Sellam il' zdravo raja. 
Da probam da razbijem ovu monotonost foruma, evo jedna fina diskusija. Razgledam galerije i malo malo pa naletim na sliku opreme i to me podstaknulo da otvorim ovu temu. Kako svi najviše misle na kanter, wow i uopće igre, čast izuzecima, zanima me kako biste vi potrošili neku svotu novca. Biste l' potrošili na opremu kao i ovi, ili biste potrošili na curu, kuću, auto ili bilo šta drugo profitabilno, na vama je.
Da ne dužim sa tim "uvodom"...imate 10k / 10.000 KM i napišite ili esej ili kratke crte u kojima biste objasnili na šta bi potrošili te pare.
Otprilike, s moje tačke gledanja:
Najprije bi odvojio oko 2.000 na curu, na provod, na ljubav itd...onda mi od ostalih 8.000, 4.000 potrošio na obrazovanje, odjeću i informatičke uređaje (iPod, iPhone, wii i nintendo
). Ima l' još išta para...ima. Još 4k. Te pare bi najvjerovatnije iskoristio da kupim sebi jak računar sa dobrom opremom.
Kad se malo zamislite, komplikovano je potrošiti te pare. Jer, kao što piše u mojoj galeriji na nekoj slici, cura vas može ostavit', opremu kad kupite za pola godine je zastarjela (kao i računar), odjeća vam "okraća" i bude mala itd.
Nadam se pametnim odgovorima i molim admine i moderatore da brišu i šamaraju glupe komentare bez ikakvih dvojbi.
Uživajte pisajući.

Da probam da razbijem ovu monotonost foruma, evo jedna fina diskusija. Razgledam galerije i malo malo pa naletim na sliku opreme i to me podstaknulo da otvorim ovu temu. Kako svi najviše misle na kanter, wow i uopće igre, čast izuzecima, zanima me kako biste vi potrošili neku svotu novca. Biste l' potrošili na opremu kao i ovi, ili biste potrošili na curu, kuću, auto ili bilo šta drugo profitabilno, na vama je.
Da ne dužim sa tim "uvodom"...imate 10k / 10.000 KM i napišite ili esej ili kratke crte u kojima biste objasnili na šta bi potrošili te pare.
Otprilike, s moje tačke gledanja:
Najprije bi odvojio oko 2.000 na curu, na provod, na ljubav itd...onda mi od ostalih 8.000, 4.000 potrošio na obrazovanje, odjeću i informatičke uređaje (iPod, iPhone, wii i nintendo
). Ima l' još išta para...ima. Još 4k. Te pare bi najvjerovatnije iskoristio da kupim sebi jak računar sa dobrom opremom.Kad se malo zamislite, komplikovano je potrošiti te pare. Jer, kao što piše u mojoj galeriji na nekoj slici, cura vas može ostavit', opremu kad kupite za pola godine je zastarjela (kao i računar), odjeća vam "okraća" i bude mala itd.
Nadam se pametnim odgovorima i molim admine i moderatore da brišu i šamaraju glupe komentare bez ikakvih dvojbi.

Uživajte pisajući.
,
L !