Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nacionalizam :S

621 pregled · 38 odgovora · otvorena 02.05.2009. u 16:35

Poz gameri ..

Ovako .
Prije nekoliko dana je bila postavljena tema za pisanje sastava na temu gaming u borbi protiv nacionalizma , i tu se naravno mislilo opcenito na nacionalizam zato jer je izrazen pogotovo u BiH.

I svi su nesto pisali,pametovali neki su od srca pisali al' svima je vazna nagrada..

Eo samo da kazem jedan primjer nacionalizma..

Meni se jucer na guestbook-u javlja neki lik dean daen nesto tako, i pise mi "GAZI GAZI USTASE!"
uredu ja vratim istom mjerom , i eo danas ulazim na g.ba
I nova poruka hyperson mi se javlja i vrijeda me i prica gluposti..

Ak' se vec toliko prica o nacionalizmu volio bi da se zaustavi barem na g.ba da mogu vise uc dijelit postove i slicno..

Molio bi da admini imaju malo strozije mjere u svezi toga

Npr : ban , upozorenje ili slicno ..

Unaprijed hvala ;)
Steta...igram cod5 za dvojicom iz zagreba i jednim iz splita od kako je nasto cod5 i svaki dan igramo i koristimo skyp...nikad nista nije bilo ...a djeco tako...

neka ima vremena naucit ce se...
To se nece nikad zaustavit dok posotoji ovaj wrld toga ce biti ne samo medzu nama balkancima nego medzu svima u svijetu !

Svugdje ima mrznje tako ko tebi psuje opsuj i ti njemu il ga ignore !
ja mislim da se ban dobije svakako, ako neko nekoga po forumu počne vrijedjati na nacionalnoj osnovi, ili bilo šta što ima veze sa tim
Bolje ti je obrisi temu i idi spavaj. Mislim da niko ovdje nema pravo pricati o nacionalizmu jer pola ljudi ne zna definisati taj pojam, a posebno djeca kao ti. No hard feelings, ali ti si dijete koje je tek ispalo iz pi**e i mislim da ovo nije tema za tebe, a posebno ne ovakvom mjestu. Ovom temom mozes jedino navuci poltrone i neznalice koji ce se poceti svadjati i naravno kao i uvijek ta svadja ce rezultovati u mnogo banova i izbrisanu temu. Nemoj se ljutiti na mene, ne mislim nista lose o tebi.
Da da, vidio sam to.

Nacionalizam je "kaznjiv" i dobijaju se banovi zbog toga ali samo na forumu.

Poruke na guestbooku se koliko-toliko gledaju...znaci, ako te neko uvrijedi salji screenshot adminima, oni ce to razgledat' i poduzet "nesto"
4rm4n1 je napisao/la:
Da da, vidio sam to.

Nacionalizam je "kaznjiv" i dobijaju se banovi zbog toga ali samo na forumu.

Poruke na guestbooku se koliko-toliko gledaju...znaci, ako te neko uvrijedi salji screenshot adminima, oni ce to razgledat' i poduzet "nesto" ;)
Al' brate

Najgore je to sto je zbog razloga..

I vidit ces da ce njegova raja njega podrzat' jer tako to ide.
caspitow0w je napisao/la:
Al' brate

Ignoriraj samo.

Toga je bilo i bit' ce, ma sta ti radio i poduzimao.

Pusti ga. On samo pokazuje njegov nivo kulture koji je, ako smijem reci, na vrlo malom nivou!

Chill up

Ja sam preko SA Multiplayera upoznao prijatelje iz cijelog svijeta (US, Egipat, Albanija, Francuska, V. Britanija, Norveska itd...) i niko nikad nije vrijedjao

Budi pametan, ne spustaj se na njihov nivo
caspitow0w je napisao/la:
Al' brate

Ja te nisam vrijedao ...

Ja sam samo pitao zasto pises "BALI" ( necu sve da pisem ) da je on ?

Nisam bio procitao sta ti je on pisao , ja sam samo njegov procitao GB :/

Opsowao ti nisam , ja sam rekao u vezi utakmice samo.

Kad je igrao zeljo v vas i rekao da vas je bilo malo i da ste se vi i jedva culi dok ste navijali ...

Gdje je tu vrijedanje ?

I meni psuju drugi pa ja ne dizem teme !!

A pogledaj svoj dole post "nimalo glup" pa i ti vrijedas ?! Sad bi on trebao dic temu ii rec ovaj me vrijeda govori da sam glup ?

ccc
4rm4n1 je napisao/la:
Ignoriraj samo.

Toga je bilo i bit' ce, ma sta ti radio i poduzimao.

Pusti ga. On samo pokazuje njegov nivo kulture koji je, ako smijem reci, na vrlo malom nivou!

Chill up ;)

Ja sam preko SA Multiplayera upoznao prijatelje iz cijelog svijeta (US, Egipat, Albanija, Francuska, V. Britanija, Norveska itd...) i niko nikad nije vrijedjao ;)

Budi pametan, ne spustaj se na njihov nivo ;)
Ocu vjeruj mi..

Hvala ;)
xBugx je napisao/la:
pa samo ga block ... i gotovo ..
nije to to trebali bi sami shvatiti
je napisao/la:
Eto widis ti nepsujes al zajebajes , i neko ti nesto opsuje i ti se onda zalis

Treba te izbrisat sa foruma

@bmk necu da raspravljam ako ti je reko neka je
xmAn je napisao/la:
Eto widis ti nepsujes al zajebajes , i neko ti nesto opsuje i ti se onda zalis :'( :'(

Treba te izbrisat sa foruma

@bmk necu da raspravljam ako ti je reko neka je :d
Lik 100% u pravu sto je meni reko gazi , gazi ustase ?
- Nisam ja tebi prvi rekao , nego si mi se javio na pm rreko de's balijo mrtw . pod 1

- Nasto sam nomrlano reko gazi gazi ustaše i to pritom sam ti rekao da su to TM pjevali kad ste vi " ultrasi " ulazili na stadion

- Ti pricaš o nacionalizmu ? , suti molim te , juce si dosao na g.ba i nešto pricaš.

- onda mi je davao linkove jutub. kako pjevaju gazi gazi balije i slicno :)

HYPERSSON brat uvijek bio , osto ! cao .
I meni si ti na pm psovao mrtve , majku balijsku i tako dalje ...
Steta sto sam obirsao poruku . I ti nesto dizes temu i pravis se dobar ovdje

daeen je napisao/la:
- Nisam ja tebi prvi rekao , nego si mi se javio na pm rreko de's balijo mrtw . pod 1

- Nasto sam nomrlano reko gazi gazi ustaše i to pritom sam ti rekao da su to TM pjevali kad ste vi " ultrasi " ulazili na stadion

- Ti pricaš o nacionalizmu ? , suti molim te , juce si dosao na g.ba i nešto pricaš.

- onda mi je davao linkove jutub. kako pjevaju gazi gazi balije i slicno :)

HYPERSSON brat uvijek bio , osto ! cao .
cuj gazi ustase pa iz Zagreba si nisi ti balija jel tako nisi pa sta onda pricas bola ?
Intell je napisao/la:
cuj gazi ustase pa iz Zagreba si nisi ti balija jel tako nisi pa sta onda pricas bola ?
iz Sa sam glupko :), nego mi fruka da stavim zagreb , problem ?
daeen je napisao/la:
iz Sa sam glupko :), nego mi fruka da stavim zagreb , problem ?
nije meni problem nikakav mene ne j**e ni 1% ja sam mislio da si iz Zg pa mu govoris ustaso
xE0N je napisao/la:
Steta...igram cod5 za dvojicom iz zagreba i jednim iz splita od kako je nasto cod5 i svaki dan igramo i koristimo skyp...nikad nista nije bilo ...a djeco tako...

neka ima vremena naucit ce se...
Ja imam vise frendova online iz CRO s kojima igram dote svaki dan i oni su mi drazi nego ovi bahati umisljeni pro-evi tipa VioleNa i Jokera

Svaka cast izuzecima koji stvarno imaju iskustva i uvjek su mi pomogli oko DotE i svih stvari (Philoshoper i FGB...)
ScandaL je napisao/la:
Ja imam vise frendova online iz CRO s kojima igram dote svaki dan i oni su mi drazi nego ovi bahati umisljeni pro-evi tipa VioleNa i Jokera

Svaka cast izuzecima koji stvarno imaju iskustva i uvjek su mi pomogli oko DotE i svih stvari (Philoshoper i FGB...)
Kakve to veze ima sa nacionalizmom ? Nisi mi drag da si Aganistanac , Kinez il rodjeni Mostarac. S druge strane , tu sam sa nailba , BXM , ghost i bla bla bla , sta ja znam kolko ljudi koji su druge vjere...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.