Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

May pics

600 pregleda · 21 odgovor · otvorena 18.05.2009. u 18:38

Pozdrav umjetnicima s g.ba i non umjetnicima
Ev danas sam uslikao i preradio neke slikice, pa da podijelim s vama, sve slike su slikane s k800i mob. mada izgledaju kao da su s pro aparatom radjene

Evo vam link, pogledajte, prokomentarisite, kritikujte, samo nemojte spamat

I ako ima neko da je slikao ovih dana neke "real" pics, slobodno neka postavi pa da uzivamo..

Pozdrav

May pictures CLICK
slike su dobre al ona prva ono brdo ja mislim iza nije trebalo ici sivo... mogao si neku nijansu da se kao izgubi da prikazes samo ovo prije al sivo po meni nikako ne ide.... al eto svi imaju nesto svoje sto zele prikazati btw dacu ti ja neke slike pa ih obradi ako ti nije tesko
dr_house je napisao/la:
Lijep krajolik, Bosna zakon.
ma joj brate, mi sta imamo to nema niko A ne vecina nas ide svaki dan na kafu, a samo par kilometara od grada imas prekrasnu okolinu, koju svako treba posjetiti, i uzivati naravno
Extra kume ... kako uradis ovako gg? :D
coDe je napisao/la:
ma joj brate, mi sta imamo to nema niko :) A ne vecina nas ide svaki dan na kafu, a samo par kilometara od grada imas prekrasnu okolinu, koju svako treba posjetiti, i uzivati naravno :)

GJ !

Post dobio aplauz od coDe

Hehe buraz extra slike
Mogao je slikat i sa 3310 , ali bosna je tolko lijepa da
Imam i ja ovakvih , možda boljih, možda lošijih slika , također slikano sa k800, ali zeznuo sam nešta kabal i ne očitava kompjuter!
hebi ga
Stvarno odlicne slike :)
to da se pofalis da imas dobar tell XD

Post dobio šamar od coDe

Pravo si me obradovao sa ovom temom, ja imam k810, u principu ista je kamera.

Inace ja slikam veoma puno sa telefonom, uhvatio sam par slika koje imaju potencijala, pa dok ih malo preradim, ocekuj da cu ih postaviti za dan ili dva.

Edit:

Evo par slika, nisu nesto posebno ali kad uzmem u obzir koliko sam vremena imao da ih doradim, solidno su ispale.
Moglo bi ovo puno bolje samo da sam imao vremena.

Sve kritike su dobrodosle.

Code, poprilicno su ti dobre slike, dopada mi se svaka.
Hail!

Post dobio aplauz od coDe

K800i ima najbolju 3.2 megapixelnu kameru na tržištu. Čak je bolja i od nekih 5 megapixelnih kamera kao što su Samsung G600. Još ako znaš dotjerati sliku u Photoshopu onda je rezultat odličan!

Slike su dobre pravo, očigledno imaš smisao sa fotografiju.

I ja ću uslikati jednu pa će biti edit :D

Post dobio aplauz od torQ7u_

Sexy su ti slike, prafo su kul !
Lijepe slike. Beauty of the nature!
coDe je napisao/la:
ma joj brate, mi sta imamo to nema niko A ne vecina nas ide svaki dan na kafu, a samo par kilometara od grada imas prekrasnu okolinu, koju svako treba posjetiti, i uzivati naravno
brate ove snimke su ti extra nemam rijeci pogotovo za onu trecu sliku

btw jarane nemozes zamjeriti ovim sarajlijama sto neidu iz grada kad vazda znas da mozes ograjisat na minu
Imam i ja K800i predobar telefon !

Slike su stvarno pre dobre.. ahh to zelenilo .. Da ovo nisu Barice ono gore iznad prema lovackom domu ?

Moze li meni taj aplauz ? =)
Svidaju mi se pravo slike pogotovo ona boky ...

Prejaka slika
Pregledao sve, inače pratim vas po deviantartu, jako sam čest tamo i mnogo možeš da naučiš iz slika, posebno onih sa jakom simbolikom.

Sviđa mi se ova prerada u photoshopu, ovaj mjesec
Mjesec od neba

Prejakoooo, kako me oraspoloži .

Bravo coDe, keep it on dude XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.