Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Sound na bajku

353 pregleda · 23 odgovora · otvorena 04.05.2009. u 16:39

pozzz raja!
ehh ovako ja hocu sebi da postavim zvucnike na bajk,
to bi uradio sve u jednoj kuti i onda samo zvucnike ugradio u nju ii to bi nekako doveo u red...ehhh samo me zanima kako mogu da prikljucim s moba muziku imam izlaz ko na mp3.. htio bi jedno 2 zvucnika od 20 w il 10 w kako god samo da se cuje dobro!!
kako bi to sve spojio imam akumulator od 12w???
ovo je moja ludorija!!! admini ne zakljucavajte teme vazno mi je!!!!:D
KillaOR je napisao/la:
Ojjj koje seljacine boze, no ofence.. Pa sine za sta je izmisljeno biciklo? Da se kače zvučnici po njemu.. Ne, vec da se vozis, rekreiras, ili nesto ekstremnije... To je tebi mozda ubercool, zato sto si papak, ali kad te raja vidi, nece se ni smijati koliko je to zalosno.. Vidjao sam jednog idola na vilsu, moze bit da je ovaj sa ove teme HAAHAHAHAHAHA.. Nije ti ovo PIMP MY FAHRRAD, oni to rade bar sa ukusom..
Hvala na suvisnim komentarima!!!
Koji papak!
to ja necu za kroz grad to je ccisto sto to volim da radim!!!!
SheytaNell je napisao/la:
Ajmo vec kad smo kod bike - a e ovako vozam ga stalno po brdima planinama i tako dalje D eh zadnji puT sam im'o nezaboravan spusT kroz sumicu xD iii kako sad to snimiT ,mislim svAko je od vas vidio bar jednom jel klip na ytb eh kako to izvesT necu valjda uzeT selotep i mobitel zaljepiT

EdiT : e jbg ti si nesta naumio opasno da napravis : ,a aL ne ,jel ima neka cam da se uzme ili sta kako gdje xD
Naravno da toga nema i ako ima nema u BiH.

-sto se tice ljepljenja,radije daj nekom nek te snima (ako je kraci skok/spust) jer ti je rizicno lijepiti mobitel ili kameru
KillaOR je napisao/la:
Ojjj koje seljacine boze, no ofence.. Pa sine za sta je izmisljeno biciklo? Da se kače zvučnici po njemu.. Ne, vec da se vozis, rekreiras, ili nesto ekstremnije... To je tebi mozda ubercool, zato sto si papak, ali kad te raja vidi, nece se ni smijati koliko je to zalosno.. Vidjao sam jednog idola na vilsu, moze bit da je ovaj sa ove teme HAAHAHAHAHAHA.. Nije ti ovo PIMP MY FAHRRAD, oni to rade bar sa ukusom..
To dzamijo XD whahaha hocu i ja okacit strip stangu na ves masinu , da mi se stara igra dok centrifuga udara XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.