Pitanje
Poništeno pitanje
5 bodova
msn problem
679 pregleda · 24 odgovora · otvorena 27.12.2005. u 20:47
To ti je greška do konekcije
I meni to nekad bude ali se samo od sebe popravi
to se meni i svima nama pojavljivalo jedan dan u klubu i taj dan bila je slaba konekcija uhuhhuuh i nakon nekog vremena proslo je
meni se to desava kad se tek konektujem (dial-up konekcija) i prvo moram otvoriti neku stranicu (da bi sa work offline presao na online) pa onda otvorim msn i onda moze !!
ja nerazumijem neke cuj do konekcije e
pa pasa moj i meni se to dogadja i jos mozda 10 ljudi kojih znam .. .
i meni se ash to citav dan desava
nerazumijem
pa pasa moj i meni se to dogadja i jos mozda 10 ljudi kojih znam .. .
i meni se ash to citav dan desava
nerazumijem
da da da desavalo se svima...to kad nestane neta, i onda dodje nakon 2 minute (cable)...Ugasi MSN skroz, (exit
) i onda ga opet pokreni, i to je to...
) i onda ga opet pokreni, i to je to...
I meni je isti taj problem nastao evo instalirao sam msn 8.0 beta ali opet ne radi nesto u vezi keyports ne znam sta je ako neko moze pomoc dajem 10bodova
sad sam skino beta 8.0 i nece nikako da je otvori
To ti je greška do konekcije
skini si ba najbolji ti je 7.5 beta ba
skini si ba najbolji ti je 7.5 beta ba
to ti je reci pravi isp , mislim epn xD
ne mogu korisnici uci na msn xD
to vam je do isp.
niko sa epn ne moze uci.
zovite epn i psujte im
ne mogu korisnici uci na msn xD
to vam je do isp.
niko sa epn ne moze uci.
zovite epn i psujte im
ugasi skroz msn dake EXIT pa ga upoali ako ne moze onda zna nekad do messengera biti i do postavka uglavnom stavi da si iz USA i tako dalje...
ja ti preporucujem da ga unistaliras i da instaliras 7.5 posto se to cesto desava sa novim verzijama msn-a.nadam se da sam pomogo 
Peace

Peace
ja ti preporucujem da ga unistaliras i da instaliras 7.5 posto se to cesto desava sa novim verzijama msn-a.nadam se da sam pomogo 
Peace

Peace
dc_heaa! je napisao/la:
nije to problem.
pala je veza na SEABONE-u i svi koji idu preko te rute nemaju MSN-a i nemogu otvoriti http://www.msn.com
ja ti preporucujem da ga unistaliras i da instaliras 7.5 posto se to cesto desava sa novim verzijama msn-a.nadam se da sam pomogo ![]() Peace |
nije to problem.
pala je veza na SEABONE-u i svi koji idu preko te rute nemaju MSN-a i nemogu otvoriti http://www.msn.com
klikni troobleshot i kad zavrsi idi na repair i rijesit ces problem...
Vec sam probao sa repair ali ne radi ni tako,danas je izasao novi patch za 8.0 beta verziju i opet ne radi jer kaze da se ne moze logovat sa tom verzijom
a procitao sam na jednom forumu da treba msn skroz izbrisat na add remove programs i na run/regedit i onda instalirati ponovo sad cu to probat i instalirat verziju 7.0 jer ona uvijek radi kad su ovakvi problemi probajte i vi pa javite ako radi
a procitao sam na jednom forumu da treba msn skroz izbrisat na add remove programs i na run/regedit i onda instalirati ponovo sad cu to probat i instalirat verziju 7.0 jer ona uvijek radi kad su ovakvi problemi probajte i vi pa javite ako radi
Evo samo da javim napravio sam MSN sa verzijom 7.5 nekih je bilo problema ali reinstaliro sam kompletan msn i instalirao 7.5 jer 8.0 beta sa novim updatom ne moze da se konektuje ali i dalje radi 7.5
ovi pametni sto govore da je do konekcije-nije do konekcije
jednostavno je do njih....padne njihov "server" tako da je msn na neko vrijeme nedostizan
jednostavno je do njih....padne njihov "server" tako da je msn na neko vrijeme nedostizan
Ma samo otvori neku stranicu ili idi Internet /file/work offline iskljuci!!!
nadam se da sam ti pomogao
nadam se da sam ti pomogao
Može biti da je do MSN servera,ali ce biti prije da je do konekcije.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.