Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kafa - Rezime

452 pregleda · 28 odgovora · otvorena 17.05.2009. u 16:05

NABIJEM VAS SVIJU NA KU**C REDOM !

SAD SE NEMOJTE IZVALICITI, NISAM MOGO, PRESPAVO DO 2 SATA, MORAO DA IDEM, PUKLA GUMA NA TRAMVAJU, NIJE RADILA ZICARA i te gluposti.

Dvije pune stranice ste napisali da ce te doci, i dosla samo DVA LIKA ( SMOKI i XXPLOSIVE ).

Nek vas je stid i sram !

Cast izuzetcima koji su mi javili da nece moci doci, a ovi sto su pisali, doci cu ovako onako, PI**E STE ISPALI !

Ovo je samo odraz vaseg postovanja i lojalnosti prema forumu.

Vidjecemo kada ce sljedeca GAMERS.ba Kafa biti ...

Hvala smokiju i xxplosive-u sto su dosli, inace bi ispo budala cekajuci na skenderiji po ovakvoj vrelini. Hvala momci ;)

Lijepo smo se ispricali, nasmijali, bilo mi je drago sto me nisu izradili.
hahahahahahahaha gaymeri su to idioti krepali
nisam napisao na temi da cu doc, al sam javio Marku da necu :p
ne znam i koji se qrac skupljate :D:D
Treba banovati sve koje su rekli da ce doci, a nisu.
http://www.gamers.ba/forum/10/65887/2/-g-ba-kafa/

pa kad bolje pogledas oko 5-10 ljudi je reklo da ce doci, neki su cak pisali mozda.. moglo se i znati da od ovog nece biti nista... nazalost :(

al et svaka cast tim momcima koji su dosli, respect :)
Moj Marko pa nemoj vise brate spominjati kafu a ne nesto drugo znas da ruznovi nece doci to ti je to :$
aj neseri... ja zovem wicky-au 12:05 i kaze on necu ja doci ja ok... kazem nema nikoga ja sa jaranom na biciklu bio... trazili vas 15 minuta nigdje nikoga.. tako ne seri molim te nisi jedini koji si dosao ko budala....
nek od sada bude sok i nek ova djeca dolaze,probacu i ja doletiti za raspust
Ti stvarno mislis da ce tebi doci ovi likovi sa GEJMERSa na kafu ? Vecina ih ne zna sta je kafa a da dodju u kafanu na kafu sa vama ? Zato brate najbolje ti je da skupis tu par frendova sa g.ba i odete na kafu i svakom fino.

Sta ces se ti dog. sa djecom od 10-13 godina da idete na kafu :\
Kao sto sam naveo u prethodnoj temi. Rijeci i dogovaranja preko MSN-a i foruma nikome nista ne znace. Covjek je bice osudjeno na drustvo i komunikaciju face to face. Ja mislim da je ta g.ba kafa najveca glupost. Prvo, nemas ti pojma koga ces tu upoznati niti ista o njemu znas. Drugo, boli njih jetra za tebe. To ti je dokaz da te ne postuju. Ako si pametan naucices na greskama i neces vise nikad ovo ponavljati. Svako ima pravo na gresku i ispad, na osnovu kojih treba da nauci nesto. Ako se to nastavi ponavljati a ti ostanes tolerantan onda ces automatski nositi titulu magarca. No hard feelings.
Hajmo sad napravit kafu na ilidzi oko 7 :x
unLz je napisao/la:
nek od sada bude sok i nek ova djeca dolaze,probacu i ja doletiti za raspust
Djeca = ti.

Ne znam zasto ti je tako tesko priznati da pripadas toj skupini, nije to nikakva sramota.

Sry na offtopicu.

Da si napisao , svi koji dodju na g.ba kafu dobit ce 200-400 bodova.
vjeruj mi , pola g.ba bi poletilo ;)
bosanacz je napisao/la:
aj neseri... ja zovem wicky-au 12:05 i kaze on necu ja doci ja ok... kazem nema nikoga ja sa jaranom na biciklu bio... trazili vas 15 minuta nigdje nikoga.. tako ne seri molim te nisi jedini koji si dosao ko budala....
Jesi sjedio gore sa likom nekakvim,onda dosla nekakva dva lika sa bajkom gore, na ulazu u skenderiju ? Ja bio u narandjastoj majici dole kod onog kamiona ...?
bok1 je napisao/la:
i dok oni sa vratnika i bistrika stignu proci ce sat vremena... osim ako neko ne vozi auto.. :|
bok1 je napisao/la:
Ljubavi ja bi sad ovog momenta doso dole, al neam feninga u djepu :*
pa nece niko doci kad ti organiziras marko
Ja fakat nisam mogao, morao sam nešto starom pomagat, inače bi mi bilo preko leđa da sam se iskrao i došao na kafu :/ Fkt mi je žao što je odziv mali bio i što i ja kao ni ostali nisam došao, svi što smo rekli a nismo došli treba nas pobanovati na 7 dana da se opametimo. Još jednom se organizatoru Marku "torQ7u" izvinjavam što nisam došao. Pozz
E neznam :x

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.