Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Repka BIH - CS

1.420 pregleda · 60 odgovora · otvorena 13.05.2009. u 06:14

Evo citajuci dugi niz tema i komentara, odlucio sam ovu temu napisati sa razlogom za diskusiju a ne slusajicu retardirane odgovore.

Naime, gdje je taj Laquila, David, Buhovac, Sykon, VooDoo .. Cage, quell .. bla bla i ostala ekipa iz Bosne i Hercegovine koja nam je do juce svjetlila obraz na CS sceni koliko je to god moguce .. sad vidim neka nova reprezentacija, nikad cuo za likove osim ovog pite i prophe jer sam ih gledavao u pocetku kad su za repku krenuli igrati, ko odlucuje o toj reprezentaciji.

Zasto zaspotavljamo nase momke koji su ovdje u Bosni i mogu se kladiti da 20 % nabrojanih mogu i dalje biti u repki i drzati konac pa kako tako, obraz nam je za CS uvijek bio cist i ostace, mislim ne zelim nikog da uvrijedim ali sta je to da se sve promjenilo oko nase repke BiH u cs-u mislim .. nije fer..

Sama dijaspora, prije smo navikli na naseg Josipa koji je tu vec 10 godina igrao i igrace sa nama svima uvijek .. Cageta kojeg smo svi zaboravili, tatu naseg koji nas je djelomicno sviju ucio igrati CS ?

Zasto da jedan Laquila ne igra naprimjer ili David .. koji su do juce bili igraci za bosnu, na ESWC predstavljali svoju drzavu srcem i igrali tamo kao lavovi ?

Jesul problem pare za racunar ne vjerujem, pare za konekciju ne vjerujem ako je dotle .. pa organiziracemo se i mi pa pomoci nasim momcima da igraju jer oni su to sve osnovali i igrali godinama i sad odjednom dodju neki par likova i preuzmu sve, ne razumijem fakat .. nije fer ali eto.

Sad moje pitanje je, jel trebamo dati nekom iz amerike ili obale slonovace da igra za REPREZENTACIJU BOSNE I HERCEGOVINE a ne onima koji TAKODJER SKORO PA ISTO IGRAJU A ZIVE U BOSNI I HERCEGOVINI I SVAKI PUT KADA IZGUBE MI IH SHVATIMO JER MI SMO SLICNI NJIMA?

Hvala, ne zelim da se ko nađe uvrijeđenim .. ovo je forum i imam pravo na svoje mišljenje i pitanje.

Možda jer igraju za državu koja ne postoji. Koliko znam Bosna ne postoji kao država. Mislim da se u imenu države spominje i Hercegovina. Ima još svijeta van Bosne niste vi jedini na svijetu :)

Post dobio aplauz od ash

Ibrahimovic8 je napisao/la:
to je bilo prosle godine, al ne ove

planirli smo ovaj enc i ja sam doso kuci i david mi govori kao oni vec se prijavili bla bla nisu nas stavili

ja sam kupio novi komp i spreman sam za nove pobjede:D

nebojte se.. dogodine stari line up ;) tj kao od nedavno onaj
Nek vam pita igra :P
Prvo bravo za temu , fkt si je napisao drama .. : )

A sad što neigrjau oni neznam to je valjda do nicky'a

Pita momak igrat odlicno i igrat ce valjda uvijek za nasu repku .Ali gdje cage , soble i ostali :@

A mozda su cage i ostatak jednostavno prerasli cs ? Okrenuli se zivotu ?

Vidi se da nisi upucen.. Momci su igrali posteno, dijaspora vs nasi, dijaspora posteno pobijedila, dogovor je bio da igraju, sad igraju momci i gotovo.. I moje misljenje je da bi repka bila najjaca nekim mixom izmedju dijasporo i nasih, kao sto cu igrali na CBNC.. prophe7 sinoc odigrao prejako, cadde takodjer, crp je malo zakazao, ali jbg svako ima svoju noc i noc kad mu ne ide...

planirli smo ovaj enc i ja sam doso kuci i david mi govori kao oni vec se prijavili bla bla nisu nas stavili

ja sam kupio novi komp i spreman sam za nove pobjede

nebojte se.. dogodine stari line up tj kao od nedavno onaj
Najbolji line-up, ti, soble, crp, pita i još 1
Pa kao sto ni Zidan nije mogao vise igrat iako je bio najjaci, stari se ovo-ono dolaze novi momci, smjenjivanje generacija sta je tu cudno??? ;)
Cage , soble , Laquilla , sykon i ENTEL

zasto da ne ?

mozete se smijati sto sam napiso entela ali momak je predobar nema se tu sta reci smijite se kolko hocete al tako je

cus!
xpallyy je napisao/la:
Cage , soble , Laquilla , sykon i ENTEL

zasto da ne ?

mozete se smijati sto sam napiso entela ali momak je predobar nema se tu sta reci smijite se kolko hocete al tako je

cus!
i svi se nasmijase
Ig0r je napisao/la:
Možda jer igraju za državu koja ne postoji. Koliko znam Bosna ne postoji kao država. Mislim da se u imenu države spominje i Hercegovina. Ima još svijeta van Bosne niste vi jedini na svijetu :)
Sve nesto bosna a iz stare repke 3 momka iz hercegovine :S
Imal neko demo tog meca dijaspora vs. bih, ak ima pm/gb ;-)

btw. SOBLE je trenutno najjaci igrac u BiH i kako god glupo je da neigra...
Po meni je glupo svrstavati ovo malo high skill igraca sto imamu na 'nake dvije strane. Dijasporci, domaci, vaki naki, nebitno. Trebaju igrati najbolji - i to kombinirano!
Ko prati repku duze vrijeme svjestan je da je najbolji tim ovaj nedavno sto je igrao na CBu: Mili, David, prophet, pita i crp. ta ekipa nije dosegla svoj maximum i njih treba izgurati bar jos 2-3 godine. Uvijek ce tu postojati mogucnost da neko drugi upadne ali realno taj neko drugi moze biti Cage, Luque, Sykon ili npr Jazzman je meni extra igrac. Mi ostali - jos pure :D
Jedan poraz i odmah nevaljaju.:S
Ko vam garantuje da bi pobjedili da su igrali soble, sykon,cage itd???
Mozda bi oni jos gore prosli nego ovi dijasporci.Nista se ne moze postici preko noci.Treba dat likovima vremena da se uigraju i onda vjerujem da ce biti mnogo bolje.
Ni meni nije drago sto samo igraju dijasporci ali nije fer da napadamo i da se ljutimo zbog jednog poraza.
Ma trebamo da damo drzavljanstvo ovim world class igracima neznam im imena :D al et .
svi ovi sto igraju za reprezentacuju "dijaspora" (kako ti kazes) nisu stranci.... sve su to nasi ljudi koje je zivot odveo u svedsku austriju itd...

ja ne kazem treba da igraju i nasi ljudi iz bosne al prvenstvo treba dati onima koji su bolji a ne oni koji su iz bosne ili neznam odakle....

pozzzdrav
Realno volio bih da je igrao stari lineup.

Iako su ovi novi dobri, imali smo dobre rezultate sa njima, ali ipak ako vec mi imamo svoje igrace koji zive u BiH i koji su podigli hajmo reci CS Scenu u BiH na veci nivo zasto da nisu igrali i ovo ?

Jesu ovi novi bolji od nasih al' ipak fazon je da igraju nasi igraci tu sto zive u BiH.
little je napisao/la:
Jednim dijelom si u pravu...

Ipak reprezentacija je reprezentacija ali sta ce laquila , david kad je u bosni konekcija sta ? KU**C !

A kakva je konekcija u austriji , njemackoj itd ? uporedi malo to...

Ugl ja mislim da je problem do konekcija.....
kakve konekcije problem?:S

Pa david i mili imaju dobre konekcije, i opcenito svi iz BiH imaju solidne pingove. Ne mjeri se ping brzinom downloada i uploada,vec opcenito otvorenost provajdera prema drugim. Uzmi primjer Laze ima 256/192 i ima 40 ping na svim serverima.

To sto su dosli momci iz dijaspore nije toliko lose. Al igrat 5 leekova iz dijaspore i pritom predstavljati nasu zemlju je previse. Sta mene iskerno zaboli koliko on voli BiH ,i dal ima veliku zastavu u sobi. On jednostavno nije TU. Osim sykona koji je mnogo zaduzio ovu nasu cs scenu ,ostali nisu vrijedni ...

uzdravlje svima KEMU ZA IZBORNIKA

ja sam kupio novi komp i spreman sam za nove pobjede

nebojte se.. dogodine stari line up tj kao od nedavno onaj
Braco da znaš, da su bosnje uz vas .

J**o te arbajt je***i Neki kreteni, koji ne znaju ni gdje se BiH nalazi, igraju za nju

Hoćemo nazad staru repku, stare momke.

Ako šta bude trebalo za računare, opremu.. pa je**m mu mater, pogurat ćemo koliko toliko ...

Ovu BiH i ne gledam, nisu mi ni za ku**c, k'o da gledam drugu reprezentaciju.

Onaj koji nosi tag BiH, nosi ga sa ponosom.

Draže mi je kad vi izgubite, nego kad oni pobjede

Jedva čekam stari lineup,

@edit

Udari me ku***m u čelo odma, ako svi oni ne bi igrali za državu u kojoj žive, da mogu ...
Nemaš gdje, pa otimaj onima kojima to mnogo,mnogo više znači....

arbajteri

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.