Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

3 Most Shocking Game Scenes

272 pregleda · 21 odgovor · otvorena 21.05.2009. u 13:20

Koje su vam 3 najsokantnije scene koje ste dozivjeli igrajuci igre ? (nemoraju bit samo iz horor igara XD)

1. Half-Life
Ukljucim HL i sad dolazi dio gdje moram kroz ventilaciju a flashlight mi se istrosio i puni se, i sad puuka tisina i neznam da li su mi slushe odvrnute il smanjene, i idem idem dodjo do kraja i trebam sic niz merdevine kad odjednom KRIIIIIIIK do daske mi vrisnu na slushe i skoci mi direkt u glavu onaj mali odurni gmizavac a mene hladan znoj oblio...

2. Final Fantasy VIII na PS1
Igra je na 4 cd-a, i igro sam je mjesec dana i dodjem do kraja, i jedno dva-tri dana pokusavam da pobjedim zadnje bossove i tako zadnjim atomom snage poslje 45 min borbe puff! Roknem ga. I cekam taj usrani ending movie zbog kojeg sam se d**o mjesec dana i krene shminka ja se nemicem ko tele i gledam, aliii taj cd mi je bio maaaaalo izgreban (psujem mu !), i tako na pola moviea mi puff zamrzne slika, ja cekam da krene vec me znoj hvata pokusavam ja sve vadim cd slika li stoji, meni pukne film i dalje necemo...

3. PES 5
Evo jedan pozitivan shok XD. Dodjem ja sa AC Milanom do finala konami kupa sa 6 zvjezdica protiv Juvea, i deru oni mene 3-1 ja reko je**t ga ubishe me, promjenim ja formaciju 5 u napad 75min, napad sedorf sa 25metara shpicokom 3-2, reko haj barem nerjeseno, 89min akcija kroz sredinu puf puf inzagi nafakas ga ugura 3-3, krece juve sa centra hop sheva ukrade loptu vraca nazad ide akcija ako nije 97min po desnoj strani neko ubaci i sheva ga u rashlje Loodnica XD

Da cujem vas...

Half Life , ja se ziv sasro ja idem u onu sobu gdje su kompjuteri i trebam proc kroz neku rupu na zidu , ahhaha kad sam usao oni hajvancici su me isprepadali :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.