Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Nogomet F.C. Barcelona

491 pregled · 64 odgovora · otvorena 02.05.2009. u 20:54

Sve i svasta nadovezano na nista... Kaze Coffe Shop

Da malo skrenemo sa noliferskog gaminga:P Nogomet je uzitak za oci, igra koja ti sigurno nece izazvat kokosije sljepilo, skoliozu kicme ili hemeroide na cmaru od kilometraznog sjedenja. Uvijek sam vise volio pogledat kakvu extravagantnu i uzbudljivu tekmu. Vise neg se hljeba najest. I opet sam hrabar dovoljno da sebe nazovem gamerom. Jer se sve moze u umjerenoj dozi. Tako ja sve balansiram. Barca je tim koji volim, jer nema hodanja po terenu. Sve je trk. Mislim da je sinocasnja tekma to dokazala, i zalim bilo kojeg NOLIFERA koji negleda takvu utakmicu. Kakav M.Utd-Liverpool, kakav Inter-Milan???
Barcelona-Real je derbi koji krasi ime Nogometa. Medjutim...skreno sam sa teme. Koliko zaista ima vas koji radije igraju lopte i trce za prdibabama nego sjede i came ispred racunara???
Get a Life

2-6 za Barcu za koju je spY prosle godine govorio da je truba ;)
smk je napisao/la:
spY kako se zavrsio el clasico? ;p

Doduše nisam ni gledao utakmicu, igrao sam CA u to vrijeme. Mislio sam da je tek sljedeće sedmice. Da je Pepe igrao nebi to tako sigurno bilo al' et. Moraju se i oni jednom radovat. Barca ove sezone nije imala problema sa ozljedama koliko je Real imao pa su zbog toga i posustali na početku sezone. Al' opet su u zadnjih 18, sad 19 utakmica imali oko 17 pobijeda, nerješeno i sad ovaj poraz.
Citat: 2-6 za Barcu za koju je spY prosle godine govorio da je truba

Zar i nije bila ? Pogledaj koliko je bodova zaostajala za Realom ? 17 ako se ne varam ? PWNED

PS. Ove godine idem na ekskurziju u Barcelonu, ako mognem doci do Eto'o-a izbost cu ga!
epicinho je napisao/la:
eno barca vodi 4 : 2 protiv liverpula trenutno .. utakmica je prejaka .. barca sve pohvale .. prosla seozna nije nesto al ova ide punom parom
protiv LIVERPOOL-a ?

LOL :(
Nemogu da vjerujem 6-2
trpaj :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.