Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zeljeznicar-Sarajevo

429 pregleda · 45 odgovora · otvorena 09.05.2009. u 12:33

Evo da ne duljim puno, da cujem kakve su vase prognoze, da vidimo hoce li iko pogoditi rezultat ?! :)
Zar nisi shvatio da je pokretanje ovakvih tema ZABRANJENO!
Nama više odgovara da Željo uzme, jer nam to, uz 3 boda iz Posušja, otvara šanse za Evropu
zeljo 1:0 sarajevo
PLAVE DAME NISU SAME IGRAJ ZELJO LE ALEEE....

nema nema titule , nema nema evrope a i sve da ispadnes srce ludo voli te !
PiraTinstw je napisao/la:
ZELJO 7:0 mali
Znamo da si veliki fan kluba F.K Željezničar ali reci rega rezultat koji ce biti npr... 1:0 a možda i Sarajevo dobije, i ja sam navijač F.K Željezničara ali nikad nebi stavio 7:0 to nije bilo ni u historiji (najviše bilo 5:0) a kamal da bude sad kad je sarajevo jače od F.K Željezničara.
balije neznaju igrati
ma kakav zeljo....:P

2:1 ZA SARAJEVO......
Pobijedit ce zeljo 1:1 xD
pirot je napisao/la:
Znamo da si veliki fan kluba F.K Željezničar ali reci rega rezultat koji ce biti npr... 1:0 a možda i Sarajevo dobije, i ja sam navijač F.K Željezničara ali nikad nebi stavio 7:0 to nije bilo ni u historiji (najviše bilo 5:0) a kamal da bude sad kad je sarajevo jače od F.K Željezničara.
kakavi si ti navijac i fan kluba kad ih blatis i pricas kako nisu bolji,ja navijam za Zvezdu i sada kada je u rasulu totalnom gube od treceligasa u kupu ali ja opet kazem da su NAJJACI !
mILOSofLP je napisao/la:
kakavi si ti navijac i fan kluba kad ih blatis i pricas kako nisu bolji,ja navijam za Zvezdu i sada kada je u rasulu totalnom gube od treceligasa u kupu ali ja opet kazem da su NAJJACI !
navijas za "zvezdu" a zivis u doboju imal neki klub u BiH da te interesuje osim tih "srba"
Haha.. Posto sam sad u Sarajevu, decki me pozvali dal zelim ic na tekmu..

Iako za nikog ne navijam, al ajde mislim da bi moglo biti 3:1 za Zeljeznicar..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.