Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Stranica kroz vrijeme!

515 pregleda · 39 odgovora · otvorena 25.05.2009. u 16:31

Pozdrav svim clanovima g.ba!
Ja sam znao jednu stranicu kao napises koju hoces evo npr.www.gamers.ba i imas history te stranice vidis kakva je bila npr. 2004 i kakve se teme bile,itd..
Znao sam to ali sam zaboravio ako neko moze da mi kaze ako zna?plz?
web.archive.org

Ako vlasnik zabrani archive.org u robots.txt fajlu na hostu , nećeš moći vidjeti historiju sajta.
ah, kad se sjetim

Kako je bio jak prije g.ba sad nista....
skakavci, svaki dan lav spamo, ali svi smo se smijali. Danas nista od te ljubavi
Prejaka ocam ova stranica...
A i lijepo se prisjetiti kakav je gamers bio
Chulle je napisao/la:
Kako je bio jak prije g.ba sad nista....
skakavci, svaki dan lav spamo, ali svi smo se smijali. Danas nista od te ljubavi
na ovom siteu 2004 , nije bilo niti lava niti skakavaca , zato su to bila dobra vremena
bak1r je napisao/la:
na ovom siteu 2004 , nije bilo niti lava niti skakavaca , zato su to bila dobra vremena :-*
Daj ba...nemoj me nasmijavat. Mozda nije bilo lava, ali je uvjek bilo spammera. Ali prije su spammeri bili lol. A danas su svaki od njih OMG:|
bak1r je napisao/la:
na ovom siteu 2004 , nije bilo niti lava niti skakavaca , zato su to bila dobra vremena
pazi sad, post osamario lav XD
Ovo je dobro mozes i teme i sve citat joj vidi matereti nvidia lansira graficke od 512 mb pazi na to komentara hahahah

mislim nisam bio bas tad na g.ba ali je ovo bilo exxtra meni se place kako je bilo dobro:*
http://www.archive.org

Da baš cool, možeš i teme čitati xD

ima interesantnih stvari

Chulle - ne seri bogati, idi kradi recenzije
Chulle je napisao/la:
Daj ba...nemoj me nasmijavat. Mozda nije bilo lava, ali je uvjek bilo spammera. Ali prije su spammeri bili lol. A danas su svaki od njih OMG:|
bilo je spamera ali nije bilo ni skakavaca ni lava , bilo je spamera na koje je se postove smijalo a sad Boze sacuvaj , pokusavaju ispasti smijesni ali im ne ide od ruke
Samo po nazivu tema se moze vidjeti kvaliteta tadasnjeg gamersa...

Post dobio aplauz od Struja

Rexon je napisao/la:
hahah kakav je ovo g.ba

http://web.archive.org/web/20040413203842/http://www.gamers.ba/

online:14 hahahah
Bolje imat 14 "normalnih" membera na forumu. Nego 200 retardiranih membera.
"Upravo smo sa momcima iz qsofta podesili i sredili server i sada radi sve super. Trenutno sam samo izmjenio neke slike, logotipe i nazive. Krajem ovog mjeseca cu zavrsiti ostatak. Da ponovim:

Na indexu ce biti dakle kategorije vijesti tipa:

Igre
.: Akcione
.: Strategije
.: RPG
.: Sportske
.: Simulacije
.: Avanture
.: Horor
.: Ostale

Hardware i Software

Konzole
.: Xbox
.: PS2
.: Dreamcast
.: GameCube
.: GBA

Na istom nece biti samo 10 zadnjih tema vec i najzanimljivije teme i "zaljepljene" teme od strane administratora.

U profilu cete moci editovati koje kategorije hocete da vam se prikazuju.
Sve sto je bilo sa imenom csbih bice preimenovano u gamers.ba ( csbih bodovi = gamers bodovi itd ... ).
Ovo je samo prva verzija naseg malog velikog svijeta. Dosta toga se planira uraditi ali to ce biti iznenadjenje

Uskoro raspisujemo konkurs za administratore ( treba najmanje 5 ), pa budite spremni

glhf "

bU sto se trudio za gamers, trudio se :(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.