Ma svaka je igra teska na svoj nacin. Evo nekih zbog kojih sam ja plakao i bogarao :
- Svaka borba sa optional bossovima u svakom FF-u popracena je suzama i psovanjem. Npr : Emerald i Saphire weapon u FFVII, Omega u FFVIII, Ozma u FFIX, Penance i Nemsis u FFX, Yazma u FFXII. Znaci uzasno, al eto opet kad je neko pr0 onda je pr0.

( kao ja XD )
- Resident Evil : Outbreak je najtezi horror koji sam igrao. Bio sam 8. osnovne kada sam ga prekucao. Igra nema save sustava u toku scenarija, mora se preci cijela misija... ako pogines, sve ispocetka. Mene stid navesti psovke koje sam izmisljao dok sam igrao ovu igru.
- Ninja Gaiden je jos jedna od igra koja je unaprijedila moje kreativno psovanje. Znaci, bossovi su nehumani u ovoj igri a posebno u Ninja Gaide 2 za XBOX360. Brutalna, nehumana, namjenjena čičama koji su prosli vijetnamski rat. Iako sam uzivao igrajuci je, moram priznati da me dobro oznojila te sam izgubio 1-2 kg igrajuci je.
- Zbog Cabala sam propiso' krv. Dakle 2300+ sati mog zivota je otislo na Cabalu za 10 mjeseci igranja. Daljni komentar nepotreban. Opet sam se poceo navlaciti na tu igru.
- Metal Gear Solid ( svi nastavci ). Dakle, nebitno od nastavka, igra nije tesko no kada se zainatis da ju predjes sa 0 alerta, 0 rationa, 0 save, 0 ubijenih strazara onda postaje pakao. Dan i noc sam igrao dok nisam uspio. Hmm, mislim da je MGS pored Cabala druga najvise popracena psovkama igra, onim mojim kreativnim psovkama.
Toliko o mojoj burnoj gaming karijeri.