Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ažuriranje Vijesti

441 pregled · 21 odgovor · otvorena 15.05.2009. u 23:06

Mislim stvarno ima li ovo smisla? Mozda nisam kompetentan da ja pišem o tome, i možda se ne slažete s tim, ali moram stvarno.

Pogledajte ovu sliku.

------------------------------------------------------------------------------------------

- Zar se ništa ne može uraditi što se tiče toga. Zar se ne može odabrati jedan čovjek koji će se brinuti samo o tome, a ne da vijesti prima ko stigne. Stvarno ne vjerujem da za ova 3 dana niko nije napisao nijednu vijest. Ne aludiram ni na šta, ni da je to zbog riddla, nit išta, ali svi smo svjesni da je situacija s vijestima jako loša nakog što je dotičnom ukinut admin. Eto imate li šta vi "nadležni" da kažete o ovome, ili će ova tema kao i mnoge druge završiti u kanti, i bez podignutog prsta da se nešto uradi.

Hvala.
copra je napisao/la:
Meni najdraza vijest "Counter-strike 1.8"
Jel ti uopce znas o cemu se prica ovdje?
/Mozda nisam Kompetentan?/

moj odgovor nisi Kompetentan! i sto vise fkt te se netice.... necitas valjda vjesti samo da vidis ko ih je napisao ... imas druge forume ako ovdje nevalja...

edit: izvini pogresno sam napisao rijec :) ...

hmmm pa ja znam da je to jadno... al sta ces takva nam administracija ( bez uvrede wickY je izuzetak hahahhahaha ) al eto bilo kako bilo tesko da se moze promjeniti ( mada pare sve mjenjaju , al et...) tako sto se vise zalis manje ces promjenit :D po meni fatal je tu kada treba nekog banovat ili uzet moda :D gg
JoKeRrrr je napisao/la:
Jel ti uopce znas o cemu se prica ovdje?
nisi upoznat [ne citiraj]
bosanacz je napisao/la:

moj odgovor nisi Kompetentan! i sto vise fkt te se netice.... necitas valjda vjesti samo da vidis ko ih je napisao ... imas druge forume ako ovdje nevalja...

edit: izvini pogresno sam napisao rijec ...

hmmm pa ja znam da je to jadno... al sta ces takva nam administracija ( bez uvrede wickY je izuzetak hahahhahaha ) al eto bilo kako bilo tesko da se moze promjeniti ( mada pare sve mjenjaju , al et...) tako sto se vise zalis manje ces promjenit po meni fatal je tu kada treba nekog banovat ili uzet moda gg
Kompetentan*

- Ne znas ni sta znaci ta rijec, i molio bih da ti ne javljas. Hvala

edit: Vidis jako me nervira kad neko ne procita i ne potrudi se da procita temu, i onda se javi sa svojim debilizmom. Ne radi se ovdje ko pise vijesti, nego koliko redovno.
bosanacz je napisao/la:

edit: izvini pogresno sam napisao rijec :) ...

hmmm pa ja znam da je to jadno... al sta ces takva nam administracija ( bez uvrede wickY je izuzetak hahahhahaha ) al eto bilo kako bilo tesko da se moze promjeniti ( mada pare sve mjenjaju , al et...) tako sto se vise zalis manje ces promjenit :D po meni fatal je tu kada treba nekog banovat ili uzet moda :D gg
Skontaj sliku svega ti
copra je napisao/la:
nisi upoznat [ne citiraj]
Mogul ti cestitat ? Mogu... Čestitam...
hmm iskreno riddle i r3l0aded najviše pišu vijesti ali ne kao prije.
Bilo bi dobro kad bi bio neki admin koji se brine samo za vijesti ili da bude kao mod al samo za vijesti.

Stvarno odavno nema vijesti
Kemo je zauzet ovi dana...otisao je u Moskvu gdje je jedan od organizatora zurki BiH EKIPE.

pa eto kad dode....
riddle je bio admin koji je posebno bio zaduzen sa newse !!!
Ja mislim da je riddle bio najjbolji i najviše se brinuo za vjesti.
riddle i reloaded su pisali vijesti i josh uvijek pisu , ali ne kao prije :/

- Prije svaki dan 3 , 4 nove vijesti a sad jedva 1 vijest bude ...

- Meni jednom prihvaliti vijest i nikako vise tako i drugima
Nije problem u administraciji, već u običnim članovima koji ne postaju adekvatne vijesti, već šalju vijesti sa google translate-a, ili ipak one koje nemaju nikakve veze sa gamingom uopšte.

Vi treba malo da poradite na tom segmentu.

Post dobio aplauz od Vilenjak

wickY je napisao/la:
Nije problem u administraciji, već u običnim članovima koji ne postaju adekvatne vijesti, već šalju vijesti sa google translate-a, ili ipak one koje nemaju nikakve veze sa gamingom uopšte.

Vi treba malo da poradite na tom segmentu.
Ali gledaj ovo, ja kad se nakanim, mogu napisati 5 vijesti na dan. Ali zasto to kad ce ih prihvatiti 2 dana poslije. A i neki dan, napisem jednu vijest i Vilenjak prihvati. Hajde reko napisati cu jos jednu, i samo dobijem poruku: Vijest odbijena. Pitam ja Vilenjaka da mi samo razlog da. I evo sta mi je napisao u guestbook "Bilo bi ti puno da se dvije vijesti prime na Dan...A inače odlično napisane obje.. daj šansu i drugima.. "
Primjetio sam da nema novih vijesti. Ipak, mislim da bi vam bilo pametnije da vi napisete neku vijest nego sto se zalite kolektivu da ih nema. Prosla su ta vremena kada je Riddle pisao vijesti, no to ne znaci da bi gamers.ba trebao stagnirati ako se on povukao. Prema mom misljenju, glupo je kada su samo jedna ili dvije osobe zaduzene za pisanje vijesti, upravo zbog toga sto se pruza mogucnost svima nama da pisemo vijesti. Imate sve predispozicije za pisanje vijesti pa izvolite, niko vam ne brani.

EDIT : Ako nemate nista pametno prezentovati, nikom nista bice neki drugi dan, mozda 31. maja. Samo opusteno.

Post dobio aplauz od Vilenjak

nequeo je napisao/la:
Kompetentan*

- Ne znas ni sta znaci ta rijec, i molio bih da ti ne javljas. Hvala

edit: Vidis jako me nervira kad neko ne procita i ne potrudi se da procita temu, i onda se javi sa svojim debilizmom. Ne radi se ovdje ko pise vijesti, nego koliko redovno.
Jbg brate, vokabular je mnogo komplikovan za ovaj forum pa si trebao napisati svojim recima ( drugacije ) da skontaju likovi xD...

Nista, ja bi dao vLexu admina pa nek on sredjuje vesti
JoKeRrrr je napisao/la:
Mogul ti cestitat ? Mogu... Čestitam...
Vidfis e da nemas pojma o cemu se radi.
najdraza mu je to vijest jer je prihvacena a izvor nije ni provjeren.
Nema nikakve price o 1.8 CS-u.
Nikada nece ni psotojati, to ce samo biti mozda neki patch koji ce malo izmjenjati, ali ce idalje ostati 1.6, ako uopste dodje do patcha.
Lik govori kako se lose vijesti prihvacaju.
FATAL ERROR !!!

VRATI RIDDLA SCHULZA I MODERATORE

Post dobio šamar od wcKd

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.