Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Skolske smicalice

926 pregleda · 58 odgovora · otvorena 11.05.2009. u 19:37

Pozdrav raja i dobro pred vece :)

Vecina vas ide u OS I SREDNJU skolu kao i neki na fax.
E sada koje su vase najvece smicalice i problemi koje ste pravili i koje su neki pravili :D

Ev nesta od mene:
Ulazi nastavnica demokratije na vas i hoce da zapise odsutne
I pita "Koga nema"
A mi muski odgovaramo "Svi ga imamo"

Nije nesto al hajde.

Postavljajte svoje :D

Chus
Da bi skontao necije šale/smicalice, moraš poznavat osobu lično, mentalni sklop. :$ Inace nije fora. :$

Lave aplauz, hvala !

Meni osobno je najjače kad me pita: "Jesi li pročitao lektiru?" Zatim odgovor: "Nisam, ali sam gledao crtani."
Zavrsio skolu ^_^

Post dobio aplauz od ash

abasi je napisao/la:
Zavrsio skolu ^_^
Pa ispricaj sta se desavalo ;)
Cesto se sjetim svog nastavnika fizike iz osnovne skole. Kralj udje u kabinet i kaze : '' Ajde da odgovaras ti, ti, ti, ti, ti, ti, ti i ti. '' - Ustane moj drug i kaze : '' Jel i ja '' , a nastavnik mu kaze : '' Ma hajd i ti '' ...

EDIT : Lik nervozno mlatara rukama kad proziva, tako da se nikad ne zna koga je prozvao.

Npr kad se kod njega odgovara i kada neko kaze : '' Err, mislim.. mislim...'' on odmah kaze : '' Ma nema sta da mislis to je vec smisljeno ! ''
PiraTinstw je napisao/la:
Pa ispricaj sta se desavalo
Elektrotehnicka kume nemam ti sta dalje pricati, od paljenja klupa, skakanja kroz prozor, bodenja sarafcigerima, maltretiranja Boga oca itd. itd. itd.

Post dobio šamar od ash

Ulazim ja prvi u razred kad tamo na tabli citava tabla ispisana - a redar bila jedna haverka ... koja ... malo je rec da je glupa ... Na tabli iznad svega pisalo "NE BRISI !!!". Ja i haver spuzvu i izbrisemo ono "NE". Cura udje u razred, a mi svi "ADNA vidi tablu!". Cura pogleda i odleti da skvasi spuzvu i obrisa tablu. Prof. udje ... suti i gleda tablu ... okrece se redarima i kaze "Vi meni namjerno ovo radite!" XD Mozda nije smijesno ovako ... treba to dozivjet da bude pravo smijesno XD
abasi je napisao/la:
Elektrotehnicka kume nemam ti sta dalje pricati, od paljenja klupa, skakanja kroz prozor, bodenja sarafcigerima, maltretiranja Boga oca itd. itd. itd.
potpisujem valja meni jos 2 godine boravit u onoj ustanovi XD
U srednjoj ja i haver se dobacivali ko ono chize-blize sa tramvajskom kartom, ja u zadnjoj a on u prwoj klupi dok je profa pisala nesht na tabli i tako bacim ja njemu i karta krene cudnom putanjom i zabije se profi u wuglu, pocela plakat izadje sa casa i ja naeba kod direktorice :-D
Moj drug je imao profesora u srednjoj koji kad se napravi belaj kaze "mater ti, mater ti, mater ti, mater ti i oca hocu sutra da vidim u skoli"

E sad jedan iz mog iskustva.
Nastavnica biologije nam u osnovnoj htjela dati blic kontrolni, a mi to culi od drugih razreda i svi do jednog pobjegnemo sa casa.
A razrednica nam tad bila na bolovanju, i ova to ju je mjenjala htjela da nas kazni, i sljedece sedmice se vrati razrednica i nisu nas kaznili.

Jesmo opasni
hahha naš se nastavnik boji zmije,i trebo taj dan pitat ove sto su keca fasovali iz kontrolnog. I mi ubijemo zmiju,stavimo je u bocu,i okačimo za ploču.
Umal ga srce nije udarilo
Nije nam više htio predavat od šoka
I loodo je bilo kad smo jednom nastavnici stavili kondoma u dnevnik

Nastavnika tjelesnog napijemo (imali po 2h tjelesnog) i idemo kući

On volio popit
Hehe najsmesnije kad smo saksijom gadali djecu sa prozora : )
Ili kad smo profesorici pokvarili stolicu kad je se prostrla na pod ali smo kasnije svi najebali.

Ili iz fizike profesor nezna da prica kaze umjesto
ustani - utani pa ga svi podjebavamo.
Frisk je napisao/la:
Hehe najsmesnije kad smo saksijom gadali djecu sa prozora : )
Ili kad smo profesorici pokvarili stolicu kad je se prostrla na pod ali smo kasnije svi najebali.

Ili iz fizike profesor nezna da prica kaze umjesto
ustani - utani pa ga svi podjebavamo.
HAAHAHAH

imamo i mi to prvo

imaju ovi sto treniraju tenis na atleskoj mi smo cijelu ucionicu izbacali od kreda do kanta pa do plakata i kasnije je stolica izletila jednu trebu smo i uglavu pogodil
PiraTinstw je napisao/la:
HAAHAHAH

imamo i mi to prvo

imaju ovi sto treniraju tenis na atleskoj mi smo cijelu ucionicu izbacali od kreda do kanta pa do plakata i kasnije je stolica izletila jednu trebu smo i uglavu pogodil
A ovaj moj drug sto smo bacali zamalo brata u glavu nije pogodio nije ni gledao.

Ima jedan kod nas malo otkacen propado. I sad zavrsila se skola mi ga uhvatili i svezali ga za stolicu on poceko plakati dok ga nismo skinuli.

Ili na malom odmoru igramo kamare, uhvatimo jednog u cosak i svi skacu na njega , onda on izabere koga cemo.

EDIT :
A sad nam profesor historije zajeban ebo majku svoju u pola casa pocne da pjeva nesto tamo marija magdalena.
Ustao ja da odgovaram pita me sta si naucio ja kazem nista , on zasto ? . Profesore gledao utakmicu. Kaze meni on ako te felsom sutnem tamo u cosak gledaces ti.
Dolazi Biologicar drugu kaze : RIJADE ! ! ! ! ! ! !

Rijad : Reci lavE

AHAHAHAHAHAHAHAH
Frisk je napisao/la:
A ovaj moj drug sto smo bacali zamalo brata u glavu nije pogodio nije ni gledao.

Ima jedan kod nas malo otkacen propado. I sad zavrsila se skola mi ga uhvatili i svezali ga za stolicu on poceko plakati dok ga nismo skinuli.

Ili na malom odmoru igramo kamare, uhvatimo jednog u cosak i svi skacu na njega , onda on izabere koga cemo.

EDIT :
A sad nam profesor historije zajeban ebo majku svoju u pola casa pocne da pjeva nesto tamo marija magdalena.
Ustao ja da odgovaram pita me sta si naucio ja kazem nista , on zasto ? . Profesore gledao utakmicu. Kaze meni on ako te felsom sutnem tamo u cosak gledaces ti.
AHAHAHAHAHAHH

oj ocam kad pocne 523424 ljudi na tebe skakat al to je furka sto biras ti koga ce :D
haha sjetio sam se kad je jednom dala keca andriću ovom.
A on njoj na sav glas,a jesi pi**a hahah tragikomedija.
hahah sta smo uradili u srednjoj skoli lik uso u wc zatvorimo mu vrata uzmemo punu kantu vode nekaka kanta bila i bacimo je svega ga okupali xD

ev jos jedna sjedio ja u zadnjoj klupi i jos ovaj jedan uzeli 8 paketa kospa i sve pojaeli i bacali :D kaze profesor odakle to mi kazemo bilo :D a to bilo i kole i svega xD
Kod nas prof matematike samo sto udje stavlja onaj papir na grafoskop da prepisujemo...... i namo dojebala uzmemo kablo od grafoskopa i svezemo za sto xD
zena usla gleda ono i kaze ko je,kad ce jedan iz prve neznam ja a mi svi a sta neznas prizaj sad :D
i dobije keca a nije ni bio tu kad sam vezo xD

il od ovog jarana (AltF4) razredna luda.cura nije bila u skoli i donjela opravdanje da je bila kod zubara,i onda govori bila u zubara a ovaj moj jaran se prodere kaze bila iza skole pusila i ova razredna povjeruje i dovede roditelje xD

lol ja mogu pricati 2 dana ovdje iz osnovne sta smo radiili :D, al nismo bili mangupi i nesto se kurcili starijim profesorima tj. nastavnicima, ako me razumijete..
btw evo jedna prica ovo je bilo u nasoj skoli tako negdje 92/93 sto su meni pricali :D.
Kraj godine prof. matematike (cini mi se) zakljucuje ocjene.
Neki najgori valjda u razredu njemu zakljucio 1.
Ovaj mangup stade njemu pred katedru izvadi noz i zakuca ga u sto, kaze pisi 2.
Profesor izvadi pistolj iz dzepa stavi na sto i kaze pisem 1. :D
Imamo mi profesora fizickog, voli zezat cure....kao....kad trce, pa im sise skakucu, pazi da ti zvucnik neispadne i te gluposti.
I sad ova jedna pusila u wc-u i profa je izbaci sa casa. Kaze ona njemu, vidjet cemo mi za ono fatanje od direktorice. Kaze profa : "Je**a ti ona mater".
p.s.
nije hin fato....to njena sranja.

Ima jos ovo...imali mi profu matematike opasnu. Dosla nam svima na qrac, i mi malo razsarafimo stolicu, i sad ona sjeda....puce stolica, pade ova.....poce da place.......i morala tri mjeseca okovratnik da nosi

2.
Govori nam profa latinskog kako ona zna za ovog jednog sto radi na hayatu i njegovo je sve vezano za srebrenicu, sve akcije i emisije.( znate ste se dogodilo tamo)
I kaze profa:
"otici cu ja onome Ibrahimu K., on je moj bivsi ucenik. Inace on je zaduzen za emisiju o srebrenici."
Kad ova idolkusa iz cista mira : "Jel Ibrahim K.???"
Kaze profa: " jest"
A ona ce: " Znate sta??? Ja mislim da je on zaduzen za emisiju u vezi srebrenice" ??????????

i jos jednom:
Ista Idolkusa:
Pustila je profa u wc. I sad se ona vraca nakon 15 min, ( bila sa momkom)
Profa: " Gdje si ti dosad??? ja te poslala u wc a ti Sjedis tu na stepenicama???
Idolkusa: "Nisam bgm sjedila...........stajala sam.
aaaaaaaaaaaaaaa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.