Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Counter Strike 1.6

210 pregleda · 23 odgovora · otvorena 20.05.2009. u 18:26

Ovako da nebi bilo glupih komentara (postova)
Niko se nije rodio naucen

Imam par pitanja
Kako postat dobar igrac
Koji cfg je najbolji
Kako do uspjeha
Jedan dan krene 2 dan CS Nece..ROkam se po citav dan al nikako da shvatim kako da postanem dobar gamer
fps mi bude 99
vertical sync off

Oprema mi je losa
Mis GENIUS
Slusalice imam
podloge neam

ISKAZITE SVOJE
AZA je napisao/la:
nemoj koristiti niciji cfg mozes vidjet ratove i to ex_interp i ostala sranja kod drugih pro igraca ali napravi sebi svoj cfg...

btw dobar se igrac postaje godinama i godinama igranja i iskustva...

~ ja sam ucio pucat na dm serverima
~ ucio razmisljat na cw serverima XD
~ ucio skakat na kz serverima
~ ucio surfat na surf serverima

itd itd XD
ucio ucio ucio i nikad nisi naucio

@tema ma samo igraj dnevno 5,6 sati za par mjeseci ces napredovati pa onda malo pocnes cw-ove da igras pocnes razmisljati i eto skilla lopatom
a opremu netrebati nista posebno kupi mx518 mantis sluse kake bez i et dovoljno za pocetak
Znaci plazma,znaci banane,znaci mleko,litre i litre mleka,znaci snicle,znaci krompir,znaci jaja,znaci cokoladno! I naravno STEROIDI !!! STEROIDI SU ZAKON,ali obavezno da kenjas u podne!

@ Igraj 5-6 sati na pabliku neces nikad naucit igrat,igra cw,ali samo cw,'fala Bogu stim 10 maraka,kupi odes na gather i boli te q,a oprema inteli i mantis zajedno 50 maraka,a nema bolje kombinacije :)
Za početak gledaj što više demoa i recorda od pro igraca..
Najbolji cfg je tvoj koji ti napravis, jer igras kako je tebi lakse
Da bi uspio moras biti : Smiren, opusten i najvaznije uporan
Tako ti je to u svakom sportu i svakom igracu na svijetu, sve ovisi od motivacije ...
fpsu ti ne fali nista, ja igram na 30 :P
vertical sync off normala

Oprema nije vazna, jer ako se ti naucis na tom svom geniusu, on ti je najbolja oprema, pusti te sminke sto ostali pricaju BUDI SVOJ ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.