Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba Web Pretraživač

487 pregleda · 30 odgovora · otvorena 12.05.2009. u 22:21

Dobro veče, (vas 2-3) dame i gospodo.

Večeras se okupljamo u ovom podforumu na demonstraciji mog drugog po redu Gamers.ba Web Pretraživača/Browsera. Hejteri ispucajte se.

Naime, rađeno je uz pomoć tutorijala i source code-a [program se zove uSurf u originalu], tako da se odma zna. Ja sam osnovno preveo na bosanski, a većina stvari je ostala na engleskom reda radi i da se zna da nisam radio ja. Tu sam da bi podijelio ovo sa vama i da bih shvatio neke stvari vezane za VBasic. Za razliku od prošlog Gamers.ba Web Pretraživača, u ovom možete primjetiti dosta novina, kao što su:

- Menu
- Progress Bar
- Bookmark
- Puno ljepši dizajn
- Forward i backward tipke, kao i homepage tipka
- i još neke stvari

Ispod je download link, i želim Vam ugodno korištenje.

~ DOWNLOAD !
~ Preview 1 !
~ Preview 2 !

UPUTSTVO:
Install file je za sada nepotreban zbog malog broja fajlova potrebnih za pokretanje. Extractujte skinuti .rar file bilo gdje i pokrenite "Gamers.ba Web Pretraživač.exe". Config i loader fajlovi su potrebni, a i tu su za vašu radoznalost i pitanje: "Jel' nam ovo hoćeš neki keylogger ili virus da ubaciš?". Budite sasvim sigurni i bezbjedni.

Naravno, ostaje obećanje da će nakon svih ovih saznanja iz tutorijala, sljedeća verzija biti potpuno urađena od strane MENE.

Support!

cekamo sledecu verziju :r

nije lose ovo , samo nek se radi

svaka cast ;)
fino urađeno josh popravi te buttone i zamoli wickia da stavi u download kategoriju taj program
hyperssoN je napisao/la:
Downloadovao sam !

- Fino uradeno , al kad ukucam gore gamers.ba kliknem enter neche pa to popravi

- I jos ovo , kad gledam G.ba ovo mi izbavi samo :r

Jel ovo samo meni ili se josh nekom deshavalo ?!
samo preko mozile otvori
nije lose samo da su malo ikonice ove gore manje bilo bih extra..
shaadY je napisao/la:
Aplauz ili šamar ovdje.
imal ista halal , il sve za aplauze radite
ne želim te bombardovati kritikama, da nebi gubio volju za developanjem stvari, samo naprijed, kako vrijeme prolazi i učiš stvari - taj browser koji si napravio bit će ti smiješan

gl u daljnjem radu
nije lose .. lijepo uradjeno .. abd da nekad uradis web browser al pravi^^..
Dobra aplikacija, poradi na GUI-u, napravi neki manji security za rupe. U slucaju da ti treba pomoc, pm me :)
Samo josh da popravis npr kad ukucam "allah.ba" da mogu enter a ne ... :) eto :D PLS !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.