Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Template

378 pregleda · 11 odgovora · otvorena 27.04.2009. u 17:31

Template koji sam nedavno uradio za site , koji je nažalost prop'o.

- Kodiran je za vBulletin , XML template-a možete dobiti na PM.

- PSD možete downloadovati na RapidShare-u. :

http://rapidshare.com/files/226370453/jason_gone_with_the_wind.psd

Ovakvi templatei su sve više popularniji u svijetu , samo naravno kod nas na balkanu nije. Radi svjetlijih boja ( roza ) ...

Rezolucija 1280x1024 ( desni klik view image da bih bolja slika bila )

- Copyright ostaviti obavezno.

kthxbai!

Pod-forum nisam pogriješio , development & web design

Flejmajte , hvalite , bmk.
Jest da nema veze s temom, al mozel mi neko reci u kojem je cms-u radjen stari gamers? Il eventualno novi.
Unaprijed hvala.
Dobar. Podsjeca me na onaj stari warez forum jedan.

Fine nijense, ovo ono.
AtoM je napisao/la:
Jest da nema veze s temom, al mozel mi neko reci u kojem je cms-u radjen stari gamers? Il eventualno novi.
Unaprijed hvala.
Prvi gamers , znači prvi ikad napravljen gamers ( cs bih ) je bio forum , ne znam tačno da li je bio phpBB il phpNuke ... Al' nije custom cms , poslije toga je Ado sam kodirao gamers.ba , možda jes' krao neke skriptice il ripovao , al' je custom CMS.

Novi gamers je kodirao ash.
je napisao/la:
Prvi gamers , znači prvi ikad napravljen gamers ( cs bih ) je bio forum , ne znam tačno da li je bio phpBB il phpNuke ... Al' nije custom cms , poslije toga je Ado sam kodirao gamers.ba , možda jes' krao neke skriptice il ripovao , al' je custom CMS.

Novi gamers je kodirao ash.
Pa nema nista po cemu su radili? Ako je tako kao sto ti kazes, onda je imo fakat je***o znanje, kad je ovo napravio.
Koliko samo patetičnih hejtera, koji ni BBCode ne poznaju, je dalo glas za "glupost pederska ".

Ako ima 20 članova portala koji bi ovo bili u stanju samostalno napraviti, e'o glava.

Ne mogu napisati ništa konstruktivno, kada se ne razumijem, ali eto, vizuelno mi je onak'.. Recimo da mi se pojedinosti sviđaju, tako da glas za "normala"

PS. Ima li kod nas "hljeba" od ovoga ?
AtoM je napisao/la:
Pa nema nista po cemu su radili? Ako je tako kao sto ti kazes, onda je imo fakat je***o znanje, kad je ovo napravio.
Gledaj malo tutorijala informiši se , edituj neke CMS-ove , i skontaj kako to sve ide. Nije toliko teško kodirat' CMS , samo treba imat volje.
Moras priznat da si malo boje fulo sto se tice "mode",ali inace temlate nije loš
Meni se sviđaju svi templatate-i u rozoj boji :$

I sama boja je fina ;)

Jednostavan, a dobar. To je ono sto se trazi !

Practise make perfection !

Post dobio aplauz od Philosopher

svaka cast decko

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.