Tut created by me.
1.Otvorite Photoshop i kreirajte new file velicine 800x600 :

2.Sada na Background idite Filter/Render/Clouds

3.Sada na Background idite Filter/Pixilate/Mezzotint i podesite :

4.Sada idite Filter/Blur/Radial Blur i podesite :

5.Sada idite Filter/Distort/Twirl i podesite :

6.Sada duplicirajte Background layer (desni klick/duplicate layer)
I dobijeli layer stavite na Lighten :

7.Selektujte layere (klik na jednog shift pa klik na drugog) i pritisnite CTRL+E da ih spojite.
8.Duplicirajte opet layer Background.
9.Sada idite na [b]Filter/Disort/Twirl i postavite vrijednost na -200.

10.Sada opet i ovaj layer postavite na Lighten (vidite step 6).
11.Spoji layere.
12.Oboji svoju sliku tako sto ces pritisnuti CTRL+U.

(vi narevno postavke mozete mijenjati).
13.Duplicirajte opet layer i sada ovaj postavite na overlay.

14.Spojite layere i uzivajte.
Blood slova (krvava slova) (mozete samo nadodati na ovu sliku) :
1.Napisite neki text (velicina nebita) i stavite crnu boju :
2. Select > Load Selection (izaberite Layer Transpra...)
3. Layer > Flatten Image
4. Select > Inverse
5. Filter > Pixelate > Crystallize (velicina 4)
6. Select > Inverse
7. Noise > Add Noise (stavite Guassian, Monochromatic, 70)
8. Blur > Guassian blur ( 2.0)
9. Image > Adjust > Curve :

10. Press Ctrl + D da deselektujete
11. Image > Adjust > Invert
12. Image > Rotate Canvas > 90 CW
13. Filter > Stylize > Wind (sa desne strane)
15. Image > Rotate Canvas > 90 CCW
16. Image > Mode > RGB
17. Image > Adjust > Hue Saturation
18. Pritisnite Colorize
19. Saturation stavite na max, lightnes na -5,6 a boju na crvenu.
Enjoy !

Tut created by mandA
1.Otvorite Photoshop i kreirajte new file velicine 800x600 :

2.Sada na Background idite Filter/Render/Clouds

3.Sada na Background idite Filter/Pixilate/Mezzotint i podesite :

4.Sada idite Filter/Blur/Radial Blur i podesite :

5.Sada idite Filter/Distort/Twirl i podesite :

6.Sada duplicirajte Background layer (desni klick/duplicate layer)
I dobijeli layer stavite na Lighten :

7.Selektujte layere (klik na jednog shift pa klik na drugog) i pritisnite CTRL+E da ih spojite.
8.Duplicirajte opet layer Background.
9.Sada idite na [b]Filter/Disort/Twirl i postavite vrijednost na -200.

10.Sada opet i ovaj layer postavite na Lighten (vidite step 6).
11.Spoji layere.
12.Oboji svoju sliku tako sto ces pritisnuti CTRL+U.

(vi narevno postavke mozete mijenjati).
13.Duplicirajte opet layer i sada ovaj postavite na overlay.

14.Spojite layere i uzivajte.
Blood slova (krvava slova) (mozete samo nadodati na ovu sliku) :
1.Napisite neki text (velicina nebita) i stavite crnu boju :
2. Select > Load Selection (izaberite Layer Transpra...)
3. Layer > Flatten Image
4. Select > Inverse
5. Filter > Pixelate > Crystallize (velicina 4)
6. Select > Inverse
7. Noise > Add Noise (stavite Guassian, Monochromatic, 70)
8. Blur > Guassian blur ( 2.0)
9. Image > Adjust > Curve :

10. Press Ctrl + D da deselektujete
11. Image > Adjust > Invert
12. Image > Rotate Canvas > 90 CW
13. Filter > Stylize > Wind (sa desne strane)
15. Image > Rotate Canvas > 90 CCW
16. Image > Mode > RGB
17. Image > Adjust > Hue Saturation
18. Pritisnite Colorize
19. Saturation stavite na max, lightnes na -5,6 a boju na crvenu.
Enjoy !

Tut created by mandA

