Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa BIOS-om i svim ostalim...

124 pregleda · 10 odgovora · otvorena 16.05.2009. u 19:55

Moja konfiguracija je : Asus P5PL2 , Intel Pentium 4 ht ,2 gb RAM-a , Nvidia 8800 GT , 250 gb HD , napojna 400w ! Imam problem sto mi velika vecina igara steka a neke ne stekaju npr Assassin Creed , GTA 4 , COD 5 i jos neke mi stekaju a Burnout Paradise , Far Cry 2 , Devil May Cry 4 ,GRID i jos neke mi ne stekaju!!!!!D o cega mi ovo moze biti???Skinem sve naj drivere sa neta dignem novi sisitem i uvijek isto....:@:@:@ Jedino nisam nikada FLASH-ao BIOS niti znam kako da ga FLASH-ti!!!Dali mi moze napajanje ili procesor predstavljati problem jer ja fakat neznam sta da radim vise , neznam do cega je!!Sory ako je ova tema ili slicna vec bila!!!!
Probaj da iskljucis Vsync pa onda vidi!
- za assasin nisam siguran ja sam vrtio sve high normala, a cod4 i gta4 35-40 fps, jedini problem vidim u procesoru
Ma iskljucivao sam V-sync nema sta nisam radio ali neide...cod 4 mi radi na high a cod 5 mi steka kako god...
face je napisao/la:
Ma iskljucivao sam V-sync nema sta nisam radio ali neide...cod 4 mi radi na high a cod 5 mi steka kako god...
imao sam slucaj sa time jel kad reinstaliras win sve brises ili?
Koji ti je hladnjak na grafičkoj.Ako ti se to nije dešavalo prije mjesec onda su u pitanju temperature jer razlika između ljetnog i zimskog perioda u kućištu je 7-8 stepeni a maloprije meni pođe štekat ali "samo malo" tako da sam spustio frekvencije jer je fabrički OC.Ako nisi čistio ventilatore onda sada na njima imaš kilo prašine i smanjiva brzinu vrtnje i do 30%.Ako ti je pasivni hladnjak jedini način ti je spusti frekvenicije ili igraj sa otvorenim kućištem.BIOS, Not recommanded.:D:D:D
nije mi do hladanjaka jer mi ovo steka vec par mjeseci...u kucistu je sve cisto a hladnjak na grafi mi je ecs arti cooling accelero s1 , pasivni a ima i dva ventilatora da se dodaju jos i oni uvijek rade...

A kada dizem sestem sve formatiram na c naravno a na d ne!!!ali sam jednom i d disk formatirao zbog ovoga
face je napisao/la:
nije mi do hladanjaka jer mi ovo steka vec par mjeseci...u kucistu je sve cisto a hladnjak na grafi mi je ecs arti cooling accelero s1 , pasivni a ima i dva ventilatora da se dodaju jos i oni uvijek rade...

A kada dizem sestem sve formatiram na c naravno a na d ne!!!ali sam jednom i d disk formatirao zbog ovoga
Ma koci te procesor. GTA vise forsira procesor nego neke druge igre zato ti i steka. Nema tu hladnjak ovo ono, znaci definitivno procesor tako da bi to trebao mijenjati. Ako imas para uzmi neko brand napajanje i dodaj RAM-a.
nc je napisao/la:
Ma koci te procesor. GTA vise forsira procesor nego neke druge igre zato ti i steka. Nema tu hladnjak ovo ono, znaci definitivno procesor tako da bi to trebao mijenjati. Ako imas para uzmi neko brand napajanje i dodaj RAM-a.
Aferim.
registry cisti , precosor

skini tuneup , fix registry

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.