Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

preporuka !

333 pregleda · 31 odgovor · otvorena 12.05.2009. u 16:34

OOOoooJ drugovi xD

Jel ima neka dobra igra kako sto je Splinter Cell ili Asassins creed,ono snjualice!

DA mi je igrati ness

Zakuco sam :

Splinter Cell Double Agent ;)
Hamzaplas je napisao/la:
Sljedeca tema ce biti !

Da se vektor sjebo kad mi je vidio koliki mi je vektor u gacama...

poklopi se idi igraj traviana!;)
kao prvo ne igramo traviana :S:S
kao drugo vjerujem da nema nista u gacam jer takve gluposti naupadniu samo maloumnoj djeci lol:S
spY je napisao/la:
OMFG

Šta reče i osta živ.. :(

Pa gdje će drugo pitat ako neće ovdje ? Beze dati pare i da igra bude bullshit ? Onaj će slagat da proda igru. Šta ti je ba..
Ma stipu ga retard!

On misli da je ovo njemacka ili francuska...kod nas ti je sve po marku samo nosi !

ovo je znak retardacije(mislim na vektora)

Post dobio šamar od bak1r

Thief 3 :)
spY je napisao/la:
OMFG

Šta reče i osta živ.. :(

Pa gdje će drugo pitat ako neće ovdje ? Beze dati pare i da igra bude bullshit ? Onaj će slagat da proda igru. Šta ti je ba..
Ok mca to jesi u pravu ali i ovo je na neki nacin glupos ja kad bi za svaki ku**c postavio teamu na gamersu nebu me bili nidze mani nesto kad treba prvo sam pokusam ako nemogne inda trazim pomoc od drugih ali sto bit dbl i mucit se kad ima drugi ko ce uradit :S:S
VektOr je napisao/la:
kao prvo ne igramo traviana :S:S
kao drugo vjerujem da nema nista u gacam jer takve gluposti naupadniu samo maloumnoj djeci lol:S
Ok...samo se nemoj praviti pametan Allaha ti:@
VektOr je napisao/la:
Ok mca to jesi u pravu ali i ovo je na neki nacin glupos ja kad bi za svaki ku**c postavio teamu na gamersu nebu me bili nidze mani nesto kad treba prvo sam pokusam ako nemogne inda trazim pomoc od drugih ali sto bit dbl i mucit se kad ima drugi ko ce uradit :S:S
Pitao je mene prije ove teme na pm, pošto ne igram ovaj žanr nisam mu mogao ništa preporučit.
VektOr je napisao/la:
Site se zove Gamers.ba.
Ovakvih tema treba da bude vise, da se traze savjeti i preporuke za igru, da se razmjenjuju misljenja i iskustva iz istih.
Jednostavno treba da se ostvari normalna komunikacija izmedju clanova o temi za koju je site namjenjen, a tome se uveliko tezi.

Ova tema vise vrijedi nego kad neki idiot daje 200 bodova da mu neko nadje crack za neku igru.
Svi se je***e za 200 bodova, a ovdje nema par ljudi da odgovori.
I pitate se zasto propada G.ba???
spY je napisao/la:
Pitao je mene prije ove teme na pm, pošto ne igram ovaj žanr nisam mu mogao ništa preporučit. ;)
Ma zato sam stavio temu,jer sam iso u CD Shop i necu ness da bzz kupim ocu da se naigram ko ljudina 9-)

I na kraju kupim nakvo sranje zvano

Rogue Trooper koje cak i neradi i on ce meni reci da se raspitam
Hamzaplas je napisao/la:
Ma zato sam stavio temu,jer sam iso u CD Shop i necu ness da bzz kupim ocu da se naigram ko ljudina 8-)

I na kraju kupim nakvo sranje zvano

Rogue Trooper koje cak i neradi i on ce meni reci da se raspitam
Nije sranje :$ Nije dosadna. Zanimljiva je. (: prekuco sam je
Crysis (bilo koji od 2) bi trebao biti sada najbolji, ja ne igram puno jer igram CS i CoD.
spY je napisao/la:
Nije sranje :$ Nije dosadna. Zanimljiva je. (: prekuco sam je
Ma negovorim ti sranje radi kvalitete igrice nego sto mi neradi xD sto mi je cigan je***u uvalio i neki vektOr meni kaze da se raspitam o igricama sa prodavacom :@:o:o

btw. SHELBY medju pametnim glavama g.ba xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.