Otkad je krenula ova CA-mania napravili smo dva okupljanja koja su bila i više nego uspješna. Planirali smo večeras napraviti i treće
.
Primjetio sam da vas je mnogo krenulo igrat' CA i mislim da ćemo se fino pucat' večeras.
Za one koji još uvijek nisu instalirali Combat Arms, evo upute!
Mislio sam da se sakupimo oko 19h i, kao zadnja 2 puta, igrat' ćemo oko sat - sat i trideset minuta.
Sada - prijave. Ko može da igra večeras neka ostavi prijave u slijedećoj shemi:
Nick: Falathiel
Login: extasy11
Kontakt: [email uklonjen]
Također ostavite svoje prijedloge za vrijeme igranja, mapu te mod.
PS: dodat' ćemo vas ja ili spY na msnove radi objavljivanja servera, chanella, rooma i samog pwa rooma koje će, također, biti napisano ovdje.
Ko misli igrat, nek' se prijavi, jer maximalno 16 igrača može igrat na jednoj mapi!
Prijave:
1. 4rm4n1 - Falathiel
2. spY - TRKICH
3. Naryenazzh - q1zoo
4. Gargamell - icewalkerr
5. RAT - ratonja (možda)
6. united - unZo
7. Coquin - karinas
8. Kratos - DrekKonjski
9. SaltCityBoy
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
PS: Ako vas se ne javi dovoljno možemo uzeti ovaj termin i sutra odigrati..zato javite se za svaki slučaj..
. Primjetio sam da vas je mnogo krenulo igrat' CA i mislim da ćemo se fino pucat' večeras.

Za one koji još uvijek nisu instalirali Combat Arms, evo upute!

Mislio sam da se sakupimo oko 19h i, kao zadnja 2 puta, igrat' ćemo oko sat - sat i trideset minuta.
Sada - prijave. Ko može da igra večeras neka ostavi prijave u slijedećoj shemi:
Nick: Falathiel
Login: extasy11
Kontakt: [email uklonjen]
Također ostavite svoje prijedloge za vrijeme igranja, mapu te mod.

PS: dodat' ćemo vas ja ili spY na msnove radi objavljivanja servera, chanella, rooma i samog pwa rooma koje će, također, biti napisano ovdje.

Ko misli igrat, nek' se prijavi, jer maximalno 16 igrača može igrat na jednoj mapi!
Prijave:
1. 4rm4n1 - Falathiel
2. spY - TRKICH
3. Naryenazzh - q1zoo
4. Gargamell - icewalkerr
5. RAT - ratonja (možda)
6. united - unZo
7. Coquin - karinas
8. Kratos - DrekKonjski
9. SaltCityBoy
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
PS: Ako vas se ne javi dovoljno možemo uzeti ovaj termin i sutra odigrati..zato javite se za svaki slučaj..