Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Razmjena/Prodaja accounta

2.759 pregleda · 94 odgovora · otvorena 15.05.2009. u 04:29

Od sada ovde stavljajte sve svoje accounte koje zelite da, zamjenite, poklonite ili ipak prodate!

Evo i primjer kako da pravilno napisete i opisete svoj account:

- Sta hocete da uraditi sa account, da ga zamjeniti, pokloniti, ili kupite. (sve jedan post koji ne bude imao ovakav pocetak svog posta, bice izbrisan)
1. Koji je realm (server)
2. Koje classe imaju na njemu i koji su lvl
3. Ukratko ali bas ukratko opisiti svoj gear od main chara

Ovo vam je obavezno u svakom postu ! E sada vi mozete dole dati svoj neki info, kojim mozete mozda zadobiti paznju.

Npr.

Prodajem

1. Dunemaul
2. Rogue Trapo 80 lvl, Warlock Trapoo 46 lvl, itd, itd
3. Naxx gearovan

E sada vi koji ne igrate na orginal serveru.

Poklanjam

1. wowscape
2. Rogue Trapo 80 lvl, Warclock Trapoo 80 lvl, itd
3. Naxx gearovan

Znaci sve vam je isto, samo sto umjesto gore naslova na kojem realmu igrati, samo staviti ime tog vaseg server ili sta je vec.

Nadam se da ste shvatili post, ko nije shvatio, saljite pitanja meni preko privatnih poruka!

Trapo
Mjenjam account na neverendles wowu

Paladin

ime paladina;bizonxd
30k health
4,9k attack power
4/5 relentles
wrathful axe ima
+ na tom acc ima warlock 4k gs pvp gear
ime locka;orangelock

MJenjam ga za acc s bilo kojim 80 na moltenu wow serveru!!!

javite mi se na xfire:antoniosalaj

ili msn;[email uklonjen]
Hitno mi trebaju 2x woltk accounta sto jeftinija. Ne trebaju mi ni likovi ni gear ni nista ne mora bit ni iz lvlan ni nista sam da je original key.

Poz
Zelio bi da mjenjam account za neki drugi WoW account! SAMO ORIGINAL dolazi u obzir naravno!
Na mom accountu se nalazi:
-lvl 80 Shaman 5k gs
-lvl 80 Druid tek dignut
-lvl 73 hunter
-lvl 75 warrior
-i mnogo drugih charova

Trazim account sa lvl 80-im likom ne mora biti strasno opremljen.
Kontakt na [email uklonjen] ili na private message.
prodaje acc na wow-europe:

1. realmi Tauren Mill (lock i dk), te spinebreaker (druid)
2. od lv 80 imam DK, LOCK, DRUID
3. DK - full rele, a u pve 5,9k gs
LOCK- pve 5,6k gs
DRUID- full furious ali ima encharting i alchemi, 4k golda, i itema u vrijednosti od 10k.
- Oni sa paypalom imaju prednost i nizu cjenu :)
Sve sve informacije, linkove isl. add na msn: [email uklonjen] ili poslati mail: [email uklonjen]
ajdinm je napisao/la:
prodaje acc na wow-europe:

1. realmi Tauren Mill (lock i dk), te spinebreaker (druid)
2. od lv 80 imam DK, LOCK, DRUID
3. DK - full rele, a u pve 5,9k gs
LOCK- pve 5,6k gs
DRUID- full furious ali ima encharting i alchemi, 4k golda, i itema u vrijednosti od 10k.
- Oni sa paypalom imaju prednost i nizu cjenu
Sve sve informacije, linkove isl. add na msn: [email uklonjen] ili poslati mail: [email uklonjen]
Tauren Mill, FTW !
- Prodajem level 80 warriora, kojeg u toku prodaje cu da migriram na novi account za Vase koristenje. Imam vec prazan account gdje mogu da migriram chara, ali ukoliko zelite mozete kupiti novi account.
- Server - Kazzak EU (Misery BG)
- Char: Warrior 80, ime i armory link cu dati samo potencijalnim kupcima.

Gear: Fury main spec (~5940 Gearscore)
http://img444.imageshack.us/img444/8370/wowscrnshot081510114337.jpg

Tank offspecc (~5750 Gearscore)
http://img836.imageshack.us/img836/1593/wowscrnshot081510114708.jpg

PvP gear (~5921 Gearscore) + 3114 arena points trenutno.
http://img815.imageshack.us/img815/8182/wowscrnshot081510114931.jpg

Achievements:
ICC 10: 11/12 Normal modes, 4/12 Hardmodes.
ICC 25: 10/12 Normal modes, 5/12 Hardmodes.

Extra's:
Tabard of Frost (~10 eura na ebayu),
Zulian Tiger Mount,
Sulfuras, Hand of Ragnaros legendarni mace,
Legionnaire tittle iz pre-tbc,
Tittle's: Twillight Vanquisher(pre-3.1), Undying (pre-3.1), Full Mercilless, Vengefull, Brutal Gladiator sets+weapons.
5000g na charu+neki gems/enchants.

Cijena 250KM
Popusti: ukoliko Vi kupite svoj account//platite migraciju. Takodje mozemo se dogovoriti oko cijene zavisno od toga koliko brzo mozete da platite za chara.

Javiti se ili na private message ili na telefon: 066/420-927 begin_of_the_skype_highlighting              066/420-927      end_of_the_skype_highlighting
Prodajem wow acc
Svi charteri su na Hellfire serveru Eu

Death Knight , pve dps gear 6,3 k gs . pvp gear 5,8 k gs i pve tank gear 5,3 k gs ,
Ovo je bio moj main charter opremljen je odlicno , večina njegovih itema je bis , ima skoro sve acivmente koji bi vam bez problema obezbjedili da udjete u jedan od top 100 guildova .Npr clear je cjeli icc 25 normal i 9 bosseva na heroic . Sve acivmente za icc 25 mount su gotovi osim dva i to heroic sindra i puticide , od casual acivmenta navest cu samo chef i salty title . Ulduar mount sa 310% speed je tu.Proffesion su Eng /JC.
Naveo sam najvažnije ,iako ovaj charter ima jos mnogo toga korisnog .

Druid resto lvl 80 , uglavnom korišten za pvp gs 5,8,
Pored ovoga ima opremu za svaki spec al iz ulduara i toc sa ponekim itemima iz icc , mount je 310 %speed .
Proffesions Herb/alc

Mage lvl 80 , pve dps 5,6 k gs , mount 280 %, profesion tailoring

Pored ovoga na accauntu imam jos wariora lvl 71, huntera lvl 74 sa 280% speed mount , locka lvl 70 i još neke manje levele.
Na acc je i oko 50.000 golda
I ima uplačeno za igranje do 1 oktobra
Cjena je 950 km
Cjena je veoma povoljna sa obzirom šta sve ovaj acc ima i koliko je vremena uloženo .

Kontakt preko PM
1. Molten-WoW Saregas .
2. Druid Batiqwa (http://armory.molten-wow.com/character-profile/Batiqwa/Sargeras/),(4100GS) , Paladin Mathzor(http://armory.molten-wow.com/character-profile/Mathzor/Sargeras/),(3000GS)
3. Druid ima jedan furious , a paladin je VH gearan za hilera , trazim 20 $ na paypal, Ili mjenjam za cd key , kontaktirajte me na inbox!9-)

Imam jos par likova na Neltharonu ...
prodajem wow acc

iman 2 lika

79 orc DK (server - Talnivarr)
70 troll Warrior (server - Ragnaross)

oprema na DK je od questova a troll ima full pvp opremu od 70 levela

cijena je 50-70 eura
Prodajem original wow account

1. Server: Stormscale
2. Druid SHadee lvl 80 6.2k gs
3. 5/5 wrathfull t2 wrathfull wpn, pve gear jednako dobar
2.2k+ rating 2v2 i 3v3 9/12 icc10 hc 11/12 icc25

1. Tarenmill
2. Mage(Boomshade), DK(Gripfest), Warr(Blooddance) svi lvl 80
3. Sva 3 chara imaju dlican pvp i pve gear 5.7-6k gearscore

Priate message me sa ponudama...

Acc je moj, imam sve informacije ukljucujuci keyeve (svi charovi su na istom acc)
Mjenjam account na moltenu:
imam shaman i rogue 80 3,2k+gearscore i mjenjo bi ih za
magea,paladina,druida,roguea,priesta,shamana ili warriora

samo lvl 80 il kaki god moze i biti lvl 70+

dodajte me na msn il facebook

msn; [email uklonjen]">[email uklonjen]

facebook:antonio salaj

(SHAMAN I ROGUE SU NA SEARGASU!!!)
Rogue 80 lvl - http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Al'Akir&cn=Imrei

2.5k golda / epic mount / enchanting 450/450 / skinninng

DK 80 lvl - http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&cn=Kabadahya

Imam full info, cijena oko 45 km (mozemo se dogovoriti)

uglavnom rogue je PVE / PVP geared, PVE je valorous / conqueror a PVP je full deadly , oko 3.5k AP, hit capped , 40% crit

A DK je slabije geared, vecina su blue itemi, jer mi je rogue main

Ukoliko kupite acc i napravite chara dobivate mogucnost boostanja
Kupujem/Menjam iPhone za WoW Account

Pozdrav svima, u potraznji sam za jednim perfektim wow account'om, znaci :

ili perfektan momentalni gear ( 6,3k gs+ PvE + PvP )

ILI legendarne stvari kao sto su Illidan Blades, Thunderfury, Sulfuras, Alars Ashes ili Realmfirst Title kao Gladi Title ili 9k + AV.

U prvoj liniji menjao bi moj Apple iPhone 3g ( originalni nemacki iPhone, nikakvo kinesko sranje ili slicno, potvrdu vadim u slucaju menjanja u Apple Store za 100% sigurnost kao i kupovni ugovor ) za njega, sama vrednost ovde u nemackoj je oko 350 Evra. Uz to ima jedno 20 Igara na njemu + NAVIGATOR navigacija koja ima CELU evropu i sama je kostala oko 120evra. Navigacija funkcionise kompletno bez interneta. iPhone je jailbreaked i unlocked, tako da funkcionise sa svim mogucim sim karticama.

Poslao/predao licno bi ga u okolini Rume, Sremske Mitrovice, Sapca itd. iPhone nema ni jednu jedinu ogrebotinu, predao bi ga sa svim stvarima kao sto su apple slusalice, screen folija, gumeni okvir itd.

U perfektom optickom i tehnickom stanju. U slucaju da mi se ponudi neki bas dobar account, mozda bi ga i kupio, naravno samo ako je vrednost veca nego kod iPhona. Javite mi se sa armory link'om pa cemo videti dalje :) Pozdrav Darko

[email uklonjen]
Prodajem Account na Molten-WoW serveru.

Human Palladin 80 lvl>>full epic

Night Elf druid>>38 lvl

Cijena po dogovoru ( moze i u obliku poena). Javite se na PM
Prodajem acc za 70km :)
1. rtkgaming
2. Death Knight 80lvl, retro Shaman 80lvl 4200gs, Paladin 4500gs.

3. Death Knight: 100 000gold, 5500gs itd.
Shaman: 4200gs, 15 000 gold.
Paladin: 4500gs, 17 000 gold.
E Pozz Ovdje sam nowi jer trebam uslugu !!! Da li je mozda neko igrao sa SPERMIK serveru blizzlike 1x rate !! Ako je neko igrao i ima neki acc da na njemu ima min charr lvl 50 a da vise neigra tamo illi mu ne treba acc molim ga da mi posalje na e-mail acc and pas !!!! """[email uklonjen]""" HVALA !!!
Pozdrav. Prodajem WoW account.

-LvL 80 Human Mage je main char na njemu.

-6 k GS.

- Maxirane Profesije Alchemy i Jewelcrafting.

- "Salty" titula napravljena na njemu(jedna od najtežih titula u WoW-u).

- do Insane titule mi fali još samo pola DMF repa.

- na banci imam spremljeno oko 20 DMF deckova + k tome 5 k golda na samom charu.

-LvL 70 alt Human Paladin sa Heirloomima.To mi je alt scribe ima skoro sve recepte.

-LvL 58 Blood Elf Death Knigh za kupovanje na horde auction houseu.

- Original kutije i DvD ovi od WoW-a,TBC-a i Wotlk-a.

-PvP gear Wrathfull i Relentless u banci.

- Armory Link http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twilight%27s+Hammer&cn=Girjavik

- 100% legitimna prodaja nema nikakvih scamova ili ostalih gluparija.

- cijena 600 kuna ili 90 eura

- ponude na PM

Hvala unaprijed
Prodajem account :D

Account je na Sunstrider serveru, main je mage, horde, lvl 85 sa maximalnim profesijama na 525 enchanting i jewelcrafting, trenutnim average item levelom 343

ICC HC mount, kao i 50 drugih mountova i 310 flying skill, 7000 achievement poena, preko 20 titleova i 25 000 golda na njemu :)

puno ICC HC iskustvo na 10 i 25man. Na accountu je i hunter, lvl 81 sa miningom na maximum, i shaman lvl 65...
Za sva dodatna pitanja i ponude, javite se na [email uklonjen]
Prodajem molten wow , i eternion wow account !!!

Na moltenu : 1. Saregas
2. Druid (ime ne pisem jer bi mogli banat acc ovi iz moltena) ugl. lvl 80 i 4126 gs ,resto/bal(dual spec) , LW 116 , Skinning 450/450.
Paladin (Holy/Prot) 3200 gs (mozda malo vise ) .
Jos ima par likoava lvl 72 , lvl 60 itd itd i na neltaronu ima par likova manjih levela .
--------------------------------------------------------------------------
Eternion wow - Sunset High Rates
1.(acc name dajem kad me kontaktirate)-oprema je :Sunset helm, Yilidan Massacre , Sunset mentle , Tugra Yang's Focus , Blue Trousers festivals , @@@@@@ Wild shirt,
100 haste tabard(donor) , Dragon's guardian Bracers ,Sunset Gauntlets , Belt of Heroism , Legplates of Heroism,
Boots of heroism , Seal of twilight queen ,Valnar's other signet ring , Geluomu growl awakening x2 ,@@@@@@@@@Warglaive of Azzinoth, Hand of the Edward odd , Norgannon Bow Seal , jos neki itemi u backpacku , 1 demon pack i 3 soul packa , sve je puno :).
I , to je to !
:skype : razer19113

Cijena za molten je 100 kn , a za eternion 80 , CIJENE SU FIKSNE, a novac se salje postom , samo za HRV .
Prodajem account na Molten - WoW !
- Server : Sargeras
- 63 Vote Poena
- Na accountu su :

- Orc Warlock - 5.2k GS , PvE (destro), dual talent,sa Furious staffom, a u torbi imate PvE weapon (Dagger: Spectral Cris, i Held in Off-Hand : Cosmos ), 310% Speed Mount , JWC i Tailoring 450/450 , Cooking sa rare-receptom, Savory Deviate Delight, samo nekoliko ih ima na serveru taj recept, 0.1% Drop.
- Warrior Human - 4.7k GS , PvE (tank), JWC/Mining 450/450,
Link od Armorya dajem samo potencijalnim kupcima .

Na accountu je još Warlock 58 level na serveru Frostwolf x3.

Cijena : 20km
Novac se šalje poštom .
Svi zainteresirani poruke na PM!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.