Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najteze igrice

319 pregleda · 21 odgovor · otvorena 23.05.2009. u 22:23

Koja i zašto ...najteze misije i tak

Svaki off topic delete pls :*
najteza igrica je ona world haredest game zbog koje sam tresno slusalice i sve sa stola....nekako udara u mozak... a sto se tice tezine... za sve postoji ocigledno neka caka ( bugg,hack ) tako da nista nije tesko... al one najgluplje su meni najteze.... pa eto da vidimo sta ostali kazu!
Hitman 3 Blood Money - Posebno ako igraš na većoj razini dio sa Japancima zna biti jako frustrirajući, da ne spominjem misiju kada treba ubiti četvoricu likova (policajca, dvojicu lidera i nekakvog prevodioca, a čitav grad vrvi od policije)

--------------------------------------------------------------------------------

Deus Ex - Igra je šunjalica, a ipak vas u 85% slučajeva primjete, a treba 5 metaka iz pištolja da se ubije protivnik pa ti vidi, također roboti su gotovo neuništivi, da ne spominjem kiborge

--------------------------------------------------------------------------------

SWAT 4 - Jedan metak i vidimo se u vječnim lovištima..., a ako ste neoprezni iza svakih vrata vas čeka jedan (i metak i neprijatelj), ipak ovdje su NPC-ovi jako pametni pa tako vi pritisnete F (znak za predaju, ako ga odmah ubijete gubite važne bodove), i on vas kokne... Ljepota

Fallout 2 - Misija u katakombama ili tunelima se ne može preći koristeći oružje (još ako ste lika trenirali da bude specijalac samo za borbu sa oružjem onda...), već samo treba koristiti komunikaciju i Sneak opciju

Biće još kad se sjetim

Sjebaše temu, a bila interesantna

Da budem iskren nikad nisam opsovao kad bih neku misiju zajebo, iskočila bi mi vena na glavi, ruke bi mi se tresle, i morao bih popiti čašu Cedevite eventualno progledati kroz prozor i prodisati punim plućima, a i nije bilo nekih težih misija koje sam ponavljao (3 mjeseca sam sa 9 godina bio zastao na jednoj misiji - Max Payne je bio)
http://www.addictinggames.com/theworldshardestgame.html
Teške igre nisu i glupe igre
Npr meni je jedna od težih COD-ovi seriali na Veteranu, jedan metak i ćao, a svake sekunde neprijatelj ispuca 100
dmc 3 na hardu ... kad ima milion bossfigtova,a sve tezi od tezeg ... milina
iako sam pred kraj umalo izbriso igru sa kompa,jer vergil bijase prejak,ali ga pokorih ... xaxaxaxa 9-)

i sjecam se na terminatoru nekakav kineski sah da sam igro,nikad nisam pobijedio :):P
isti onaj sto ga igraju na narutu

onda zelda,trckaranje i tako to,isfrustrira jednostavno,tako da sam negdje i walkthrough koristio,tacnije na 4-5 mjesta...

mario 64,bio neiskusan,al' sam se para u klubu tada natrosio ...ali eto isplatilo se

i da ne zaboravimo super mario world na super nintendu ...
ahh kako su stare igre samo valjale ...

da ja prestanem dok nisam poceo skidati emulatore da se podsjecam svega ovog ...
:P
najlaksa tetris,a najteza PES 2009
Najteza.... Hmm...
Need for Speed Most Wanted
Sala mala... Najteza mi je Devil May Cry 2 i 3 (pogotovo kad trebam ubit onog j**e**** leteceg dbla ) jes da sam davno igrao pa sam zaboravio a ipak mi je bila najteza do sad ...
Najlaksa - Carbon definitivno !
ma super mario ko sto ovaj gore napisa =)
- samo cu rec point click igre !
Ma svaka je igra teska na svoj nacin. Evo nekih zbog kojih sam ja plakao i bogarao :

- Svaka borba sa optional bossovima u svakom FF-u popracena je suzama i psovanjem. Npr : Emerald i Saphire weapon u FFVII, Omega u FFVIII, Ozma u FFIX, Penance i Nemsis u FFX, Yazma u FFXII. Znaci uzasno, al eto opet kad je neko pr0 onda je pr0. ( kao ja XD )

- Resident Evil : Outbreak je najtezi horror koji sam igrao. Bio sam 8. osnovne kada sam ga prekucao. Igra nema save sustava u toku scenarija, mora se preci cijela misija... ako pogines, sve ispocetka. Mene stid navesti psovke koje sam izmisljao dok sam igrao ovu igru.

- Ninja Gaiden je jos jedna od igra koja je unaprijedila moje kreativno psovanje. Znaci, bossovi su nehumani u ovoj igri a posebno u Ninja Gaide 2 za XBOX360. Brutalna, nehumana, namjenjena čičama koji su prosli vijetnamski rat. Iako sam uzivao igrajuci je, moram priznati da me dobro oznojila te sam izgubio 1-2 kg igrajuci je.

- Zbog Cabala sam propiso' krv. Dakle 2300+ sati mog zivota je otislo na Cabalu za 10 mjeseci igranja. Daljni komentar nepotreban. Opet sam se poceo navlaciti na tu igru.

- Metal Gear Solid ( svi nastavci ). Dakle, nebitno od nastavka, igra nije tesko no kada se zainatis da ju predjes sa 0 alerta, 0 rationa, 0 save, 0 ubijenih strazara onda postaje pakao. Dan i noc sam igrao dok nisam uspio. Hmm, mislim da je MGS pored Cabala druga najvise popracena psovkama igra, onim mojim kreativnim psovkama.

Toliko o mojoj burnoj gaming karijeri.

ryL je napisao/la:
- samo cu rec point click igre !
Nancy Drew je najbolja igra te vrste, a za mene i uopšte najbolja igra koju sam igrao.
S3phirotH je napisao/la:
Ma svaka je igra teska na svoj nacin. Evo nekih zbog kojih sam ja plakao i bogarao :

- Svaka borba sa optional bossovima u svakom FF-u popracena je suzama i psovanjem. Npr : Emerald i Saphire weapon u FFVII, Omega u FFVIII, Ozma u FFIX, Penance i Nemsis u FFX, Yazma u FFXII. Znaci uzasno, al eto opet kad je neko pr0 onda je pr0. ( kao ja XD )

- Resident Evil : Outbreak je najtezi horror koji sam igrao. Bio sam 8. osnovne kada sam ga prekucao. Igra nema save sustava u toku scenarija, mora se preci cijela misija... ako pogines, sve ispocetka. Mene stid navesti psovke koje sam izmisljao dok sam igrao ovu igru.

- Ninja Gaiden je jos jedna od igra koja je unaprijedila moje kreativno psovanje. Znaci, bossovi su nehumani u ovoj igri a posebno u Ninja Gaide 2 za XBOX360. Brutalna, nehumana, namjenjena čičama koji su prosli vijetnamski rat. Iako sam uzivao igrajuci je, moram priznati da me dobro oznojila te sam izgubio 1-2 kg igrajuci je.

- Zbog Cabala sam propiso' krv. Dakle 2300+ sati mog zivota je otislo na Cabalu za 10 mjeseci igranja. Daljni komentar nepotreban. Opet sam se poceo navlaciti na tu igru.

- Metal Gear Solid ( svi nastavci ). Dakle, nebitno od nastavka, igra nije tesko no kada se zainatis da ju predjes sa 0 alerta, 0 rationa, 0 save, 0 ubijenih strazara onda postaje pakao. Dan i noc sam igrao dok nisam uspio. Hmm, mislim da je MGS pored Cabala druga najvise popracena psovkama igra, onim mojim kreativnim psovkama.

Toliko o mojoj burnoj gaming karijeri.

Dok sam ti procitao post, najezio se.

U.no.life

~ meni je super mario
shaadY je napisao/la:
Nancy Drew je najbolja igra te vrste, a za mene i uopšte najbolja igra koju sam igrao. :)
Da,The Curse Of Black Manor,nekako sam se i sasro,a i teško :D
Odjednom oni snovi,pa 2 oka na prozoru,izađeš u hodnik tamo neki sotonista ispale mu naočale :D
goginho je napisao/la:
Da,The Curse Of Black Manor,nekako sam se i sasro,a i teško
Odjednom oni snovi,pa 2 oka na prozoru,izađeš u hodnik tamo neki sotonista ispale mu naočale
Sve dijelove sam igrao, i sve ih imam originalne u kući. Kolekcija koju niko ne smije dirati. Igra je jednostavno fenomenalna. Prejeftina je za ono što zaslužuje. Taj dio je stariji puno. Probaj nove dijelove kao što je "White Wolf od Icacle Creec", pa vidi koliko je poboljšano sve.

Mogu samo reći da mi je najstrašniji dio bio "Ghost Dogs of Moon Lake", a najdraži dio kojeg sam sa zadovoljstvo završio za 20-ak dana je "Last Train to Blue Moon Canyon".

Volim Nancy.
dinoxus je napisao/la:
Dok sam ti procitao post, najezio se.

U.no.life

~ meni je super mario
Ja nisam nista napisao. Ovo je samo ''ono'' malo. Vjeruj mi i ja se najezim kad se sjetim kroz sta sam sve prosao.

Isto kao da je RL a ne gaming.
NFS UG2 - nije toliko tezak, nego ja nisam znao saltati na onim dragovima kad sam ga tek poceo igrati prije vise od 5 godina.

Kako sam samo psovao je****m AI-u.
Kad prekasno presaltam, "blown engine", kad prerano, "eating dust".

Kazu da je Myst teska.
menih je Iv tezak (nisi sve misije ) neke su lake a neke teske al u principu je tezak

a najlaksi je COD
shadowman, jer je najNElinearnija igra koja postoji.

i true lies (snes) :D
Dracula...
Dracula Origin....
Myst I II III IV V
PS2 Resident Evil 1,2,3
PS2 Silent Hill
PS2 TombRaider 1 2
nema dalje nista

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.