Pisite nesto o provalama online/Lan 
eo:
1.ja u igraoni ,igramo mi lan,doso neki mali (10 godina) kaze isus jestel svi c4 qpili ahaha
2. na forumu ch servera,postavio ja temu cs ranking,i vidi ovaj jedan lik SK Gaming (2. mjesto,iza mtwa),kaze dobar je ovo lik igro sam sa njim na par steam servera hahah
citiram ga:"hh jedino koga znan je SK gaming igrao s njim na nekoliko servera odlicno igra momak uvik prvi ja drugi" hahahaha
Pisite svoje (ove moje beze,imam provala da padnes sa stolice dok citas,samo dok se sjetim
)
sjetih se jos jedne provale bajre,postavi vako temu,citiram: "Evo dragi ljudi vecina vas zna da jos igram cs i da san pro i da igram samo na velikim serverima ali dobia san mail di mi je prestavljen ovaj server pa odlucia otic pomoc svojim drugovima =)!! Znaci ako vam treba jedan iskusan admin tu san na dosta servera san bia admin u 3 godine pa eto,ako imate neka pitanja vezana za cs tu sam,ako vam treba moderator foruma tu sam znaci sve sta vam treba javite se zeli vam ugodnu igru"

eo:
1.ja u igraoni ,igramo mi lan,doso neki mali (10 godina) kaze isus jestel svi c4 qpili ahaha
2. na forumu ch servera,postavio ja temu cs ranking,i vidi ovaj jedan lik SK Gaming (2. mjesto,iza mtwa),kaze dobar je ovo lik igro sam sa njim na par steam servera hahah
citiram ga:"hh jedino koga znan je SK gaming igrao s njim na nekoliko servera odlicno igra momak uvik prvi ja drugi" hahahaha
Pisite svoje (ove moje beze,imam provala da padnes sa stolice dok citas,samo dok se sjetim
)sjetih se jos jedne provale bajre,postavi vako temu,citiram: "Evo dragi ljudi vecina vas zna da jos igram cs i da san pro i da igram samo na velikim serverima ali dobia san mail di mi je prestavljen ovaj server pa odlucia otic pomoc svojim drugovima =)!! Znaci ako vam treba jedan iskusan admin tu san na dosta servera san bia admin u 3 godine pa eto,ako imate neka pitanja vezana za cs tu sam,ako vam treba moderator foruma tu sam znaci sve sta vam treba javite se zeli vam ugodnu igru"
Nie bilo do "E"