Sve i svasta nadovezano na nista... Kaze Coffe Shop
Da malo skrenemo sa noliferskog gaminga
Nogomet je uzitak za oci, igra koja ti sigurno nece izazvat kokosije sljepilo, skoliozu kicme ili hemeroide na cmaru od kilometraznog sjedenja. Uvijek sam vise volio pogledat kakvu extravagantnu i uzbudljivu tekmu. Vise neg se hljeba najest. I opet sam hrabar dovoljno da sebe nazovem gamerom. Jer se sve moze u umjerenoj dozi. Tako ja sve balansiram. Barca je tim koji volim, jer nema hodanja po terenu. Sve je trk. Mislim da je sinocasnja tekma to dokazala, i zalim bilo kojeg NOLIFERA koji negleda takvu utakmicu. Kakav M.Utd-Liverpool, kakav Inter-Milan???
Barcelona-Real je derbi koji krasi ime Nogometa. Medjutim...skreno sam sa teme. Koliko zaista ima vas koji radije igraju lopte i trce za prdibabama nego sjede i came ispred racunara???
Get a Life
2-6 za Barcu za koju je spY prosle godine govorio da je truba
Da malo skrenemo sa noliferskog gaminga
Nogomet je uzitak za oci, igra koja ti sigurno nece izazvat kokosije sljepilo, skoliozu kicme ili hemeroide na cmaru od kilometraznog sjedenja. Uvijek sam vise volio pogledat kakvu extravagantnu i uzbudljivu tekmu. Vise neg se hljeba najest. I opet sam hrabar dovoljno da sebe nazovem gamerom. Jer se sve moze u umjerenoj dozi. Tako ja sve balansiram. Barca je tim koji volim, jer nema hodanja po terenu. Sve je trk. Mislim da je sinocasnja tekma to dokazala, i zalim bilo kojeg NOLIFERA koji negleda takvu utakmicu. Kakav M.Utd-Liverpool, kakav Inter-Milan???Barcelona-Real je derbi koji krasi ime Nogometa. Medjutim...skreno sam sa teme. Koliko zaista ima vas koji radije igraju lopte i trce za prdibabama nego sjede i came ispred racunara???
Get a Life
2-6 za Barcu za koju je spY prosle godine govorio da je truba

Da je Pepe igrao nebi to tako sigurno bilo al' et. Moraju se i oni jednom radovat.
Pogledaj koliko je bodova zaostajala za Realom ? 17 ako se ne varam ?
PWNED