Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Zeljeznicar 2:0 Sarajevo

827 pregleda · 55 odgovora · otvorena 09.05.2009. u 22:22

Neznam jel bila tema.

Nesto o utakmici.

Mnogi su najavljivali nerejesno, dosadnu tekmu.
Al bilo je suprotno, utakmica je bila super znaci.
Nasi su predobro odigrali.
Pitari nije losa igra bilo je pirtisaka i jedna precka.

Navijacki:

Horde zla:
Jel vas stid, cupat stolice ?
Paliti ?
Djeca su morala sa stadiona izac zbog vas, takodje u evropu sad necete moc zbog toga.
Navijanje nije bas vas vrhunac (pomaze vas krov)

Manijaci:
Po meni predobro navijanje al nije bas ni nas vrhunac ipak mislim da mozemo jace.
Parola dobra
Iako nije dato da se unese dio zastava na dva koplja.

Sto se tice ukupno ono je katastrofa.
3,4 puta hitna je morala intervenisat.
Cujem da se prica i da je premino jedan navijac Sarajeva.
Al nevjerujem da je istina.

HVALA

VAS NACIN ZIVOTA NAVIJACKA SRAMOTA !
Bruka i sramota sta uradise pitari od stadiona ... i oce u Evropu ... nisam isao na utakmicu ali sam gledao preko TV .. stvarno bruka !
Ako je sramota, zasto si onda navijac, i zasto se ponosis svojim klubom i stavljas TM87 ?

@ Cuj onog dole jedan drot, koja patetika.Tvoj intelektualni nivo se poklapa sa brojem godina.
Nerješeno? U BiH rijetko je neriješeno,većinom su to kečevi,jer se gostujuće momčadi "boje" dobiti.
Potplaćivanje etc, sve to rezultira u korist domaće momčadi,zato su kod nas u mostaru (možda i u BiH) zabranili igrati bilo kakav par iz BiH lige.
A sramota navijača u BiH je očigledna,ne samo u BiH,citava ex yugo...
Razbijanje prije-poslije utakmica,pljuvanje po protivnickom klubu,međusobne tuče...
Sramota za BiH sport :*
goginho je napisao/la:
Nerješeno? U BiH rijetko je neriješeno,većinom su to kečevi,jer se gostujuće momčadi "boje" dobiti.
Potplaćivanje etc, sve to rezultira u korist domaće momčadi,zato su kod nas u mostaru (možda i u BiH) zabranili igrati bilo kakav par iz BiH lige.
A sramota navijača u BiH je očigledna,ne samo u BiH,citava ex yugo...
Razbijanje prije-poslije utakmica,pljuvanje po protivnickom klubu,međusobne tuče...
Sramota za BiH sport :*
Bila tema.
Svi govorili bice nerejesno i dosadno.
TM 87 uleti jedan drot na sjever svi se pitari razbjeze ...

Post dobio šamar od arki

hmm covjek je iznio svoje misljenje...
Tema bila vec i zavrsila u kanti al nea veze ponovicu sta sam rekao... Sramota...
Navijanje je preraslo u zelju za ubijanjem ( ne bas bukvalno ) i sve je to postalo sabanski tj. nezna se ko je vise sta... prije se raspoznavalo ko? sta ? sto? ... a cupat stolice... pa koda su otisli u p**** m******* = u minusu
btw... dobra igra Zeljeznicara
ahaha bio sam na utakmici :D moj komsija pobjegao :P

AL prejako 2:0

Oni dbl-i pocel cupat :$
Nisam dohvacao lopte

Dohvacali ovi druge , al sam isao na yug

Prejako navijanje od strane manijaka !

Boli me grlo koliko sam se derao ...

- A Hz se jedva cuo , lomili stolice , palili ih

Gadali navijace koji su sjedili na drugoj polovici sjevera bakljama , stolicama i petardama

Zeljeznicar zasluzeno pobijedio , kad su zabili prvi gol to se vristi skace sa juga hoce da ulete na teren navijaci i tako i drugi gol je isto bilo.

Zao mi onog lika sto pade , valjda dok je navijao neshto pa pao dole lik , slomio ruku tako mi rekli

Sve u svemu bilo je prejako !
deyn :

Sjever :

Lik se onesvjestio iza mene bio , samo pade hitna dolazila 1 . put zbog tog .

2. put : Lik slomio nogu
I normalno da ces rec da su TM bolji kad si ti TM
Vi ste smiješni na za derbii' koreografije nemate , parola smiješna , i 3. nisu to zastave na 2 koplja to su standardi (K)
RA1LER je napisao/la:
TM 87 uleti jedan drot na sjever svi se pitari razbjeze ...
Malecki nisi bio gtfo ! bio sam tamo i vidio fino svojim ocima kako su se tukli sa policijom !
Valenth je napisao/la:
Malecki nisi bio gtfo ! bio sam tamo i vidio fino svojim ocima kako su se tukli sa policijom !
vidilo se bola sve udje 1 drot ( bio je s kerom xD ) svi se razbjezase

Post dobio šamar od arki

TeroweNth je napisao/la:
deyn :

Sjever :

Lik se onesvjestio iza mene bio , samo pade hitna dolazila 1 . put zbog tog .

2. put : Lik slomio nogu :)
I normalno da ces rec da su TM bolji kad si ti TM ;)
Vi ste smiješni na za derbii' koreografije nemate , parola smiješna , i 3. nisu to zastave na 2 koplja to su standardi (K)
Vi ih zovete parole.

Ima u jednoj galeriji
"navijam" za Sarajevo, ali ipak je bruka sta su "nasi" navijaci radili bruka i sramota :(
Ne zelim da komentarisem desavanja
samo da kazem , svaka cast zelji na pobjedi
TM87 9-)
ma znao sam Zeljo je najjaci
nit sam pitar nit sam manijak

obje strane su teski debili

no offense

kad gras nesmije radit zbog vas idioti jedni necete u evropu nikad

bas jedan covjek danas prica cujem kaze ; " prije dok su bile utakmice, odes gledas utakmicu sa uzitkom, jedes kospe, i po negdje zastava " , a danas " gledas ocel te ko ubit necim, pogodit bakljom, zbost nozem, il nesto deseto".

prema tome, obje strane su obicni vandali.. j**o te navijanje kad se mrze manijaci i pitari ko da je rat

nidje veze .
iako navjam za sarajevo ne opravdavam cupanje stolica i divljastvo....

ja bi im zabranio ulazak na stadione.... (debili)

svaka cast zelji kako igracima tako i navijacima....

sarajevo je moglo bolje igati al kako je tako je.... bit ce bolje drugi put....

pozdrav....
Vertazzar je napisao/la:
nit sam pitar nit sam manijak

obje strane su teski debili

no offense

kad gras nesmije radit zbog vas idioti jedni necete u evropu nikad

bas jedan covjek danas prica cujem kaze ; " prije dok su bile utakmice, odes gledas utakmicu sa uzitkom, jedes kospe, i po negdje zastava " , a danas " gledas ocel te ko ubit necim, pogodit bakljom, zbost nozem, il nesto deseto".

prema tome, obje strane su obicni vandali.. j**o te navijanje kad se mrze manijaci i pitari ko da je rat

nidje veze .
A gdje to rade autobusi kad je derbi ?
<hhHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH SMJESNO STA TREBAMO RADIT ??? UDARAJU NAS DA IH GLEDAMO DA NE CUPAMO AE CUS ... HzsA ' 87 dokazali smo da smo jaci na tribinama
PiraTinstw je napisao/la:
A gdje to rade autobusi kad je derbi ?
bmk, idi navijaj i dalje GL & HF ja sam samo izrazio svoje misljenje uopste o navijacima i ostalom.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.