Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS BiH liga - grupe i raspored meceva

3.727 pregleda · 112 odgovora · otvorena 20.12.2005. u 03:27

1.dDd
amc
E.C.P (upali umjesto ilusion)
[R]

2.oops
east
outlaws
BM

3.n-fake
nbk|ddd
eternal
qS

4.xeQte
RTT
exe
alkosi

5.M.s.P
c|os3r
cokn.D
furac

6.nx
sotG
NeEth (umjesto chelsea igra)
shadowss

7.mnr
rip
mTk
pd

-----------------------------------------------
satnica prvi tjedan

subota

dDd vs ilusion 7.1. 17:00h terra
amc vs [R] 7.1 18.00h terra

nedelja

oops vs bm 8.1 17.00h terra
east vs outlaws 8.1 18.00h terra

--------------------------------------------------

svaki ponedeljak ce biti napisane satnice za sljedeci tjedan ....

nadamo se da cete postovati pravila lige

gl & hf svima
Ko igra za klan E.m.C posto su zamijenili illusion a oni su bili s nama u grupi ... hocu da znam s kime imamo posla
sorry jel ovo prva liga da se igra ili ih je jos bilo, kada se sljedeci put moze upasti u ligu jer kad sam tim skupio nisam uspio upast
               dexter_c4 je napisao/la:
sorry jel ovo prva liga da se igra ili ih je jos bilo, kada se sljedeci put moze upasti u ligu jer kad sam tim skupio nisam uspio upast :\'(

hm ... nije prva bilo ih je josh par ... al davno davno ... pa posjecuj malo vishe ovaj portal pa ces da saznas neke vrlo korisne informacije ..
zanimljivo!
sanjo mislim po cemu je umro cs ? Poselje eswc bilo je najmanje tri turnira na koja je se moglo otic , gradiska krupa,beograd a druga je stvar sto u nas imaju samo tri tima koja idu van svoje drzave ili grada da igraju.Mislim da ce ovaj turnir biti dobra uvertira za qeswc.btw nedajte ekipama igrati sa vecim pingom od 200 proslu ligu su igrali momci sa 500 tako da to provjerte.
znaci bit ce stroga pravila ... bit ce mnogo kikovanja iz lige to imam osjecaj
               skrb[A] je napisao/la:
zanimljivo!
sanjo mislim po cemu je umro cs ? Poselje eswc bilo je najmanje tri turnira na koja je se moglo otic , gradiska krupa,beograd a druga je stvar sto u nas imaju samo tri tima koja idu van svoje drzave ili grada da igraju.Mislim da ce ovaj turnir biti dobra uvertira za qeswc.btw nedajte ekipama igrati sa vecim pingom od 200 proslu ligu su igrali momci sa 500 tako da to provjerte.

na svakom turniru sam te vidio majke mi moje .... al bash na svakom ...
               abasi je napisao/la:
Sve u svemu , bit ce smijeha

GL HF CicKoStyLE AraAnGeD StyLe Of YoUr PuRe WeB !

^_^

ove mNr cu oderat sam

nego jel dozvoljeno koristit bugove?
stijene na njuku :$ itd :$:$:$

HAHHAHAHAHAHA

zasto si lud?
               bok1 je napisao/la:
na svakom turniru sam te vidio majke mi moje .... al bash na svakom ...

boki koliko znam u textu nism spomenu da sam ja bio na tim turnirima, reko sam da je se moglo otic i da cs nije dead a drugo je sto ja nemam skim da odem kad gracanlije nece da odu do najblizeg sela a kamoli beograda nadji jednu osobu u gracanici koja ce ici na svaki turnir i ja cu biti na svakom nisam lud da idem sam.
               skrb[A] je napisao/la:
boki koliko znam u textu nism spomenu da sam ja bio na tim turnirima, reko sam da je se moglo otic i da cs nije dead a drugo je sto ja nemam skim da odem kad gracanlije nece da odu do najblizeg sela a kamoli beograda nadji jednu osobu u gracanici koja ce ici na svaki turnir i ja cu biti na svakom nisam lud da idem sam.

Musa / cLean0r ... pjanou dosta *
               bok1 je napisao/la:
Musa / cLean0r ... pjanou dosta *

Pa musa studira u Sarajevu.A najbroj mi jedan turnir na kojem je bio musa osim turnira u sarajevu to jest ovaj qeswc i turni u fenixu.A koliko znam i ja sam bio na eswc sto znaci kad bude naredni turnir samo jedna osba neka krene sa stanici na turnir iz gracanice ja cu biti druga.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.