Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Za jarana

253 pregleda · 22 odgovora · otvorena 23.05.2009. u 10:26

Ovak zamoli me jaran da postavim temu na g.ba radi se o odjeci ... Pita gdje ima kupit sive pantole ... ugl za maturu...
da nisu jeans, da nisu na peglu vec ono izmedju ... Unaprijed hvala
bozhe oprosti im....

omg covjek trazi na g.ba gdje ima kupiti pantalona :S :S

ikada izashao u grad? potrazhio?

omg
Gdje ima kupiti hljeba ?
Kramer je napisao/la:
bozhe oprosti im....

omg covjek trazi na g.ba gdje ima kupiti pantalona :S :S

ikada izashao u grad? potrazhio?

omg
Low crko od csa i ostalih igara :$ DBL
omfg :S

eBay xD
Ja sam mislio zaobici ovu temu ali me vasi komentari nerviraju. Idu mi na jetru. Vi pisete suvisne postove i na osnovu toga covjek moze zakljuciti da ni vi sami ne znate gdje se mogu kupiti pantole... smijesno, vrlo smijesno. Vrlo neozbiljno i djetinjasto. Onda na kraju meni kazu : Ti si dijete... evo placem od smijeha.

Btw idi u Oviesse. To je talijanska radnja i ona je u sklopu velikog trznog centra. Sada ja fkt ne mogu da se sjetim koji je ionako nikad ne izlazim iz kuce ( mozda je to novi INTEREX ). Ugl nalazi se preko puta VF-a. To ti je blizu Merkatora, samo ih zeljeznicka pruga dijeli.

Sto se tice radnje, odlicna je, a cijene su na nivou. Kvalitetna roba a izbor je sirok.
na ciganskoj pijaci iza mercatora :D
Imas u Granoffu al morat ces malo vece pare za njih izdvojiti
http://www.gamers.ba/kupoprodaja
BBI
Boze pomozi ovi obicnim smrtnicima,zar je dotle doslo da trazi pantalone za MATURU na gamers.ba ? To mora da je neci debil koji nije vidjeo svjetlo dana odkad je dobio internet u kucu! Idi lijeci se dok jos moze,trci,skaci,drogiraj se.
4rm4n1 je napisao/la:
BBI ;)
Cjene zara :(
Al more bit da mu jaran ima kesha xD
Al da ima kesha znao bih dje da kupi..
S3phirotH je napisao/la:
Ja sam mislio zaobici ovu temu ali me vasi komentari nerviraju. Idu mi na jetru. Vi pisete suvisne postove i na osnovu toga covjek moze zakljuciti da ni vi sami ne znate gdje se mogu kupiti pantole... smijesno, vrlo smijesno. Vrlo neozbiljno i djetinjasto. Onda na kraju meni kazu : Ti si dijete... evo placem od smijeha.

Btw idi u Oviesse. To je talijanska radnja i ona je u sklopu velikog trznog centra. Sada ja fkt ne mogu da se sjetim koji je ionako nikad ne izlazim iz kuce ( mozda je to novi INTEREX ). Ugl nalazi se preko puta VF-a. To ti je blizu Merkatora, samo ih zeljeznicka pruga dijeli.

Sto se tice radnje, odlicna je, a cijene su na nivou. Kvalitetna roba a izbor je sirok.
Oviesse ima u BBI-u.
venge je napisao/la:
Cjene zara :(
Al more bit da mu jaran ima kesha xD
Al da ima kesha znao bih dje da kupi..
Nije napisao da je bitna cijena. Otidji u Raguzu preko puta BBSporta, izbor smijesan.
O boze AHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ! :@

www.pijatza.ba

gamers.ba nimalo nije pijacharski site ! gtfo noliferu, to ne treba tvome frendu nego tebi pa te stid pitati .. Znaci nikad nisi izasao iz kuce. ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.