Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

mx518 u kvaru :(

180 pregleda · 16 odgovora · otvorena 18.05.2009. u 15:44

- poz gameri

- imam mx518 i do sada primjetih da mi je lijevi klik sj*ban...
dok desni radi...radi i lijevi ali teskoo...mogu otvarat bilo sta al ne iz prvog puta...:S moram dva ili tri puta kliknuti...na nekom dijelu lijevog klika je taj problem (vecina lijevog klika)..

e sad me zanima...mogul to kako popravit ( da nosim u servis neki) ili da qpujem novi
Odnesi u plus computers , oni imaju servise napravice ti :S:S

Meni cablo steka drama :S dzabe ga udaro sakama:S:S
da..odnesi ga u servis ili tamo gdje si ga kupio bolje pokusaj ga popravit neg da bacas pare na drugi..:S
Uzmeš šarafciger u ruke i obradi ga : )
united je napisao/la:
Uzmeš šarafciger u ruke i obradi ga : )
problem je sto nea sarafa
frll je napisao/la:
problem je sto nea sarafa :D
Imas 3 sarafa s donje strane, ispod naljepnica. Ako jos imas garanciju ili ako nemas muda da otvoris bolje nosi u servis.
Taj problem imaju svi misevi, s vremenom se istrose tipke.
nc je napisao/la:
Imas 3 sarafa s donje strane, ispod naljepnica. Ako jos imas garanciju ili ako nemas muda da otvoris bolje nosi u servis.
Taj problem imaju svi misevi, s vremenom se istrose tipke.
hastra me jarane...

ma oticu ja u servris
frll je napisao/la:
hastra me jarane...:D

ma oticu ja u servris ;D
Pametno rjesenje ;);) Stas ga ti koji qrac otvarat kad imas servis =)
ako imas garanciju odnesi na popravku djaba ce napraviti ako neas garancije jbg onda platis napravis
silver je napisao/la:
Odnesi u plus computers , oni imaju servise napravice ti :S:S

Meni cablo steka drama :S dzabe ga udaro sakama:S:S
hahahha i ja ga sutam i sakama i nogama znas li gdje mogu kablove promijenitit ? ugasi mi se mish sam ... a sad se i mijenja sens kad se iskljuci posljedica udarca valjda hahaha:|
DraKez0r je napisao/la:
hahahha i ja ga sutam i sakama i nogama znas li gdje mogu kablove promijenitit ? ugasi mi se mish sam ... a sad se i mijenja sens kad se iskljuci posljedica udarca valjda hahaha:|
Nadji neki debilski Logitechov mis , odnesi neOu u stasnet , mx i taj mis i lik ti zamjeni cablo ;d ha ya ^^

<3'ya
silver je napisao/la:
Nadji neki debilski Logitechov mis , odnesi neOu u stasnet , mx i taj mis :D i lik ti zamjeni cablo :P ;d ha ya ^^

<3'ya
ee hvala puno (K) :$
I meni crko lijevi click na copperheadu, eno ga u ormaru sad, uramljen.

odo na trening poz
E ovako.. Imao sam i ja istih problema, doduše sa desnim clickom , al to je isto... ako jedes za kompjuterom onda je valjda usao koji dio hrane il nećega , jer imaju sitni dijelovi kroz koje može da uđe i prljavština i svašta... uzmeš makaze il nešta tanku i izmedju tih djelova očistiš... to je naravno ako teško klikaš na taj click ... nemoze to tek tako crč
I ja sam na starom mxu imo isti kvar sam odnio u plus i napravili mi za 5 dana , al ustvari to nije kvar nikakv nego ti prljavstina potrebno ga je samo ocistit ..
j**o mx kad je takav :S evo imam ja 3 godine ms nekakav, svaki dan po 1000 clickova minimalno i radio perfektno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.