Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Problem sa msn-om

118 pregleda · 10 odgovora · otvorena 15.05.2009. u 17:39

Pozdrav svima. Imam novu verziju msna i kada dodam nekoga na msn njemu ne dodje request, i kada mene neko doda meni ne dodje. Zna li neko kako da popravim ovo???
to ti je beta verzija skini malo stariju verziju i bice ti sve ok :D:D....
ili probaj reinstal taj msn :D:D... pOzz
willY_BA je napisao/la:
to ti je beta verzija skini malo stariju verziju i bice ti sve ok :D:D....
ili probaj reinstal taj msn :D:D... pOzz
nije beta verzija, a to je samo na ovom msnu, kod brata dodje uvijek request, a na isto smo kompu
R3d_d3v1L je napisao/la:
nije beta verzija, a to je samo na ovom msnu, kod brata dodje uvijek request, a na isto smo kompu
ahaa onda idi tamo logg se na www.hotmail.com tamo ti se nesto poremetilo onda... pa namjesti ako nije ni do toga onda nezz stvarno sta bi ti moglo biti ... :S
Novi MSN je glup, a 100% neces naci instalaciju stare neke verzije jer ja mislim da ih je Microsoft ukinuo.
dr_house je napisao/la:
Novi MSN je glup, a 100% neces naci instalaciju stare neke verzije jer ja mislim da ih je Microsoft ukinuo.
ma lahko bi ja nasao na warezu, ali necu moci instalirati zato sto sad imam novu verziju, i kad je delete opet nece moci stara
R3d_d3v1L je napisao/la:
ma lahko bi ja nasao na warezu, ali necu moci instalirati zato sto sad imam novu verziju, i kad je delete opet nece moci stara
Vidi dal' si nesto zajebo na Opcijama ....
R3d_d3v1L je napisao/la:
ako hoces da instaliras stariju verziju uradi ovo:
1. skini: http://messenger.jonathankay.com/redir/zapmsngr.asp
2. pokreni zapmessenger i klikni start ^^
3. instaliraj stariju verziju

Post dobio aplauz od Wertu

dr_house je napisao/la:
slazem se da je GLUP
BillGatesSon je napisao/la:
ako hoces da instaliras stariju verziju uradi ovo:
1. skini: http://messenger.jonathankay.com/redir/zapmsngr.asp
2. pokreni zapmessenger i klikni start ^^
3. instaliraj stariju verziju
Hvala ti puno, instalirao sam 8.5 verziju :D.
Moze li jedan aplauz za njega, mnogo mi je pomogao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.