Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PC Igre

115 pregleda · 13 odgovora · otvorena 20.03.2010. u 12:43

Poceo sam sa instaliranjem najnovijih igrica sada kada imam uber PC, vec sam nabavio Arkham Asylum, GTA IV (sa kojim se uzasno patim, nemogu da snimim), Gothic 3: Forsaken Gods, Mass Effect (koji nemogu da pokrenem zbog nekog rtd razloga -.-), Test Drive Unlimited, Suideki, Assassins Creed, Wolfenstein. Trenutno skidam Modern Warfare 2.

Moze li iko da mi preporuci neku igricu koja je zanimljiva, znaci pravo zanimljiva (ne mora biti grafika tipa far cry 2). Ne zelim Far Cry 2 (prekucao kod jarana), ne zelim Crysis (opet prekucao kod istog jarana ). Hocu da skinem Mirrors Edge, jel se ista isplati, jel zanimljiva? Zatim planiram nabaviti Bioshock i Fallout, ali ne znam sta dalje da igram. Ocekujem neki odgovor od 3-4 reda, sa objasnjenjem kakva je igrica, nemojte mi teaser stavljati, jer to je najlakse naci.
Mirror's Edge je po meni jedna od najzanimljivijih igara koja je izasla. Ova igra je spoj Akcije (mislim na pucanje i udaranje) i realnog trcanja i skakanja po zgradama, znaci nema fantazije kao da skocis 20m u zrak nego sve je realno. Na pocetku imas neku curu koja ti objasnjava kako skaces i to sto je mnogo bolje nego da se objasnjava u slikama kao sto je kod vecine igara.

Po mom misljenju isplati se skinuti ovu igru jer je odlicna
Odavno nisam ništa fino odigrao ali preporučujem ti Burnout: Paradise, koji je kombinacija zanimljive trkaće igre i arkade, sa odličnom grafikom, i Machinarium, jednu prefinu avanturu koja je prema meni najbolja igra ove godine. U svakom slučaju GL.
Skini Oblivion IV da vidi hoces njega tako brzo prekucati
Portal, Half Life serial, Plants vs. Zombies, World of Goo, Audiosurf, The Witcher, Dirt 2, Borderlands.
dr_house je napisao/la:
Portal, Half Life serial, Plants vs. Zombies, World of Goo, Audiosurf, The Witcher, Dirt 2, Borderlands.
O cemu se radi u Plants vs Zombies i World of Goo, ostale sam igrao, dobre su.
Metro 2033
piC je napisao/la:
Prototype
Probaj onda Torchlight
Vec je imam, zaboravio spomenut
Skini ba Mirrors Edge prejaka igra sestem' zaraziš se kao lud budeš
Metro 2033,Napoleon total war,Aliens vs predator,Risen,Manhunt 2,stalke(bilo koji dio),i igra koja ce zadovoljit sve tvoje potrebe je
BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 ja je prekuco igra je vrhhh!
Devil May Cry 4-extra igrica..vrh sto se tice hack and slash igara.prica,akcija,grafika,zvuk nabrijane scene glavnog junaka Nere i Dante-a...po meni jedna od najboljih igara koja je ikada izasla..uzmi igru FABLE ako hoces dugo da igras..Rise of the Argonauts-extra igra koja trazi najmanje 15h igranja..imas i Call of Juarez-Bound in Blood..o njoj su rijeci suvisne..znaci western igra..Ubisoft je i ovaj put odradio extra posao..od engine..grafike i price,sigurno bi je trebao zaigrati..Imas igru Rainbow Six-Vegas 2,akciona stealth igra..imas 2 svojih specijalaca i sa njima prelazis misije..radnja je smjestena u Vegasu pa je sve puno bljestila i grafika je impresivna igra..imas igru Jericho-Horor pucacina..-meni je i ona extra..pa et poigraj neku od ovih igara..neces se sigurno pokajati :D
Odigraj Penumbra serijal.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.