Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ENC Q3: UK vs BIH

1.859 pregleda · 90 odgovora · otvorena 07.05.2009. u 11:42

Nakon Hrvatske i Rumuna u trecem predkolu European Nations Championship(ENC) igramo protiv Runija , Skolsa i ostalih :D Engleza

Info:

-vrijeme: danas u 21 h
-mapa: de_tuscan
-HLTV IP:bcast01.blank-TV.de:51400

Lineup

BIH:
JazzMan
crp
dinco
pita
prophe7

UK:
JungleboY
Spike
Suffz
faken
zaKed

Final Resault:
UK VS BIH
de_tuscan 10 : 16
de_inferno 06 : 16
Svaka cast, iskreno sam se nadao da cemo ispasti ali stvarno svaka cast na ovoj visokoj pobjedi, nisam gledao nazalost match ali bice prilke abd za sljedeci match <GG>
Nicky je napisao/la:
Prije me drzali za rijec, sad mozete da me drzite za...

GG momci, strasan uspjeh. Nikad prije nisu prosli Q1 na ESL ENC, a sad su u zadnjoj kval. grupi, gdje ako prodju idu medju 12 najboljih (koji su podijeljeni u 2 grupe po 6).

Mnogo sam iznenadjen. Svaka cast!
Mrš tamo, ja sam rek'o da uzimamo
Kakvi dignitas i englezi, sve je to relativno
Samo ovako nek nastave sljedeći WICKED ima da uzmemo haha
INDEX je napisao/la:
Ovo je sve tvoje maslo.
Nemam nishta s tim ;)

@ wicky: mojne srat :D

VAMOS RAFA, VAMOS!!! :P
hvala vam puno!!!,

sad je bih top18 evropi, ali ipak ce sada biti gusto u QRound4, da bog da dobili belgiju :P
prophe7 je napisao/la:
hvala vam puno!!!,

sad je bih top18 evropi, ali ipak ce sada biti gusto u QRound4, da bog da dobili belgiju :P
Belgija - karina... UK - karina.... Svica - karina.... Svedska - karina... Svi ostali - karina....

MI?! Glavni, n1 u Evropi i sire...

Ljubomorne dushe (UK, Portugal i sl) mogu da ga puse... :)
Svaka cast momci, samo tako nastavite.
Iako ne igram CS aktivno, raduju me veoma ovi uspjesi na CS sceni.
realno, očigledno je da mafija iz Prnjavora ima svoje prste u ovome.

BIG BOSS, kako zovu Najkija, je vec prije godinu pokushao da se probije u "svijet", no to mu nije poslo za rukom, zbog toga shto su mu se suprostavili u savezu BiH. No Najki svojom odluchnošću i s pomoću svojih vjernih kerova, potrcaka (Prnjavor, Bl i okolina), uspijeva da izbaci savez napolje, što nije uspjelo jednom Kodri i Barbarezu, a kamoli njemu!? Nakon što je izbacio ljude koji su oformili gaming scenu u Bih, i to ne samo u polju Counter strike, Najki ima otvoren put ka Evropi.
Njegova glavna gorila je Chempa, čovjek koji ima račune u Nizozemskoj. To je isti onaj čovjek koji je htio "preveslati" Delboya i Boyci zajedno sa narednikom Slaterom. U pitanju su bili dijamanti, koje je Chempa namjerevao uzeti sebi, nakon shto Dela i Boyicea smjesti u tvorza, a Slatera ubije i to prikazhe to kao ochajnichki chin Delove porodice. Taj isti Chempa je natjerao jednog chlana BiH CS 1.6 repke i saveza da ode u vojsku i tako mu zbrisao svaki trag u gaming sceni Bih.

Sa Chempom i ostalim podzemljem iz Bih Nicky se uvezao sa mafijom Sretena Jocića (Joca Amsterdam - Chempa ima rachuna u Nizozemskoj, ima logike zar ne?). U repku dovodi "anonimuse" iz dijaspore i tako pochinje nova era BiH CS 1.6 scene! Kao ingame leader izdvaja se prophe7. Ono što je veoma zanimljivo je to da je ovaj momak okorjeli protivnik Ustava i državničkog aparata i zagovornik je anarhije. Zbog toga ga i zovu PROPHET. Uprav ovakva rola je potrebna Najkiji da bi ostario svoj kriminalni plan. Upravo je njemu, PROPHETU, Najki sredio da bude nominiran za rookiea godine na poznate online tournamentu ESL.

Kako naš izvor saznaje prvi poslovni centar koji se pocheo graditi na prostoru današnje RS je bio u Prnjavoru. Projekat je finacirao Halid Muslimovic, no svako ko je gledao PINK TV mogao je čuti kako Halid nikad nije zavrsio taj objekat. Razlog je naravno mafija, sa Najkijem na chelu.

Više o ovome u 60 Minuta kod B0kira!!!

Post dobio aplauz od quell

Kramer je napisao/la:
realno, očigledno je da mafija iz Prnjavora ima svoje prste u ovome. :D

BIG BOSS, kako zovu Najkija, je vec prije godinu pokushao da se probije u "svijet", no to mu nije poslo za rukom, zbog toga shto su mu se suprostavili u savezu BiH. No Najki svojom odluchnošću i s pomoću svojih vjernih kerova, potrcaka (Prnjavor, Bl i okolina), uspijeva da izbaci savez napolje, što nije uspjelo jednom Kodri i Barbarezu, a kamoli njemu!? Nakon što je izbacio ljude koji su oformili gaming scenu u Bih, i to ne samo u polju Counter strike, Najki ima otvoren put ka Evropi.
Njegova glavna gorila je Chempa, čovjek koji ima račune u Nizozemskoj. To je isti onaj čovjek koji je htio "preveslati" Delboya i Boyci zajedno sa narednikom Slaterom. U pitanju su bili dijamanti, koje je Chempa namjerevao uzeti sebi, nakon shto Dela i Boyicea smjesti u tvorza, a Slatera ubije i to prikazhe to kao ochajnichki chin Delove porodice. Taj isti Chempa je natjerao jednog chlana BiH CS 1.6 repke i saveza da ode u vojsku i tako mu zbrisao svaki trag u gaming sceni Bih.

Sa Chempom i ostalim podzemljem iz Bih Nicky se uvezao sa mafijom Sretena Jocića (Joca Amsterdam - Chempa ima rachuna u Nizozemskoj, ima logike zar ne?). U repku dovodi "anonimuse" iz dijaspore i tako pochinje nova era BiH CS 1.6 scene! Kao ingame leader izdvaja se prophe7. Ono što je veoma zanimljivo je to da je ovaj momak okorjeli protivnik Ustava i državničkog aparata i zagovornik je anarhije. Zbog toga ga i zovu PROPHET. Uprav ovakva rola je potrebna Najkiji da bi ostario svoj kriminalni plan. Upravo je njemu, PROPHETU, Najki sredio da bude nominiran za rookiea godine na poznate online tournamentu ESL.

Kako naš izvor saznaje prvi poslovni centar koji se pocheo graditi na prostoru današnje RS je bio u Prnjavoru. Projekat je finacirao Halid Muslimovic, no svako ko je gledao PINK TV mogao je čuti kako Halid nikad nije zavrsio taj objekat. Razlog je naravno mafija, sa Najkijem na chelu.

Više o ovome u 60 Minuta kod B0kira!!!
bow down to the, bow down to the king :D
Ownali smo ih,pita se nije nešto vidio na infu kao T,al kao tim bili smo super
Hahahaha, jako, jako...jace nego prosli put :D Napredujete.

@ Alen:
Ako ne prodjete u main round slomicu ti desnu ruku kad dodjes kod mene :D

Treba nam jos jedan odbrambeni, desni bek, ali to cemo naci negdje u ljetnom prelaznom roku, za iducu sezonu. :D9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.