Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

R.I.P EDIN BESLIJA

823 pregleda · 92 odgovora · otvorena 29.05.2009. u 14:56

EDIN BESLIJA (1991 - 2009)

Iza sebe ostavljas prazninu,ostavljas nas u nevjerici da si tako mlad otisao na Drugi i Ljepsi Svijet!!! Miran,povucen i drag svima, ostaces nam i dalje u srcima !!! Neka ti Allah oprosti sve grijehe, i podari lijep Dzenet, a nama ostaje sjecanje na tebe i tvoju iskrenu dusu i lik !!!

momak je dobio leukemiju prije 2-3 god otisao u zagreb na lijecenje ali nista.........:S imao je tek 17 godina
igrao cs , bio je pravi gamer ...

momak je redovno isao u dzamiju..........ali bolest ne bira .......dragi ALLAH ne bira :S

JOS JEDNOM MOLIM DRAGOG ALLAHA DA MU PODARI DZENET .........

BRATE NEDOSTAJES Mi
RIP... Isao sam na dzenazu...
Momka sam znao onako iz viđenja par puta kad sam bio mali, kasnije ga nisam viđao, ali sam ga prepoznao po slici, neka ti Allah dragi podari lijep Džennet
R.I.P
Život je takav,uzima nam uvijek naše najdraže.Ipak,ovo možemo shvatiti samo kao jedno veliko iskušenje,i njegova porodica,rodbina i prijatelji moraju biti jaki i prebroditi to iskušenje.Drugi svijek će sigurno biti bolji za njega,jer Allah dž.š uzima samo dobre ljude u ovim godinama.Neka mu dragi Allah dž.š podari lijepi džennet a njegovoj porodici snage da prođe kroz ovo.
RIP
Neka ti dragi Allah dz.š podari lijep Dzennet

<3 komsija
Rest and peace
Tuzno sta se desava sve danas

RIP
R.I.P :*
R.I.P :(:(:(

Nek mu DRAGI ALLAH podari vjecan DZENNET I OPROSTI SVE GRIJEHE !
RIP
RIP .. jos jedno dijete ode
R.I.P
bak1r je napisao/la:
RIP .. jos jedno dijete ode :(
al bas :/ R.I.P.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.