Izabrani forum.Forum koji smo toliko duko čekali,i napokon dočekali.Ali,gle šta se desilo.IF značku je dobio ko god je zatražio adminu na pm.Zbog toga smo došli do situacije da ljudi koji pišu najgluplje postove na forumu imaju ovu značku.Zar se u IF ne bi trebalo ulaziti po zaslugama?Po postovima?Evo gledam ovog UnlZ-a aka shamana otvorio neku glupu temu u kaze:"Stavio sam je u IF jer je tema zaista pametna i može se dosta o njoj diskutovati,a ne želim da mi tamo neki spameri pišu po temi".Wtf!UnlZ ima IF značku.Pa stvarno smiješno.
Zaključak cijele ove priče jeste da admini malo paze koga će stavljati u IF.Meni ne treba ta značka al prosto kad vidim ko je ima bude mi krivo.
Zaključak cijele ove priče jeste da admini malo paze koga će stavljati u IF.Meni ne treba ta značka al prosto kad vidim ko je ima bude mi krivo.
a iskreno
)? Ne govorim ni ja da sam najpametniji i da sam nešto uradio za forum, neki će reć' da samo spamam, neki će reć' da sam pametan, iskreno - boli me neka stvar. Ja znam kad pomažem, i znam kad spamam.