Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Najveći fajl

324 pregleda · 35 odgovora · otvorena 13.05.2009. u 20:50

Koji ste najveći fajl skinuli sa interneta?
Eto, to je pitanje...da se malo zabavimo i pokažemo "neke"rekorde
Imate dvije kategorije...
Fajlove koje ste skinuli sa direktnih linkova(sa download stranica, da završavaju na .exe. .zip i to...)
Npr;drajveri sa nvidia stranice
Druga kategorija:
Torrent...veličina torrenta kojeg ste skinuli...(ne torrenta kao fajla već onoga šta je u njemu)
Poželjno neka potvrda ako imate...ISKRENO LJUDI, ISKRENO...Možete napisati i šta, koja igrica, film...

Nemam potvrde, al znam da sam tudji acc koristio i da sam skidao sa torrenta team fortrest 2 da igram sa haverom jedno 3 GB, i doslo do 99 % i zastopa
Najvise sto sam skinuo je bio team fortress 2.
Koliko se sjecam...
Dosad največi fajl tj. igra koju sam download je Counter Strike Source (BitTorrent):
Najveci 500 mb ja misli Dragonball :)
Nemam potvrde, lol, josh cu se sjetit to sacuvat . .

Skinuo Marvel: Ultimate Alliance 4GB i skinuo Adobe Photoshop CS4 Master Collection 8GB . .
Ne skidam mnogo sa neta,evo nekih kojih se sjećam stvari koje malo "više" zauzimaju.

-Cossaks (300,400 mb)
-Source (400 mb)
-Photoshop cs2 (oko 300 mb)
-CS 1.6 (300 mb)

Visual Studio + MSDN

3.6Gb
... Morrowind
600,00 MB
i Combat Arms koji mi je uzeo oko 1 GB
cs source 5.5 GB

Al' sam to davno skidao pa nemam sad SS
Ja sam najvise skido,cabal,silkrod,i ta sranja a vako u zipu nisam vise od 800 mb : D
Ovo sam skidao u proteklom mjesecu.

14 GB - Turok
12 GB - Empire Total War
8 GB - James bond igra, dead space, fallout 3, prince of persia, etc
5+ GB - Pure, crysis, crysis warhead, cod5, cod4, godfather2, generals i tako u nedogled..

Ove ispod 5 GB, ne bih do sutra nabrojao..

Inače, imam igrica, filmova, programa kakvi ti treba.. Skupljam igre Iako rijetko šta pogiram, ono što valja jedino..

U zadnja 2-3 dana sam skino novi xman, lotr conquest, battlestations, windows 7 2 verzije(oko 6gb zajedno), nhl i tako.. vps rulzz..
- Cstrike steam !

- Sony Vegas !

~ Nemam zivaca da skidam jer mi je lowww net !
joj jeste slabi pogledajte kako se to radi a samo 384kb/s

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.