugasi sve programe znaci mozillu firefox, msn, antivirus i sva ta sranja sto su ti ukljucena ako ti nista od ovog nepomogne ja stvarno neznam =)
eh vako ako ti invidi odes na nju odes 3d setings onda odes take me here onda odes program setings kliknes na half live onda odes dole zadnje skroz vertical synce i nastimas ga da je off i onda udjes u cs i kucas u komzplu fps_max 101 i eto to je to daj 70 bodova :D:D
browNe je napisao/la:
1)

2)
;)
nastimaj grafickoj preformas i mocice ako je i meni bilo al kad sam namjestio na grafikoj sve super radi ko sat:D:d
browNe je napisao/la:
Sta ti je ?
normalan ?
Ja imam problema sa botovima za cs.:S:S:S Kad god pokusam da ih ubacim pise mi: UKNOWN COMMAND (tako nesto) sta da radim?? ? ?? ? :S:S:S:S:S[B

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.