Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

nema nista od CS lige

1 pregled · 21 odgovor · otvorena 28.12.2005. u 22:36

e ovako LAQUILA posto si ti ispao malo veci degen ja cu da ispadnem jos veci degen posto necemo da igramo a vecina nas zna za obaranja servera nasao sam 3 malo bolji "LJUDI" u tom bisnisu koji su veoma zaintresovani a server je lahko oboriti kako se meni chini mnogi su to radili koji su iimali imalo CHUKE u glavi necete ni vi igrati

RUN/CMD/............kasnije ce mo ostali postupak obaranja
a ako neuspijemo ima i drugi put smile bitch

molim admine da se ova tema obrise sutra oko 5 sati da je makar svi vide
Ucjena ?
samo ti mozes lose proci kamikazano niko vise jarane ti i tvoj klan ce ispastati.
Ne mi

Zadnji edit: 28.12.05 u 16:45:52

I sta ti postignes ako ti "cuveni" ljudi "obore" server??
Ako mislis na neku osvetu...to nije nikakva osveta,samo stvaras sebi vishe neprijatelja....
moron
Wicked:. je napisao/la:
I sta ti postignes ako ti "cuveni" ljudi "obore" server??
Ako mislis na neku osvetu...to nije nikakva osveta,samo stvaras sebi vishe neprijatelja....

Upravu je...
kamikaza nemoj se zalijecat tako..samo sebi gore pravis..
MOLIO BIH ADMINA DA UCINI STA TREBA!

HVALA!

btw
koji idiot
TI SI OVAJ USER JA SAM ADMIN LIGE!

Zadnji edit: 28.12.05 u 17:02:59

hahaha extra ti je slika zuma
jesi nam i ti sad isp'o mangup..

ostavi se tih servera, sto vise sranja - to vise neprijatelja.. a to "nema nista od CS lige", ipak je ovo najsmjesniji dio

joj pa sigurno nisi bio dobar pa nemozes igrat moronu jedan ti ces obarat
ostavite se sranja za PM.
mislim da vecinu gamersa zaboli muski spolni organ za vas i ko je ispao degen a ko ne
boli mene muski spolni organ za neprijateljima sta mi mogu neka dodu u krupu pa nek me prebiju ako smiju ? dodi te ajde ionako poslije skole napustam zemlju **** se meni nista oni meni nemogu uraditi

i jos nesto ZUMA ja negovorim nista za gamerse i nema razloga da me admin banuje ovo je kofej shop hahahhahahaha
LoCo je napisao/la:
joj pa sigurno nisi bio dobar pa nemozes igrat moronu jedan ti ces obarat

uglavnoom bolje od tebe igram
ahahahaha

nemozete vi vise prkosit koliko mi svi mozemo vama

samo sebi gore pravite
kamikazano1 je napisao/la:
boli mene muski spolni organ za neprijateljima sta mi mogu neka dodu u krupu pa nek me prebiju ako smiju ? dodi te ajde ionako poslije skole napustam zemlju **** se meni nista oni meni nemogu uraditi

i jos nesto ZUMA ja negovorim nista za gamerse i nema razloga da me admin banuje ovo je kofej shop hahahhahahaha

Dechko budi pametan,kako shta ti mogu?!?! Mogu banovati IP od jedine igraone odakle se iz Krupe mogu pucat mechevi,tj jedina igraona sa jachom konekciom,dodushe tebe boli cuna za to!!!!

Razmisli malo,i je li to fer prema ostalim ljudima koji bi htjeli igrati ligu!!!!

Zadnji edit: 28.12.05 u 17:26:54

haha joj moga sina sto je opasan tako je sine samo im reci nema sta mali je zakon
ajmo ga zajedno rusiti ocemo li imam ja 2-3 prijatelja ovako malo jaca pa neka oni to obave mi cemo im platiti ha drama su jaki zgradu bi srusili a ne server javi mi na pvt.
jao lika imbecil pravi
kamikazano1 je napisao/la:

nemoj biti siguran da neces dobiti ban ovdje
ma jednostavno nemogu oni nama svima prkosit koliko mi njima mozemo...

a to za obaranje ... isto tako imam jednog prijatelja .. kojem svaka cast skidam kapu ... haker mrtvi ... jednostavno moze ti uc u ugasen komp .. zato tisina i nemojte se pametni pravit

jer kad bi taki blokirali ligu .... sad bi odustao od nje ...
Ovako..kako sam ja skontao i mojim tako ne cestim dolascima na"gamers" 99% posjetilaca je retardirano...mladi od 15 godina i svoje korisno vrijeme unistva svojim dolaskom na ovu stranicu...al hajd...taj 1 % se trudi da ova stranica ima nekog smisla (admine ne ukljucujem)..oni svoj posao rade najbolje sto mogu...i onda dode neki kamikazoni sa prijetnjama da ce on server da obori...ti definotivno spadas u onu prvu skupinu posjetilaca ...nije potrebno da navodim da si retardiran pise tu sve a i znas sam...laquila je kako sam ja skontao maxmimalno angazovan za ovu ligu..zato njega ne stavljaj usta jer si jadan...sam sebi pravis frku al stas kad si rtd ... danas je tesko biti glup velika je konkurencija!!! kamikazoni leader no.1
Ovako..kako sam ja skontao i mojim tako ne cestim dolascima na"gamers" 99% posjetilaca je retardirano...mladi od 15 godina i svoje korisno vrijeme unistva svojim dolaskom na ovu stranicu...al hajd...taj 1 % se trudi da ova stranica ima nekog smisla (admine ne ukljucujem)..oni svoj posao rade najbolje sto mogu...i onda dode neki kamikazoni sa prijetnjama da ce on server da obori...ti definotivno spadas u onu prvu skupinu posjetilaca ...nije potrebno da navodim da si retardiran pise tu sve a i znas sam...laquila je kako sam ja skontao maxmimalno angazovan za ovu ligu..zato njega ne stavljaj usta jer si jadan...sam sebi pravis frku al stas kad si rtd ... danas je tesko biti glup velika je konkurencija!!! kamikazoni leader no.1
vaNs je napisao/la:

da nisi ljubomoran ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.