Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kosovo je Srbija [PUB]

577 pregleda · 54 odgovora · otvorena 10.05.2009. u 11:08

Otvoren je novi Counter Strike server Kosovo je Srbija [PUB].
Server je dobar, ali posto je nov, nema puno ljudi tako da vas molim da ga sto pre napunimo ;)
IP servera je 91.150.72.230:27059
Nas forum je http://ksvojesrbijacs1.6forum.info
Dodjite da malo pucamo :D
Good Luck & Have Fun
cannabis4posho je napisao/la:
Prvo ne znam sta ce Siptari, Srbijancima? Pa to je najgori narod na svijetu. Bolje sto su se odvojili jer samo stvaraju probleme.
Drugo ne znam kako vi stariji padate na provokacije ovo pacurlije, on 94" godiste iz BL i on psuje Sarajevo, decko prvo osnovnu zavrsi i nauci bar psovat. Trece vi sto ne volite BiH niko vas ne tjera da zivite u njoj, samo je problem sto Srbija ne przinaje RS, predsjednik Srbije rodjen u Sarajevu a vi nesto psujete i pametujete.
• Ako ijedan drugi komentar pored ovoga nije nacionalistički, evo glava. I sve što kažeš je istina.

• Srbiju Republika Srpska ne interesuje ni najmanje. Jesam Srbin po nacionalnosti i neka me mrzi ko god hoće, ali ja otvoreno kažem da Beograd prezirem i mrzim više nego Sarajevo i Zagreb zajedno.

• Važno je da sam živ i zdrav, imam krov nad glavom, 3 obroka i kutiju cigara dnevno, a ne u kojoj sam državi Voljeće me bilo gdje da sam, zbog ponašanja, a ne imena

• Nije što si nekakav moderator, ili šta slično. Punoljetstvo čuda čini.
Killmaiden je napisao/la:
I reci da nisi nacionalist ?
Covjek je odgovorio na post i fino spustio lika, ti se ne mjesaj u ovo
riSk je napisao/la:
Covjek je odgovorio na post i fino spustio lika, ti se ne mjesaj u ovo
Odjebi Risk. Docu ti kuci i nashlaufat` te.
AlienzZ je napisao/la:
Vama ?

Hoces reci da Kosovo pripada Republici Srpskoj, tj onda da Kosovo pripada Bosni i Hercegovini.

Svijet je prihvatio Kosovo kao nezavisno, tako ce i ostat.

Mislim smijesno
da se bolje informishesh znao bi da je jedna trecina zemalja prihvatila nezavisnost Kosova, da dvije trecine to nije uchinilo.

Bezze se palite, to je sve politika i milijarde milijarde dollara.

Ne kontam zasto odma morate, a posebno ti Dino pisati da Kosovo je nezavisno? Mislim da vi nemate ama bash nikakvog razloga da govorite da Kosovo ne pripada Srbiji. Vidim po vashim komentima da vam je drago shto je Kosovo "proglasilo nezavisnost". Vi niti imate neke ekonomske, politicke, a kamoli osjecaji nacionalne pripadnosti, tj. nacionalnog osjećanja. Realno gledajući Albanci su uberlow balkanska nacija, dok je Tito putovao po cijelom svijetu i dok se u Sarajevu održavala Olimpijada, u Albaniji je Enver Hodža živio sa svojim ovcama.

Da se ovakvo nesto desava bilo kojo drzavi bivshe Juge ja bih bio protiv toga. npr Ista u Hrvatskoj, koja je tek posle Drugog svjetskog rata postala dio Hrvatske, do tada je bila dio Italije

mislim smijeshno.... ničija nije do zora sjala. Realno gledajuci americka ekonomija opada, ova kriza ih tuche samo tako. Istok se uzdiže lagano....

ovo je moj prvi post,prije toga procitao sam debilna pravila koja je sastavio neki debil koji ih ne sprovodi,pa se ljudi umjesto o igrama ovde pricaju o nacionalizmu.a u to doba rata su jeli hamburgere u dijaspori ili ih je tata jos nosio u mudima.
cannabis4posho je napisao/la:
Prvo ne znam sta ce Siptari, Srbijancima? Pa to je najgori narod na svijetu. Bolje sto su se odvojili jer samo stvaraju probleme.
Drugo ne znam kako vi stariji padate na provokacije ovo pacurlije, on 94" godiste iz BL i on psuje Sarajevo, decko prvo osnovnu zavrsi i nauci bar psovat. Trece vi sto ne volite BiH niko vas ne tjera da zivite u njoj, samo je problem sto Srbija ne przinaje RS, predsjednik Srbije rodjen u Sarajevu a vi nesto psujete i pametujete.
brate u pravu svega shto se tiche osim jedne stvari... razmisli ti da je to bukvalno kolijevka srpske nacije....

btw. to je sve lobi lobi u ostalom svijetu Muslimani mrze Amerikance, jer ih izrabljuju, lafo da srushe Sadama, Bin Ladena itd... hoce njihovu naftu i to je to. Kod Albanaca nemaju sta da dobiju pa onda to kompenzuju, jer su Albanci vecinom muslimani

btw. zhivim u RS, u Bosni i veoma mi je drago zbog toga
v3Tr0x je napisao/la:
• Ako ijedan drugi komentar pored ovoga nije nacionalistički, evo glava. I sve što kažeš je istina.

• Srbiju Republika Srpska ne interesuje ni najmanje. Jesam Srbin po nacionalnosti i neka me mrzi ko god hoće, ali ja otvoreno kažem da Beograd prezirem i mrzim više nego Sarajevo i Zagreb zajedno.

• Važno je da sam živ i zdrav, imam krov nad glavom, 3 obroka i kutiju cigara dnevno, a ne u kojoj sam državi Voljeće me bilo gdje da sam, zbog ponašanja, a ne imena

• Nije što si nekakav moderator, ili šta slično. Punoljetstvo čuda čini.
Ma brate ja kazem realno gledajuci. Siptari su nam i unijeli ovoliku mrznju i papci, meni nisu ja volim sve narode, odem u Beograd kada kazem da sam iz Sarajeva svi kazu "kad cemo na cevape", jos nisam dozivio neki ispad. Ispade samo dozivljavam od ovih Srba iz BIH, oni su po njihovom veci Srbi nego vi iz Srbije. Fol Srbija je nas dom ovo ono a nidje veze sa Srbijom Bgm, Tadic im sam rekao da se okrenu svojoj drzavi. Mislim ne serem nikome, neka zive kako hoce i nek misle i dalje da je Sarajevo-Teheran kao sto to Dodik objasnjava. Dok oni budu zivjeli u zabludi njihovi politicari ce ih krasti, umjesto da se svi podignemo i smjenimo svu vladu, kao sto su to raja uradila u Bg kada je Milosevic pobjedio pa je morao da ti ostavku. Kada to uradim ova ce drzava licit na nesto i ne samo ova vec i susjedne jer vidim i tamo ima gluposti za izvoza. Do tada ljudi ce zivjet u zabludi, stalno spominjati rat koji je bio prije 15 godina i uvijek se vracati na to umjesto da krenu dalje i da razvijaju zdrav razum. Kada tako bude mi cemo biti na vrhu Europe jer balkan (BIH, SRBIJA, HRVATSKA) ima najpametnije ljude u EU, kada skontas da nije bilo Tesle ne bi ni za struju znali.
Ne mrzim fkt nikoga, sve volim osim Siptara (bez uvrede) oni su najgori i sve su ovo oni i poceli, nakvi fol referendumi.
Nisu djeca koja su ovdje na gamersu ucestvovala u ratu pa vecina se nas nije ni rodila ili je imala 2-3 godine i ono dodje fol da pametuje kakvo je Kosova, sta je Srbija, sta je RAT pa bolje da se nastavi obrazovati i da procita kakvu pametnu knjigu nego da pametuje ovuda, to je sigurno pokupio od primitivnih roditelja.
Hvala toliko od mene.
On je predstavio cs server. I nisam znao da ovi kao "pametni" momci ovako lako nasjedaju.

Za Srbe Kosovo je "Kosovo i Metohija" , za nas ostale ama bash nista. Sta me iskreno zaboli jel nezavisno ili nije . Nek meni nije nista.
dete glupa ti je furka ^^ , idi se stidi pred uciteljicom !
spY je napisao/la:
hahahahahahahahahahahaahaha spy najjaci ocami XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.