Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Izabrani Forum

279 pregleda · 20 odgovora · otvorena 30.05.2009. u 11:28

Izabrani forum.Forum koji smo toliko duko čekali,i napokon dočekali.Ali,gle šta se desilo.IF značku je dobio ko god je zatražio adminu na pm.Zbog toga smo došli do situacije da ljudi koji pišu najgluplje postove na forumu imaju ovu značku.Zar se u IF ne bi trebalo ulaziti po zaslugama?Po postovima?Evo gledam ovog UnlZ-a aka shamana otvorio neku glupu temu u kaze:"Stavio sam je u IF jer je tema zaista pametna i može se dosta o njoj diskutovati,a ne želim da mi tamo neki spameri pišu po temi".Wtf!UnlZ ima IF značku.Pa stvarno smiješno.

Zaključak cijele ove priče jeste da admini malo paze koga će stavljati u IF.Meni ne treba ta značka al prosto kad vidim ko je ima bude mi krivo.
Meni treba IF značka.

Post dobio šamar od Vilenjak

Da, ja sam isto naletijo na neke teme u IF koje su totalno besmislene i glupe...
Nije istina da je svako dobio ko je zatrazio neznam da li nas ima 20 - 30 u if i za mene je to bezveze uspio sam samo jednu osobu preko stele ubaciti
gief me
Da da, upravu si.

Kad je tek napravljen IF bilo je oko 15 članova, među kojima sam bio i ja al' to je nebitno, uglavnom, svi ti članovi su bili pametni, normalni i moglo se sa njima fino razgovarat', diskutovat' i pričat'.

Ovi novi koji su dobili IF (unlz, getin i sl.) to je sramota...Mislim, čemu su se oni dokazali na forumu (ne pikajući "razarac"a zbog gluposti već po zaslugama )? Ne govorim ni ja da sam najpametniji i da sam nešto uradio za forum, neki će reć' da samo spamam, neki će reć' da sam pametan, iskreno - boli me neka stvar. Ja znam kad pomažem, i znam kad spamam.

Mi, obični smrtnici, oko ovog "problema" ne možemo ništa. Sve je na adminu.

I +, unlz u IF, a reloaded ne? Nepravda
PrO_G4M3R je napisao/la:
Da, ja sam isto naletijo na neke teme u IF koje su totalno besmislene i glupe...
Koga ba ti saltas dosao si sinoc ili jutros na ovaj forum i pametujes nesto, jesi dobar ti?

Sta je IF?

Et reci ako si naletio na teme za koje mozes reci da seu besmislene i glupe ako si tek dosao,objasni pojam,edituj post!

btw. Dosta se zalazes za ovaj forum zasluzio si i ti u IF,mislim na realodea

@ontopic:

U pravu si, otisao sam na schulzov profil ono jedno vrijeme kad se vratio i 3 njegove strane od gb-a su mu bile popunjene primanjem u IF i promjena nicka. Te mu i ja napisah nebi li me ubacio mada se nisam ni nadao tome,on me ubaci tako da...
Ma daj ba ! ...ovo dobijaju pristup IF samo neki idoli :r a iskreno je**m se i ja i jos dosta ovih clanova po g.ba vec 3 i vise godina a nismo dobili ni tu IF znacku il sta vec :r .. a neki spamer dobije smijesno :r
4rm4n1 je napisao/la:
Da da, upravu si.

Kad je tek napravljen IF bilo je oko 15 članova, među kojima sam bio i ja al' to je nebitno, uglavnom, svi ti članovi su bili pametni, normalni i moglo se sa njima fino razgovarat', diskutovat' i pričat'.

Ovi novi koji su dobili IF (unlz, getin i sl.) to je sramota...Mislim, čemu su se oni dokazali na forumu (ne pikajući "razarac"a zbog gluposti već po zaslugama :D)? Ne govorim ni ja da sam najpametniji i da sam nešto uradio za forum, neki će reć' da samo spamam, neki će reć' da sam pametan, iskreno - boli me neka stvar. Ja znam kad pomažem, i znam kad spamam.

Mi, obični smrtnici, oko ovog "problema" ne možemo ništa. Sve je na adminu.

I +, unlz u IF, a reloaded ne? Nepravda ;)
Slažem se sa ovim što si napis'o.

Ima dosta članova na portalu koji zasigurno trebaju dobit status IF a nisu dobili, dok ovi spammeri, retardi, maloumna djeca dobiju taj status samo što pošalje PM adminu i uliziva se. Neču da nabrajam nikog' neka se nađe sam. Cast pojedinim članovima respect.
Nije to tako prije bilo.
Prije nas je bilo malo, i svi zasluzeno unutra . .
I sta se desilo

Pa dosao Dino u pokusaju da sa dvije teme vrati gamers "na noge" :/
No offense prema njemu, ali je ovaj put totalno usr'o Izabrani Forum. To je sada gotovo i ostace tako, Kemi je mrsko da on sada ponistava . .
Ma slusajte i Adminima je dojadilo raditi na ovom forumu...
Zato oni djele samo tako IF ....

Ovaj forum treba ozvijet sa nekim adminima i moderatorima koji bi se bas potrudili po pitanju ovog.....
Ko sad smo dobili neke Global modove admine al isto je jer niko od tih "Bogova" nije postavio ni jednu pametnu temu ili nesto sto bi pomoglo sajtu

IF bi se trebao zasluzit pametnim temama, postovima prije svega.....

Al et sto svi kazu g.ba je davno propo pa i ja se slazem
unLz je napisao/la:
Koga ba ti saltas dosao si sinoc ili jutros na ovaj forum i pametujes nesto, jesi dobar ti?

Sta je IF?

Et reci ako si naletio na teme za koje mozes reci da seu besmislene i glupe ako si tek dosao,objasni pojam,edituj post!

btw. Dosta se zalazes za ovaj forum zasluzio si i ti u IF,mislim na realodea

@ontopic:

U pravu si, otisao sam na schulzov profil ono jedno vrijeme kad se vratio i 3 njegove strane od gb-a su mu bile popunjene primanjem u IF i promjena nicka. Te mu i ja napisah nebi li me ubacio mada se nisam ni nadao tome,on me ubaci tako da...
Isti ste vi obojica.....i koji qrc se sad tipravis pametan prvo postavljas toliko glupe teme ("ja nisam ado" i sad se pravis pametan...prije 7 dana molis da ti likovi naprave logo i wall a sada se ti pravis pametan i komentarises nečiji trud,pljuješ itd.. jadno
Vjerovatno sam propustio daj dio sa IF-ovima jer mi je net bio turn off... Ali iz komentara vidim da bi to trebao dobiti neko ko je uradio nesto za site i da ce ga raja pamtiti... Vecina danasnjih clanova g.ba (cast izuzetcima) i ako otvore temu ta je tema o nekom problemu... Niko ne koristi google a iz navedenih postova sam vidio da su bas ti clanovi dobili IF.

Sramota stvarno ....
Gdje se uopste moze vidjeti ko je clan izabaranog foruma?

Ma davno je ovaj site propao ko kauc.. Ne cijene se dobri clanovi, vec se stimulisu debili, zato i jeste ovako.. Ja bi pola raje banovo da sam admin, a oni u izabranom forumu.. Vidis da su svi odustali od site-a, nema inovacija, sve suplja prica, zato i mi takvi trebamo biti..
Šta će mi koji K***c IF kad je ionako natrpan spamerima kojima je glavna zanimacija (jer nemaju privatnog života) provoditi 24 sata na Gamersu i srati po forumu...
Na kraju ispadne da je u IF-u više debila nego normalnih članova, jer ako se može sa unlz-om i 1titanom fino diskutovati i ako su već navedeni (od strane 4rm4n1-ja) dobili članstvo u IF-u bolje je biti član normalnog foruma nego slušati njihove gluposti
Pola ljudi članova IF-a ja bih odavno banovao da sam admin...
Nabijem vam tu vasu IF znacku... kako god okrenes bit ce uvijek spamilizma i debilizma, provaljivanja itd... preozbiljno shvatate portal... i btw. gluplja je ova tema od one shamanove al et
So, da krenemo. Nije ni čudo kad se uzme u obzir koliko je portal pao i digao se puta i tako će i dalje biti. Samo bit je što ne vidim šta vi tu možete uraditi kad serete na svaki komentar člana portala kojim ste i sami, pa onda tražite neku pravdu koju ne možete izganjati, a to sve opet prelazi u dubokoumno sranje. Vidjeti kako kolega Vam napiše nešto pametno, pročitati kako je kolega uradio nešto za ovja site, Posrati mu se u ćejf običnim maloumnim-delikventno budalastim tonom i rečenicom:"Jarane, to je bilo";"Staro 10000000 godina";"šta ba ti pišeš a jučer došao na forum"... NEPROCJENJLJIVO. Iskreno nabijem ih na onu stvar sve koji ovako nešto napišu. Imate puke sreće što sam bio Admin, pa sada više nisam, ličnim svojim stavom.

Ali polako za sve postoji vrijeme i mjesto... samo me čudi to što niko od Admina se ne sjeti da postoji opcija BAN (7,14,21 dan). Pa nisu one džaba tu treba ih iskoristiti.

Šta bi ja promjenio ovdje: NIŠTA I SVAŠTA, ali postoje preče stvari od ovi usrani komentara je**n dječurlije čija je svaka druga rečenica:"Jarane, ubi se kako si glup", Psovanje Boga, Džamije Crkve, nacije, mama, seke, tetke, rodice(my favorite psovka), itd.

Popušite lulu mira i relax, oguglate na ovo sve kao što sam i ja za ovi, Kemo koliko ono godina (ID.123).
Ma smijesno nanem' ! :D Meni neda bakir jer me mrzi, od ovog levata sam duze na gamersu 50x puta (imam banovanih accova ko ti killova) Smijesno stvarno, reloaded kakav si mi ko covjek ? 9-)
ih jes đavola ja slao 1337 puta ocu na iF al nemere , stvarno sranje a volim spamat kad je dosadno . OĆUUUUUUUUUUUUUU IFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFf
Trebalo jest, al' nije. Prije se u IF moglo fino popricat', a sad...

lose brate, lose ...

Onaj unlz, ja ono očima ne mogu vise !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.