Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Tyson vs Bruce Lee

1.048 pregleda · 52 odgovora · otvorena 21.12.2005. u 21:01

Tyson vs Bruce

Tyson 0 · 0%
Bruce Lee 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Sta mislite ?
Ovo je moje mishljenje :

Oba su legende ali moj favorit je Tyson zbog njegovog smrtonosnog udarca.
Znam da Bruce Lee ima ogromnu brzinu i snagu ali jednostavno jedan Tysonov udarac bi ga u najboljem slucaju oborio s nogu ako ne i ubio !
Samo moje mishljenje !

MOLIM BEZ PAMETOVANJA SAMO GLAS I NEKO KRATKO MISHLJENJE !
bruce lee ubjedljivo , legenda je i ostace legenda i uvijek ce se pamtit a tyson za koju godinu ce se zaboravit da je i postojp
http://www.slibe.com/image/3b24156a-tyson_jpg/

ishod borbe bruce vs tyson
TargeT je napisao/la:
http://www.slibe.com/image/3b24156a-tyson_jpg/

ishod borbe bruce vs tyson

zapravo ishod borbe tyson protiv lenox lewisa ili je holyfield nisam siguran al uglavnom bruce lee nije sigurno

ma tajson se izmakne covjeku 5-6 udaraca zaredom ito nijedan nije isti svaki ide u drugom smjeru : jedan direkt jedan kroshe jedan upercut itd i na kraju ga tajson pukne i raznese ga covjek jedva ziv osto
the_reallist je napisao/la:
ma tajson se izmakne covjeku 5-6 udaraca zaredom ito nijedan nije isti svaki ide u drugom smjeru : jedan direkt jedan kroshe jedan upercut itd i na kraju ga tajson pukne i raznese ga covjek jedva ziv osto

ali su svi upućeni rukama
Njemu su i dalje otkriveni dijelovi tijela od
pasa prema dole tako da su mu koljeno,gležnjevi, genitalije nebranjeni od bilo kakvog udarca nogom...

Kada bi ga Bruce Lee samo jednom udario u:

-Koljeno/gležanj i sl.:Tajson bi imao takvih problema da bi bilo pitanje da li ce se ikad vise moci baviti boksom

-Genitalije:Tajson bi na licu mjesta osto mrtav

btw.
Bruce Lee se borio protiv puno jačih,krupnijih i brzih boraca nego što je to Tajson

I kud bas Tajson kad ima puno jacih boksera

Zadnji edit: 14.01.06 u 19:35:24

Pa ne znam ko je bolji od njih dvojice i jedan i drugi su mozda u svom zivotu jaki .... ali kad bi se mozda potukli bilo bi svasta

LOL
tajson: snaga
leeshalo: brzina

kad bi tiseon stigao udariti brus leea dab i pobjedio!
ali ovaj je brz ko metak i lud ko struja! j**o mudo!
nista normalni, dvije razlicite borilacke vjestine vi uporedjujete, LEE bi ga ubio za par minuta
glas za tysona, al obojica su dobra pravo...

tyson stijena, lee munja

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.