Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Net-Zone CS 1.6 Tournament (Bužim)

3.619 pregleda · 167 odgovora · otvorena 09.05.2009. u 20:22

Dragi gameri, dosao je i taj trenutak da se nesto u Buzimu pokrene. U planu nam je bilo dosta opcija i datuma oko turnira (jer planiramo ovo duze vrijeme) tako da smo odlucili turnir da napravimo u iducu subotu 16.05.2009 godine sa pocetkom u 10:00 sati.

Prije svega, Bužim je grad u Bosanskoj Krajini (Zapad Bosne i Hercegovine) znaci ako mislite krecati iz Sarajeva, Mostara i drugih gradova u BiH dogovoricemo se za smjestaj i ostalo ..

Internet - Gaming club "NET-ZONE" Bužim broji blizu 30 računara koji su smjesteni u 3 prostorije + veliko dvorište i parking .. gdje cemo mozda i HLTV namudati ali sve je jos pitanje i od tih 30-tak racunara 12-13 racunara ce biti odvojeno samo za Counter Strike.

Konfigracija na racunarima su:

AMD 5200 Dual Core
2 GB RAM
nVidia 1 GB graficke ..
Monitori DELL, SAMSUNG flatron ..

U prvoj prostoriji bice 5 računara u drugoj takodjer 5 računara gdje ce moci samo biti ekipe koje igraju i niko vise, to ne objasnjava činjenicu da osobe koje su dosle 4fun da ce samo stojati ko budale i smijati se te opijati .. bice i za njih obezbjeđena neka vrsta zabave tako da svi budemo zadovoljni.

Nagrada ce zavisi od broja ekipa, uplata po igracu ce biti 10 km po ekipi 50 km, nagrada se planirala prvo fiksna ali opet zavisi uglavnom ispod 500 km nece biti u jos odnosu na broj ekipa, ako bude vise ekipa skoro sav ce novac ici ekipi koja osvoji prvo mjesto.

Uglavnom bicete do subote blagovremeno obavjesteni oko nagrade u odnosu na prijave ekipa i sigurni dolazci.

Komentare poput, idem na ljetovanje sa djevokom, postacu tata, pao sam u skoli i slicni bice jako retardirani pa bih vas molio samo ali SAMO ekipe koje racunaju da ce moci ispuniti obecanje i doci na turnir sugerisemo kao ispravne.

Pravila su standardna, mape koje ce se igrati

de_dust2

de_inferno

de_nuke

de_train

de_cbble

Sve ostalo pitajte ovdje ..

Molim temu u zanimljivije..
Vidjet cu da idem s nevermind-om, ako ne,... Naprvit cu mix, ako i to ne uspijem, dolazim 4fun =)
Sanny je napisao/la:
Vidjet cu da idem s nevermind-om, ako ne,... Naprvit cu mix, ako i to ne uspijem, dolazim 4fun =)
Nevermin dolazi sa svojom petorkom ..
Dobar internet centar lijepo uredjen..
novi racunari sve za 10:)
Mozda ja dodjem posto neznam oceli moci moja ekipa, mozda skupim neki mix, ako nista doci cu da gledam.

Na slikama vidim nice racunari i prostor. Konfiguracija na racunarima veoma dobra u odnosu na neke druge netove.

Nece biti fps 60 ko u nekim internet centrima u sarajevu i oni organiziraju turnire..

Ali dobro to i nije bitno, bitno je da upoznajemo nove ljude sklapamo prijateljstva...

Make love not war
Svaka čast na organizaciji, <3 rodni Bužim, bio sam nekoliko puta u igraoni i nisam se pokajao
Volio bih da mogu doci s nevermindom, al sam preokupiran sa pripremama za prijemni etc. Al sve jedno mjenja me brat paski aka kamikaza :) bice sigurno interesatno, fali mi onaj adrenalin lana al de stas... Vidjet cemo se u toku ljeta na turnirima ;) i btw, svaka cast decki na organizaciji, nama je u planu i u bihacu napraviti slicno, no imamo problem sto se tice prostora odrzavanje, ako bude srece mozda to i realizujemo u toku ljeta...

9-)
Taman nikakvih obaveza nemam tu sedmicu , pa me (nas) ocekujte :D

cya there
Dobro za sada kako pisete imam se cemu nadati, na BL racunam :D

PS: moze tema u zanimljivije ako nije problem .. ?
Vidim za sad niko iz Krupe se ne javlja :S :S :S
Ja dolazim sa ekipom ili bez nebitno...uglavnom tu sam za tur...
pozdravljam...
gl hf
desiRe je napisao/la:
Volio bih da mogu doci s nevermindom, al sam preokupiran sa pripremama za prijemni etc. Al sve jedno mjenja me brat paski aka kamikaza :) bice sigurno interesatno, fali mi onaj adrenalin lana al de stas... Vidjet cemo se u toku ljeta na turnirima ;) i btw, svaka cast decki na organizaciji, nama je u planu i u bihacu napraviti slicno, no imamo problem sto se tice prostora odrzavanje, ako bude srece mozda to i realizujemo u toku ljeta...

9-)
Ismar ja necu ici :D mozda dodjem gledati al tiha me mjenja :) pfffff :D
Već je rečeno da nvm dolazi, al evo kao poznati spammer napisat ću.
NVM TU !
Unaprijed zahvale za zanimljive.
vidim jos tema nije u zanimljivim? why?

koliko ce ekipa biti iz buzima? a vi iz krupe aj skupite se i dodjite ako fali igraca imate u bihacu nekoliko , sanny, nedzo , jordo pa se dogovorite mystic :D, aj nek bude ekipa dobra je igraona bice gust odigrati i da se druzimo malo ^^

et cujemo se jos, cya =D

btw hocel doci ekipa iz petrovca? burek?
Iz Buzima bi trebale bit 2/3 ekipe
A za Nedzu znam da dolazi tako mi je rekao pa sad hoce doci li ne vidjet ce se!!!!
A ostale te nezznam
kka najvjerovatnije samo jos da se cujem sa svojim -

Post dobio aplauz od andreii

Koliko treba iz Travnika do tamo ?
Ev ja da prijavim prvu iz buzima.. vjerujem da ce ih biti jos..
uglavnom bice nas..
1. ToUrNiQuEt
2. No FeaR (Bakacha)
3. Fixxer
4. Downgrader
5. nace se neki :D(jos uvijek tragamo)
6. rezerva Bjeli :D Batman

Naziv ekipe OmG :D
Vodja. . pa ja naravno :P

Sto se tice ovih ostalih.. .

ZA dolazak.. REcimo od Sarajeva je otrpilike 5.-6 sati do nas.. Ako ima neko da stize.. Ako budu htjeli sredit ce se za prenociste da dodju dan prije pa da mogu biti odmorni na dan turnira..
sto se tice Travnika, pa odbij to vrijeme od sarajeva do travnika pa znas otprilike koliko vam treba.. Takodje ako bi dosli prije moze se sredit prenociste samo morate javiti prije da se zna 100 % i da se sve sredi.

Topli pozdrav iz buzima i dobrodoslica svima.. NAdam se da ce nas se iskupiti..
Koliko treba od Travnika do tamo?

Posto smo mi opet krenuli igrati, pa da nesto skontamo.

Eto samo mi javite otprilike koliko treba od Travnika do tamo.

80% dolazimo, samo da vidim sa svojima.
Halide jel se ovo fixxer vraca igrat nakon nekoliko god??' ili je to neki drugi???
EDIT:

ako idete preko petrovca (vi iz travnika)imate 300km
a preko Banja Luke ima 230km
et samo neznam kakvi su putevi !!!:S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.