Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir @ HRASNICA

3.155 pregleda · 95 odgovora · otvorena 21.05.2009. u 16:17

Ehh ovako....

Ukratko cu reci nesto o TOURNAMENTU koji ce se odrzati u Hrasnici 13 Juna...
Znaci igraona je sad extra, zamjenjeni su svi racunari koji su bili low od proslog puta i monitori da se nebi opet neko zalio ko prosli put sto su se zalili pojedinci .....
Mogu reci racunari su na nivou kao i igraona.
Uplata bi bila 50 km po ekipi sto znaci 10 km po igracu.

Eh sada bi volio da vidim koje bi to ekipe dosle, jer ovaj turnir je siguran 100% .

Samo se potpisete i potpisete svoju ekipu koja bi trebala doci.

Hvala unaprijed, i sve sto vas zanima mozete napisati na temi.
Molim ADMINE da stave temu u zanimljive da raja moze lakse doci do nje.

EDIT : Molim vas nemoj te samo bzw pisat ako mognem ovo ono koje siguran da ce doci 100 % neka napise, a ko nije neka ne valja gluposti :S..

EDIT2: svi koji ne dodju dobiche samar na ovoj temi  tako da :$ 8-)8-)
nessajaaaaaa je napisao/la:
kol'ko kompova ima? 
10 racunara,ustvari 11:P
StarlanceR je napisao/la:
Gdje dodje Hrasnica?
To ti je Sarajewo : ))) od centra grada autom 30 min :)

Post dobio aplauz od Cage

StarlanceR je napisao/la:
Gdje dodje Hrasnica?
ti nijedne ! treba jedno 30 40 minuta od centra ... edo nije centar Sarajeva Ilidja kao sto to ti mislis ima i dalje od Ilidje nazalost ti nisi istrazio to podrucje :* 8-).xaxaxax

Momci koji budu dolazili sa strane neka se javi na msn [email uklonjen] ili br: 062 692 300! da im obezbjedim prenociste hranu itd.. i da bi lakse dosli do centra... ;) vidimo se preko nisana abd !

BARLOQUE je napisao/la:
Momci koji budu dolazili sa strane neka se javi na msn [email uklonjen] ili br: 062 692 300! da im obezbjedim prenociste hranu itd.. i da bi lakse dosli do centra... ;) vidimo se preko nisana abd !
Barloke, znas kakvo je kod nas stanje. Treba mi prenociste samo za jednog.. Skoro je dosao sa operacije bubrega pa tako. Ako nije probl. Ali sigurno prenociste da nedodje do ozljeda il sta ja znam. hvala :) 9-)

a mi ostali mozemo i na kakvoj klupi se poredat uz pivu ;)

Nista se ne brinite kod mene moze spavati 5 ljudi u mom stanu, i jos 10 u drugom stanu, koji smo iznajmili da bi ekipe koje dolaze sa strane mogle prespavati, itd..
btw: imate br sve se dog ;)

Post dobio aplauz od wcKd

njaaa shteta shto nema vishe kompola,al' opushtencija glavno da se druzimo :P
btw.ja sam dobio slobodno,a i bambi je taj vikend slobodan znaci racunajte na nas,za spavanje ne znam ali mislim da gazde imaju kucu u sa...ja i ionako necu spavat ocu da me vodite u ludi provod po Sarajevu 9-)
brmmmmmmm

ja hase i josh troica !

vidimo se mota 

btw. bujrum jedan kod mene da noci... (mrsavi neko, djelicemo krevet !)
nessajaaaaaa je napisao/la:
njaaa shteta shto nema vishe kompola,al' opushtencija glavno da se druzimo :P
btw.ja sam dobio slobodno,a i bambi je taj vikend slobodan znaci racunajte na nas,za spavanje ne znam ali mislim da gazde imaju kucu u sa...ja i ionako necu spavat ocu da me vodite u ludi provod po Sarajevu 9-)
Pa ne dolazis na exkurziju, nego na turnir .. imas povlastice kao i ostali, komad zdenke, litar vode , i krusku...
za ostalo cemo se dogovoriti... Naravno sve zavisi od tvog ponasanja.. zovite me na mob da se dog;)
Molim murgu da se javi ovdje ili edo --- Momci znate kakva mi je mama pa sam joj dao vas broje da to provijeri.... Moram prespavat kod nekog od vas dva pa se dog vi a vi ostali see ya in Hrasnica !!! Mystery je tu .
n0RdeN je napisao/la:
Molim murgu da se javi ovdje ili edo --- Momci znate kakva mi je mama pa sam joj dao vas broje da to provijeri.... Moram prespavat kod nekog od vas dva pa se dog vi a vi ostali see ya in Hrasnica !!! Mystery je tu .
znaci 100 % si otkacio al si kralj ahhaahahahhahahah :D:D:D
ed1nss3_N je napisao/la:
znaci 100 % si otkacio al si kralj ahhaahahahhahahah :D:D:D:D
a nije brate jedva ce mi dat pare za tur jer je murga joj rekao da idemo u mostar da se zezamo pa tako da je rekao da cu spavat kod njega u mostaru pa ce ona zvat da vidi jesam li slaagao ....

♥ you
n0RdeN je napisao/la:
a nije brate jedva ce mi dat pare za tur jer je murga joj rekao da idemo u mostar da se zezamo pa tako da je rekao da cu spavat kod njega u mostaru pa ce ona zvat da vidi jesam li slaagao ....

♥ you
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHH ccccccc AHHAHAHAHAHHAAHAH lol:D:D:D:D:D:D
jhgjhg je napisao/la:
njubovi

h1v
100ka
micii
rey (mozda )
5 ?
ahahahahhah
A malo po malo skupit cemo se 
Ma kakvo spavanje =) idemo se druziti ebo i igranje =)

@korel
Jel fkt dolazite,vlado,juka,ti i ko jjos
i kako je juka ? 

hugs n kisses
mofo je napisao/la:
ahahahahhah
A malo po malo skupit cemo se :P
Ma kakvo spavanje =) idemo se druziti ebo i igranje =)

@korel
Jel fkt dolazite,vlado,juka,ti i ko jjos
i kako je juka ? :D

hugs n kisses
@barloque

hvala brate. Stvarno si nas olaksao bila nam je frka oko tog. jbg, tek se skinuo sa aparata.. :)

a ti pele, sta da ti kazem, nece dovla pos'o ga fata cjelo ljeto nema pauza.. itd.. doci cemo mi bez dovle sa Vedranom i tak :) Juka je ok.. boli ga jos uvjek izasao je iz bolnice sta ja znam, izvadili su mu bubreg i tak.. Drzi se :)

ajde vidimo se.. pele castis ovaj put ;) 9-)
Moze li ista ranije taj tour,btw uniQue se vec javio i 100% dolazimo =)

:-*:-[

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.