Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

FL8 again :)

164 pregleda · 22 odgovora · otvorena 30.05.2009. u 20:48

Znam da je nevezano za gaming, nemam nikakva administratorska odobrenja, al` evo ako hocete, jednominutni video da pogledate, ja pravio, tj. moj.

Improvizacija.

link

:D
Jel se vama u zadnje vrijeme desava cesto error i ne mozete gledati film?
AtoM je napisao/la:
Na youtube? Ne.
Aferim !!!
ownd
Odlicno!!!:DxD
e sry sta smaram ali moze li neko da mi kaze neki dobar software za pravenje beat ove ??
nesto slicno na ovo ili bilo kakav software bitno da moze da se pravi beat ?? :S
Jel to ima neki program s kojim sviras pomocu tastature? Ako je to to, koji?
TheBoss je napisao/la:
e sry sta smaram ali moze li neko da mi kaze neki dobar software za pravenje beat ove ??
nesto slicno na ovo ili bilo kakav software bitno da moze da se pravi beat ?? :S
Fruity Loops Studio 8, evo u njemu mozes i da sviras ( tj. zajebajes se ovako kao ja :D ) a mozes i da pravis beatove, pogledaj ako hoces moj tutorial na youtube, deset minuta traje, objasnio sam kako nabrzake napraviti obicnu melodiju, bubnjeve, bass i tako te zajebancije .. profil mi je ' iwdnplay ' tamo, ako nemozes da nadjes, pm me.
svaka cast ..
AtoM je napisao/la:
Da ! I to i facebook nece :/
svaka ti cast fkt... a da li mozes dati program za ovo imao sam nesto klavir ovo ono al fkt suxa... pa ako mozes dati program ako je warez daj mi ime ovdje naci cu ja znam se koliko toliko snaci...a za tvoju izvedbu sve 10...
wauuuuuuu^^

ownas bro ..
samo tako
bosanacz je napisao/la:
svaka ti cast fkt... a da li mozes dati program za ovo imao sam nesto klavir ovo ono al fkt suxa... pa ako mozes dati program ako je warez daj mi ime ovdje naci cu ja znam se koliko toliko snaci...a za tvoju izvedbu sve 10...
Fruity Loops Studio 8. :)
haha svaka cast ja bi sebi prst slomio
Dobar , al j**o to kad gledas Turtorial ...

Pravi beatove sam ,

Evo ovo ti je rec kad sam pravis i smisljas beatove preko FL
Ovo su mi beatovi od jarana ...Najbolje pravi HipHop beatove al zna i ilahije odsvirat...

http://soundclick.com/BacknYBeaTZ
Pleasure je napisao/la:
Dobar , al j**o to kad gledas Turtorial ...

Pravi beatove sam ,

Evo ovo ti je rec kad sam pravis i smisljas beatove preko FL
Ovo su mi beatovi od jarana ...Najbolje pravi HipHop beatove al zna i ilahije odsvirat...

http://soundclick.com/BacknYBeaTZ
@ topic ... prejako, svidja mi se pravo !

@ Kola ... bake je b(L)og i oblatina za beatove ... al nemoj zaboravit 3-G ... naljutit ce se :P

hHAHAH

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.