Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

FanArt Riznica vol. 12

2.735 pregleda · 162 odgovora · otvorena 11.05.2009. u 21:13

Evo ga jos jedna tema, ovog puta vol12, u 6/7 dana vec se napunila prijasnja.
Dizem ponovo novu jer vidim da se ponovo pocinju dizati zasebne teme za mini radove koje mozete dobiti na ovoj riznici, enjoy!

by torQ7u/Wertu:
"Mnogi zele avatare, sigove, INFO slike...

Ovdje mozete reci sta zelite, sliku, avatar, SIG, preradu slike ili sta zelite... ?

Za svaki uradjeni request, korisnik dobija aplauz, ako se desi 2 puta da je neko napravio sliku nekome, korisnik ce dobiti aplauz/samar, zavisno od slike dali je lijepo uradjena i dali se tom korisniku koji je zelio svidja ! "

(svaka tema vezana za avatar,sliku,sig i sl. van ove bice izbrisana)

Aplauz dobijate ako se svidi osobi koja je trazila avatar i nemoj te komentara slicnim :super,extra od pojedinaca(samo komentarisu oni koji traze avatar i koji ga daju)

• Molio bih da nezamarate FA Modove preko PM/a i QB/a da vam daju aplauz, ova tema se redovno gleda i ako ste zazluzili da budete nagradeni onda ce te i biti =)
meni treba , wallpaper da na njemu pise '' mmmmmmmmm ''
je napisao/la:
ovako nesto ?

Post dobio aplauz od skala

znaci ovo je po koji put da pisem nikad nitko ne uradi molim sve koji mogu da mi urade....treba mi hitno....znaci treba mi slika za avatara i za steama da na njoj pise aXonn da fino netko uradi u nekom fazonu sta ja znam .....hvala svima koji urade
knoxville je napisao/la:
znaci ovo je po koji put da pisem nikad nitko ne uradi molim sve koji mogu da mi urade....treba mi hitno....znaci treba mi slika za avatara i za steama da na njoj pise aXonn da fino netko uradi u nekom fazonu sta ja znam .....hvala svima koji urade

jbg kume ni meni nece niko da uradi. Josh sam tamo medju prvim napiso RQ na 1 stranici al niko :S

Post dobio aplauz od skala

Ovako. Meni ne treba logo za klan ili WP za klan. Meni treba nešto ozbiljnije.

Trebaju mi 2 logoa.

Jedan za firmu GIDE d.o.o koja se bavi prodajom tinti i opreme za stampace, pa da slika bude u tom fazonu. Takodje bi mi trebao i banner za navedenu firmu.

A drugi: MojeSarajevo.info - bavi se marketingom, pa da budu u pozadini satro neke zgrade ili obrisi zgrada.

Bio bih vam PRE PRE PRE zahvalan ako neko ovo moze fino da mi odradi.
gaZZel je napisao/la:

ako je ko zeljan da mi aplauzich opali ! :$
alo retarde?? ...

Post dobio šamar od skala

dennah je napisao/la:
Avatar 75x75, vezano za muziku, da pise Doxx, nabacite koji brush, i fino mi odaberite boje koje vi hocete samo da su fine za oci.
evo ih buraz:

Uzivaj

Post dobio aplauz od smokan

lazlo je napisao/la:
izvolte

Potreban mi je logo za IGMIT doo da na njemu piše naziv i da je šminkerski:P
SmiLLie je napisao/la:
evo ih buraz:

Uzivaj ;)
jel mozes uraditi ovaj drugi po redu (crveni) samo lazlo da stavis. thx
LavShinoda je napisao/la:
meni treba , wallpaper da na njemu pise '' mmmmmmmmm ''
evo lave za tebe :)

jbg morao sam :)
united je napisao/la:
Nadam se da ti ne smeta što sam ti ja uradio : )

Nije toliko ušminkan, al' eto : )
hvala :$
linqo je napisao/la:

TM87

Sarajevski mangupi

thx
evo

SmiLLie je napisao/la:
evo ih buraz:

Uzivaj ;)
Emine, svaka cast maco.

Imas jedan kizz od mene. :)
eh, ovako

Treba mi wallpaper...

Da je na njemu neki tužan vuk, nije bitno jel' photography,digital,traditional art ili šta već i da piše negdje u čošku sastrane, kako hoćete

znači : wallpaper
slika: vuk
text: "Ponekad sudbina surovo sudi :/"

etc4Lav je napisao/la:
eh, ovako :P

Treba mi wallpaper...

Da je na njemu neki tužan vuk, nije bitno jel' photography,digital,traditional art ili šta već i da piše negdje u čošku sastrane, kako hoćete

znači : wallpaper
slika: vuk
text: "Ponekad sudbina surovo sudi :/"

jel ovako nesto ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.