Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[PIC] .t.|.n.a.

371 pregled · 36 odgovora · otvorena 10.05.2009. u 18:47

Evo mojh boljih radova samo sam neke izdvojila pa komentirajte

[color=black][size=30pt]E sad sigovi[/size][/color]

Ako vas zanimaju tutoriali moji na youtubu evo vam linkova:

http://www.youtube.com/watch?v=YpyJ0d17p8s

http://www.youtube.com/watch?v=gx86TKPAJao

http://www.youtube.com/watch?v=XOuetNbk11k

Budite blagi xD :D
rulF je napisao/la:
Radi onih fuj pokusaja logoa, i pro gaming stvari, te klan stvarcica... cisto sumnjam da su sigovi tvoji, a isto tako, jako losh text blending!

Ima par sigova da mi se svidjaju(2-3), ostalo sve drama dok ne vidis text, totalno lose uklopljen, pokvari odma citav sig . . .

Nemam ocjene -.-
svi su sigovi moji.... sve je moje... :P
fin koleksn iskreno.
samo nek nije onih furackih tema "napravio ja rad za 15 min"itd itd ....

gj
onak...nije bog zna sta :/ (tesko je mene zadiviti xD)
nemogu nista pametno reci iz razloga sto nezz koliko dugo radis na PS-u.
Al eto... keep it up!
ima glupi radova a ima i prejaki svaka cast
svaka cast a jos cura bravo bravo, finih radova ima!
TOR7QUTE FTW !!!!!!1111

Post dobio aplauz od torQ7u_

Odlični radovi, ali je puno slika, malo prošetaj
~ Svaka čast na ovolikim slikama i strpljenju pri kačenju i uploadanju te pravljenju istih , kao što svi znamo većina dođe sa par slikica koje su odrađene preko neke stvari da bi je pokazao gamersu. Čestitam

~ Što se tiče slika extra su , tutove nisam ni gledao jer jednostavno neznam gdje šta ide (Layeri , ovo ono , mada imam PS instaliran i to CS4 wow).Što se ocjene tiče deset ne malo ali eto 10/10.

~ Molim te uradi meni jedan logo , ako si zainteresovana dat ću ti informacije.Hvala.
Stvarno velika kolekcija radova =)
Mogu ti reci da su sigovi stvarno dobri, i da mi se oni bas svidaju a ovo ostalo je lose odradeno, logo radovi itd. keep them coming =)

btw. i vidim da imas problema sa prilagodavanjem fonta sa ostatom rada
djes tina

dobri radovi extra sve

10ka na skali
nequeo je napisao/la:
Ja stvarno ne znam zasto neko misli da je photoshoper ako zna napraviti sig. Za mene je to nesto najslabije sta Photoshop moze uraditi. Tu vas rad zauzima nekih 10% (u vecini slucajeva je to tekst) a ostalo je ubacena slika kao background. I to je to..Ne volim to tako da mi se i ne svidjaju.

A i logoi su jako losi. Jako losi jer si rekla da radis u PS godinu dana. Za godinu dana se moze uraditi puno vise, vise od ovog.

I zbog toga 2/10
• Sigovi su bratac, uz wallpapere, najteži. Nije samo uzeti stock i nalijepiti render. Stvar je od samog rendera stvoriti djelo. Te na kraju FLOW, FLOW I SAMO FLOW.

• Pojedini sigovi mi se stvarno sviđaju, jer je finalizacija, tj. flow, odlična. Ima i nekih lošijih, tako da na to imaš 9/10. Izdvojiću ovaj, čije mi se dimenzije i flow naročito sviđaju :

• Sve ostalo je jedva 2

NHF
Ima veoma nice radova ali curo nisi normalna idi vani druzi se sa Ryom ako si iz varazdina XD
jedino mi je za oko zapao onaj "gift from tina" ... ono ostalo nema flowa nikako. oni logo-i il su na isti fazon (koji nije nesto) il nisu nikako nesto :D

no offense.

keep it up ;)
ash je napisao/la:
TOR7QUTE FTW !!!!!!1111
TOR7QUTE is a FUCKING WALLPAPER ARTIST !!!!!1111

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.