Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MSN

167 pregleda · 16 odgovora · otvorena 16.05.2009. u 22:57

eh ovako zanima me sta je zapravo MSN, njegovo pravo značenje....Svi znamo za šta sluzi i svi ga koristimo...ali nemogu naci na internetu tacno sta je MSN i o njemu na nasem jeziku:P
a ljudi znam otprilike ali tacnu definiciju MSN i opcenito o njemu npr. 10 recenica !!!!
Znam sta je msn i koristim ga, ali treba mi jaranu jer on nezna pa da mu kazem sve o MSN
msn je chat sa ostalom rajom koji imaju isti program iz npr inostranstva
jigsaw je napisao/la:
a ljudi znam otprilike ali tacnu definiciju MSN i opcenito o njemu npr. 10 recenica !!!!
Znam sta je msn i koristim ga, ali treba mi jaranu jer on nezna pa da mu kazem sve o MSN
reci mu, to ti je ono kad upres u sing in i ono ti otvori contact list i ti nadjes kakvu trebu da zajebajes. Sta ces mu govorit definiciju
Windows live messenger je najlaki nacin da ostanes uvezan (conectovan) sa ljudima, prijateljima iz citavog svijeta.Bez velike potrosnje mozes razgovarati sa svima pokazati svoje slike koji svi mogu vidjeti u desnom cosku tvoje konverzacije.

Naravno svi vec znamo da mozes koristiti kameru da se dop. i u isto vrijeme gledas preko cam.
na personall mesage mozees postaviti svoje raspolozenje ili neku poruku prijatelju (animaciju).:@

Ako nisi u kontaktu sa svojim racunalom uvijek ga mozes koristiti preko mobilnog aparata itd itd.da sad ne pisem puno
uglavnom svi ce nesto napisati malo se potrudi izdvoji djelove i objasni tom "jaranu" koji vjerovatno jos nije dosao u kontakt sa internetom.pusam:*
Prikazuje jesu li vasi prijatelji na mrezi te vam omogucuje razgovore putem mreze :D
MSN je najveca glupost koja postoji. To je zatupljeni softver koji no liferima pruza mogucnost da pricaju sa raznim ljudima koji zive na razlicitim dijelovima svijeta. Pomocu MSN-a razvija se konverzacija koja je zasnovana na glupim rijecima koje nikome nista ne znace. MSN je losa strana komunikacije, upravo zbog toga sto su rijeci ogranicenog karaktera.

Ljudima je svojstveno da razgovaraju izmedju sebe u stvarnom zivotu, a ne preko nekog glupog programa. Drugacije se ponasamo kada chatamo nego kada sa osobom pricamo face to face.

Skracenica ''MSN'' ustvari znaci : masovno sjebani narod
S3phirotH je napisao/la:
MSN je najveca glupost koja postoji. To je zatupljeni softver koji no liferima pruza mogucnost da pricaju sa raznim ljudima koji zive na razlicitim dijelovima svijeta. Pomocu MSN-a razvija se konverzacija koja je zasnovana na glupim rijecima koje nikome nista ne znace. MSN je losa strana komunikacije, upravo zbog toga sto su rijeci ogranicenog karaktera.

Ljudima je svojstveno da razgovaraju izmedju sebe u stvarnom zivotu, a ne preko nekog glupog programa. Drugacije se ponasamo kada chatamo nego kada sa osobom pricamo face to face.

Skracenica ''MSN'' ustvari znaci : masovno sjebani narod ;)
Da, i program koji uvaljuje viruse naivnoj djeci koji zele postati "crackeri/hackeri". Bezze citav dan na njemu nista od njega. Osim toga skype owna
coop je napisao/la:
Da, i program koji uvaljuje viruse naivnoj djeci koji zele postati "crackeri/hackeri". Bezze citav dan na njemu nista od njega. Osim toga skype owna
Ti uopce nisi shvatio poentu mog posta... procitaj ponovo...
kako si ti gloop samo nisi svijestan postavis temu i 5 puta odgovaras na svoju temu ! ! !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.