Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

GTA IV ??

66 pregleda · 10 odgovora · otvorena 04.05.2009. u 18:44

Pozdrav ljudi,

E ovako zelim pitati nesto u vezi GTA IV.. Naime kupio sam igricu jucer i instalirao imam SP 3 sve ok medjutim nakon nekog vremena igranja pocne veoma stopati (uspori se) toliko da ne mogu igrati .. Onda moram izaci iz GTA IV i ponovo uci i sve je ok neko vrijeme nakon toga. Imate li prijedlog kako da rijesim problem i jeste li se vi susretali sa slicnim problemom ?

Problem ne bi trebao da je u konfiguraciji koliko ja znam ...
AMD Dual Core Athlon 5.2Ghz
nVidia GeForce 9500GT 512mb
2 Gb Rama

Unaprijed hvala !
i ja sam imao taj problem graficka se zagrije i onda pocne da stopa meni je to bilo vidi temperatu graficke
sLLayeer je napisao/la:
uzmi razerov crack;)
"oklen" to da skinem :)
citiram "AMD Dual Core Athlon 5.2Ghz" default vakog procesora nema tj nepostoji, a da si clocko athlon na ovoliko treba ti gigantsko hladjenje.Pogledaj malo bolje u komponente.I skini razor1911 crack.

edit : sigurno si napuco high detalje.Snizi detalje.I amd proc ti nista nevalja, nemore se nikako usporedit s intelom, al jbg:S
Probaj smanjiti detalje u igri
hunt3r_ je napisao/la:
citiram "AMD Dual Core Athlon 5.2Ghz" default vakog procesora nema tj nepostoji, a da si clocko athlon na ovoliko treba ti gigantsko hladjenje.Pogledaj malo bolje u komponente.I skini razor1911 crack.

edit : sigurno si napuco high detalje.Snizi detalje.I amd proc ti nista nevalja, nemore se nikako usporedit s intelom, al jbg:S
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.71Ghz

et malo se zahebunio :)
blackh4t je napisao/la:
"oklen" to da skinem
potrazi na google-u a ima i na gamersu dosta tema
suiCidal je napisao/la:
Probaj smanjiti detalje u igri
Ma smanjio ili povecao isto mi dodje .. igram bez problema jedan period onda stane evo pokusacu sa ovim crackom valjda ce biti bolje ...
ocito ti se zagrije masina... skini speedfan program, da ne pitas odma google.ba pa ukucaj i skini.. igraj gta 4 i kad ti zalagga onda otidji na desktop i vidi temperaturu graficke. normalno je da ce biti u crvenom ali ne bi trebala biti pretjerano sada. ako je pretjerano zagrijana onda otvori pc pa malo ocisti prasinu i to i stavi ga na prozracnije mjesto... i smanji detalje u igri i pogasi ostale programe.. igra guta svu memoriju, znam iz iskustva :D

gl 9-)
blackh4t je napisao/la:
Ma smanjio ili povecao isto mi dodje .. igram bez problema jedan period onda stane evo pokusacu sa ovim crackom valjda ce biti bolje ...
- quad procesor majka !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.