Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

A sta sa mladim nadama?!

1.331 pregled · 58 odgovora · otvorena 26.04.2009. u 17:45

Pozz za gamers.ba!

Evo nisam digao temu ima vec nekoliko, da šta prozborimo pametno... A i stalno se žalimo kako nema kvalitetne rasprave na gamersu, gdje svi mi možemo malo coolirati i malo se qrciti, pa evo da pokusam ofanzivu na ovaj "moj" i naravno nas Coffe Shop!

Neka aktuelna temica, odnosno ova mlađa generacija našeg portala, lagano kahvicu pristavite pa da malo pricamo ovo nedeljno popodne...

Normalna stvar, vrijeme koje nemilosrdno gazi sve ispred sebi, gazi i nas odnosno gamers.ba, ove starosjedioce na našem portalu... Svako će uteći za svojim nekim obavezama, nebitno dal` porodičnih, životnih, poslovnih, edukativnih... Činjenica je da stariji već gube volju, što je i logićno, za gamingom, site-om i svim od čega smo se kao "balavci" hranili... Ostajemo tu, ali nije više to kao prije...

Gledam iz dana u dan kako se dižu neke teme, mlađa raja dolazi, a mi stariji govorimo kako trebaju da se dozovu pameti, u čemu smo i upravu... Žale se kako smo mi više "privilegovani" od njih... I dobro, možda su i dijelimično u pravu, ali to je i logično jer smo "mi" ti ljudi koji su digli ovaj site na noge i u kojem vi uživate... To "mi", naći će se ljudi u tome koji misle da su bili tu... Jedno veliko hvala svima koji su učestvovali u tome...

Ali evo da dođem do suštine ove teme... Ta ista mlađa generacija... S čim se oni mogu dokazati?! Sve pametno je izrečeno, tutovi napisani, jedino ih mogu usavršavati, organizovanjem turnusa (nikad neće biti kao prije), pomaganjem na g.ba, ali ni toga više nema pretjerano, jer su većina tih pitanja retardirana :D... S čim da se dokažu?! Jedino možda nekom kulturom?! Ili?!

Šta vi mislite?? Šta da mlada nada uradi da ih se prihvati?!

Ovo mogu možda shvatiti i kao pomoć!

Eto, malo opuštenog čavrljanja...

Uz dužno poštovanje, vaš Burek!

Make love, not war! Peace!
Jeste iskompleksirani. Uživajte na forumu, pišite normalne teme, odgovarajte normalno i družite se. Usrali ste ovaj site baš sa tim pravilima koja nam se nameću svaki dan. Željeli ste manje spama, manje tema, evo vam, sad nećete nikako.

Nije forum samo ono što vidiš na početnoj stranici. Forum je kad klikneš na link forum i pregledaš teme dana, odgovoriš, eventualno postaviš neku novu. Pravila su izmišljali da ne bi kvarili izgled indexa jer se na njemu prikazuju zadnje postavljene teme, ali u suštini kad se razmisli, 20 tema na dan je malo, a ne 5-6. Ako je ovo najveća skupina gamera na balkanu nek bude i takav forum.

Post dobio aplauz od bak1r

spY je napisao/la:
Izabrani forum druže. :-*

Ja kontam da onome "Storm"-u pošaljem par stotina maraka da se ne javlja na forumu više.
Kolko ja znam pravo na izabrani forum su dobili samo oni koji poznaju admine. Ja sam trebo dobit, al ode schulz. i ko ce meni sad dat pristup???:*
Chulle je napisao/la:
Kolko ja znam pravo na izabrani forum su dobili samo oni koji poznaju admine. Ja sam trebo dobit, al ode schulz. i ko ce meni sad dat pristup???:*
Ja nisam poznavao pa sam dobio. 

Pitaj fatala, on sa tim "devera". 

Ja ne kontam šta je Dino pokušao za par dana, promjenut sve? 

Nemoguce!
Chulle je napisao/la:
Ne znam ni ja pa sam dobio pristup.
Znaš zbog cega ?
Jer sam jedan od najjaktivnijih (stalno online) i pokušavam pomoć,i kažem uvijek ono što mislim.
ha ya 
liryo je napisao/la:
Ima dosta mladih generacija koje su se vec dokazale kao primjeran clan :

Malac koji ima godina tlinest
name : little
decko je na g.ba pola godine pogledajte mu acc kako je sve svatio , prijatelj sam mu i nikad ne nije pitao kao neki stariji momci kako ce napraviti info.

I ne samo to , ovaj portal je na pocetku bio namjenjen samo za cs , momak i sto se tice csa , servera zna dosta stvari.

Znam da ce se cuditi za ovaj post , jer ga nikad nisam gotivio 
Hvala :r

@tema :

Vi sto ste na gamersu po 4-5 god (NEKI) mislite da ste ...

Npr neko sada dodze na gamers.ba , to mu je novi site i postavi jedno glupo pitanje a za njega je to pitanje nepoznato i vi ga "blamirate i zafrkavate i govorite IMAS OPCIJU TRAZI" , Malo skontajte dal ste vi znali za opciju trazi kada ste se prvi put registrovali na ovaj site 

Hvala.
Chulle je napisao/la:
Nije istina druže... Ja sam na g.ba ne znam ni ja od kojeg vremena... Lično, ne poznajem niti jednog admina... Niti sam tad poznavao, kad sam prvo dobio mogućnost i pristup iF, te kasnije, status mod-a!

Sve to sam postigao, nekim zalaganjem... Evo otiđi na moj profil, otvori ono u vezi tema... Pročitaj sve i jednu koju sam postavi, pa ćeš skontait sam... ;)

Don`t worry, bit` će iF! ;)
Hvala :-[:r

@tema :

Npr neko sada dodze na gamers.ba , to mu je novi site i postavi jedno glupo pitanje a za njega je to pitanje nepoznato i vi ga "blamirate i zafrkavate i govorite IMAS OPCIJU TRAZI" , Malo skontajte dal ste vi znali za opciju trazi kada ste se prvi put registrovali na ovaj site ???

Hvala.
little je napisao/la:
Hvala :-[:r

@tema :

Npr neko sada dodze na gamers.ba , to mu je novi site i postavi jedno glupo pitanje a za njega je to pitanje nepoznato i vi ga "blamirate i zafrkavate i govorite IMAS OPCIJU TRAZI" , Malo skontajte dal ste vi znali za opciju trazi kada ste se prvi put registrovali na ovaj site ???

Hvala.
Kako nekoga nije stid da digne temu i da kaze dajte mi link za CS1.6 i za patch za non steam ??? Milion članova je dizalo kao male "tutoriale" za sve to ... citavu instalaciju ... pa cak i dizanje sopstvenog servera ... Mislim ... do kad ovako ... I sta se desi kada sad neko ukuca "patch download" u trazi... Izbaci mi samo gomilu tema na koje niko nije odgovorio ... mozda i jeste ... ali sa rijecima "TRAZI" ili "imas ovdje: www.google.com" !!! Gluposti ... Uredu je to sto su novi ... ali neka prvo pitaju nekoga ... pa onda tema na g.ba ...

Jos jedna stvar XD Neko je pomenuo ono ... ko postavi komplexnu temu ... svi sute ... niko ne spama ... gdje su svi ti mozgovi kada treba nesto ozbiljno rijesavati ... To je najzalosnije ... i u potpunosti se slazem sa tim XD
Nedjelja jeste, neradni je dan, kava tu :D
Naravno da je normalna stvar ovo vrijeme koje prolazi i novo sto dolazi pa tako i obaveze koje nas gaze iz dana u dan,pa i mene a i svakog starijeg clana ove zajednice,posao, fax itd.
nebi seslozio da stariji gube volju, jer moje je misljenje da im obaveze ne dozvoljavaju biti slobodni kao prije dok su bili skolarci,samim time znacilo je i vise slobodnog vremena kojeg su iskoristavali za igre i gamers.ba.

Ah, sto se tice gamersa i stanja koje trenutno je, cinjenica je da je postao monoton, to sam vec par puta ponavljo.Dzaba svi ovi noviteti kad nema zajednice i ljudi koji bi se druzili.Nema ljudi koji su se znali kroz ovakve teme druziti i zezati i tako iz dana u dan. Ovo sto se danas desava jeste trka zbrka oko nekih bodova, premiuma i sl. Toga prije nije bilo, a moglo je bit, a bilo je mnogo bolje nego danas, to je cinjenica.

"Ta ista mlađa generacija... S čim se oni mogu dokazati?!"

-Nema tu dokazivanja, ko je ovde toliko velik da bi mu se neki klinac od 10 godina trebao necim dokazivat?
Taj ne postoji...Dokazivanje je nepotrebno, svak za svakoga mora bit isti.
Dokazivanje bi trebalo zamjeniti zalaganjem i trudom za ovaj site.
Ovakvih tema fali i nedostaju puno, ovo je primjer kako da se dokazu/zalazu ?

nemogu vise pisat, nemam zivaca :)

Post dobio aplauz od bak1r

Mnogi se prave pametni. U tomu je problem...
Sad kad vidis temu neces odgovoriti nesh smjesno,bojis se samara a prije je bila raja,cooliranje...A ne ima ih ovdje,dosli prije 10 dana i oni kao aktivni,pisu tutove i tako to...

Chillajte,druzite se, ne nadmecite se za bodove i bice ok.
Da i ja malo nesto kazem , za ovo "OPCIJA TRAZI" , "FULIO SI PODFORUM"..

I ja sam dosao na gamers prije nekih 5-6 mjeseci, da i mene su blamirali i govorili mi TRAZI i tako to. Ja sam samo blejio i gledao po cijelom portalu gdje je to . Nakon punih mjesec dana skontao sam gdje je to ...al Boga mi, nakon punih mjesec dana.

"Gamers ostaje na mladima" - Tacno u potpunosti. Ako kliknete na moj profil, primjetiti cete da sam za tih 5-6 mjeseci dosta uradio za g.ba.. Napisao sam dosta vijesti.. prvo Google pa onda Gamers, to da se razumijemo. Kad sam se tek reg na gamers, nisam ni znao gdje se reg pa sam stavio da mi nick bude armin_hu(ime i 2 slova prezimena). Kasnije sam zamolio Kemu da promijeni o collaB i to je do skoro bilo, medjutim shvatio sam da taj nick nema nikakvo znacenje, pa sam odlucio promjeniti u nequeo (sto na latinskom znaci nepobjediv). Uglavnom sam se na gamersu posvetio FanArtu, kao sto mozete vidjeti najvise onoga sto sam pomogao je bilo oko toga. Na zadnjem Photomanipulation Contestu bio sam 2. I bilo mi je bas drago zbog toga. Znaci dosta se trudim oko toga, nadam se da ce se moj trud primjetiti. Dakle ne mozemo ocekivati da "osnivaci portala" i dalje preuzimaju sve ne sebe, treba malo prepustiti i nama mladima, evo tu su vLexinho, xXxAdo i jos neki mladji modovi. Dakle kasnije ce se i za njih govoriti da su "starosjedioci". I to sto govorite za spY-a i Lav da njima previse popustaju. Ako ih malo pratite primjeticete da znaju puno vise nego sto mislite, a njihova zafrkancija je samo plus tome.

I ja sam primio puno pohvala i puno primjedbi na svoj rad na portalu ali svaki prihvacam. I tako trebate i vi. I dalje uzivam surfajuci po g.ba, nevazno da li on propada ili se uzdize. Po meni je ovo drugo. Moderan portal koji ima sve sto mu treba i vise.

Pozdrav. Hvala na citanju .

Post dobio aplauz od Burek_King

Uvijek se moze nesto novo nauciti.

Ja po cijeli dan pregledavam FanArt podforum i citam ove tutove nebili sta skontao.
Da se prestane pisati o tome na je****m 4umu, a da se djela! Kao i o svemu u životu. A na 4umu se treba prichati o mechu, turniru (kako ga je onaj sa kratkog pukao sa AWPom, kako se PC rr u kljucnom momentu itd... ).

cheers 
Jako lijepa tema. =]
Al' koliko mi je drago sto je postavljena, toliko mi je i krivo sto sam trenutno na "T" od tastature, sjebane tipke, pola slova neradi, da ne nabrajam . .
Al' ajde, probacemo nesto srociti 

Vidim ovde puno lijepih postova, te je uglavnom je vec sve receno, od strane pojedinaca, pa nema neke potrebe da se sad to sve ponavlja.
Najprije mozemo poci od situacije napolju, jer nije gamers jedino mjesto(portal,stranica,forum, kako ocete) na kojemu se vidja toliko mladih ljudi, koji osim sto neznaju ni hrvatski/bosanski(mene ucili HR..(mostar)) kako treba, neznaju se ni ponasati kako treba, tj. kod njih se nemoze ni vidjeti onaj osnovni oblik kulture. Upotreba rijeci HVALA i MOLIM je za njih nesto nemoguce, nepojmljivo. Osim toga, svaka druga rijec koju nasi mali balavci izgovore jeste psovka, kletva, pi**a, ku**c, je**m, Boga!, majku, sestru, oca, sve zivo, sve nezivo, MRTVE!
Kad je takva situacija napolju, tesko da ce biti sta bolje u ovom "online svijetu".
Zbog loseg(gotov nikakvog) poznavanja engleskog jezika se tesko koristi google, te bilo koji drugi forum. Kako vec slabo govore nas jezik, puno slabije ga znaju pisati, sto mozemo vidjeti i u nekim postovima na ovoj temi. Pa se onda iz nekog razloga uvelo "w" kao slovo "v", sto je meni licno totalno retardirano. Mozemo tako do u nedogled(................................................n)

Nemogu vishe, jbg,izludi ova tastatura nakon dvije recenice :S.

Drago mi je vidjeti ovde dosta lijepih postova, i drago mi je vidjeti Bakira kako daje aplauze:)

Sacu josh samo kratko o g.ba...

@nequeo:
dosta je tebe i vishe tvog nadanja da ce tebe neko primjetit, i te tvoje samohvale oko toga sta si postigo za par mjeseci!
Boli me qrac za to sta si ti postigo, 90% starijih clanova nije ovde da gleda tebe kako nesto postizes, i da se takmice s tobom . .
Malo si naporan, nema potrebe da me citiras 

@riddle:
tebra, kani se vise tog sta su ti govorili ^^ (K)
@jason:
(L)
@burek king:
cestitam tebra, imam dosta visoko misljenje o tebi 

bidne edit ako preselim na drugu tastaturu ^^,
:-*

Sto se tice gamers.ba, ovaj site sam upoznao jos prije 2 ( mozda i malo jace ) godine, sta ja znam, bio je onaj stari look, nekako mi se cinio boljim nego ovaj sad, mada otom potom, mijenjat ce se toga jos dosta na gamersima, ukoliko se administracija potrudi, mada ni oni sami nemaju inspiracije kako da se ovaj site poboljsa, glede antispama, ofirnih usera koji redovno spamaju, cine sve da ovaj site ruznije izgleda, i da se sva raja sa ovog portala medjusobno chatajuci, psuju i govore lose o ovoj stranici. Kako na msnu, skypeu, bla bla, tako i medju vama, Sarajevskom rajom, koja dominira ovdje, medjusobno. Dakle sta se iz svega ovoga moze zakljuciti ? Ovaj site koji ima, koliko, neznam ni ja, ispravite me ako grijesim, 30k clanova, od toga je reci cemo 500 aktivnih, 25k neaktivnih, a ostalo su sve spammeri, balavci i djeca koja nemaju drugog posla nego zabiti se u svoju sobicu citav fakin dan, i kucati na Googleu: "how to hack", ili "how to play cs better". Eh, ukoliko ne dodju do rjesenja i odgovora, naravno, doci ce s merakom na g.ba, otvoriti novi topic, i naravno spamati, bez obzira sto se nakon registracije treba sloziti s pravilima koristenja, i bez obzira sto kada se nova tema otvara sa desne strane vide pravila, da bi se jasno naznacilo sta se smije a sta nesmije.

Nema se tu sta puno pametovati, sam sam bio banovan x puta sa ove stranice, nikad mi nije palo na pamet da spamam nakon toga, provociram administraciju kao skakavci, sakibi, pi**e materine ko vec, kako bih svoj bijes iskalio radi obicnog bana.

Kao sto sam danas citao na nekoj od tema, ovaj momak, kako se vec vabi, S3piroth, ili tako nekako neznam, je spomenuo: "Zasto umjesto zajebavanja i svadje u vezi nevaznih stvari, ne bi legli, pili sok, gledali TV, neki dobar film .. itd itd. Momak je u pravu.

Gamers.ba je po meni prije bio bolji site, bilo je kvalitetnijih tema koliko toliko nego sada, a za ubuduce cemo vidjeti. :D

Cheers !

Šta da rade da se ih se prihvati ?

Kao prvo, po meni, bi trebali izbaciti nacionalizam iz glave jer ih to nigdje neće dovesti a ni pomoći u bilo kakvom smislu u životu.
Kao drugo, trebali bi poštovati starije gamere jer su oni ipak tu duže od njih i znaju puno više.
A dalje je sve sama kultura i lijepo izražavanje, pisanje postova koji će zapravo pomoći onom koji traži pomoć i koji su vezani za temu. Bez spamanja i svađe jer od vas zavisi Gamers.ba, balkan gaming community

Preporučujem svim mlađim generacijama da poslušaju pjesmu jednog velikog pjesnika, LavShinoda - G.ba Love
http://www.youtube.com/watch?v=LhQ0_XZM6aI
archie je napisao/la:
Da i ja malo nesto kazem , za ovo "OPCIJA TRAZI" , "FULIO SI PODFORUM"..

I ja sam dosao na gamers prije nekih 5-6 mjeseci, da i mene su blamirali i govorili mi TRAZI i tako to. Ja sam samo blejio i gledao po cijelom portalu gdje je to . Nakon punih mjesec dana skontao sam gdje je to ...al Boga mi, nakon punih mjesec dana.

"Gamers ostaje na mladima" - Tacno u potpunosti. Ako kliknete na moj profil, primjetiti cete da sam za tih 5-6 mjeseci dosta uradio za g.ba.. Napisao sam dosta vijesti.. prvo Google pa onda Gamers, to da se razumijemo. Kad sam se tek reg na gamers, nisam ni znao gdje se reg pa sam stavio da mi nick bude armin_hu(ime i 2 slova prezimena). Kasnije sam zamolio Kemu da promijeni o collaB i to je do skoro bilo, medjutim shvatio sam da taj nick nema nikakvo znacenje, pa sam odlucio promjeniti u nequeo (sto na latinskom znaci nepobjediv). Uglavnom sam se na gamersu posvetio FanArtu, kao sto mozete vidjeti najvise onoga sto sam pomogao je bilo oko toga. Na zadnjem Photomanipulation Contestu bio sam 2. I bilo mi je bas drago zbog toga. Znaci dosta se trudim oko toga, nadam se da ce se moj trud primjetiti. Dakle ne mozemo ocekivati da "osnivaci portala" i dalje preuzimaju sve ne sebe, treba malo prepustiti i nama mladima, evo tu su vLexinho, xXxAdo i jos neki mladji modovi. Dakle kasnije ce se i za njih govoriti da su "starosjedioci". I to sto govorite za spY-a i Lav da njima previse popustaju. Ako ih malo pratite primjeticete da znaju puno vise nego sto mislite, a njihova zafrkancija je samo plus tome.

I ja sam primio puno pohvala i puno primjedbi na svoj rad na portalu ali svaki prihvacam. I tako trebate i vi. I dalje uzivam surfajuci po g.ba, nevazno da li on propada ili se uzdize. Po meni je ovo drugo. Moderan portal koji ima sve sto mu treba i vise.

Pozdrav. Hvala na citanju .
Rado cu izdvojiti to sto si rekao za vec spominjanu poznatu dvojicu, spY-a i Lav-a. Dobro si rekao daim jos u korist ide to sto se znaju sprdati. Da dodam jos koji svoj doprinos na tu temu.

Za razliku od drugih, ajmo ih nazvati "spamera", njih dvojica imaju ono sto im je potrebno i sto ih moze opravdati u tom cinu spamanja, a to su klikeri. S njima dvojicom se moze uci i u intelektualnu raspravu, a isto tako i u zajebanciju. Ono, spy zna napisat pravo zreo post, da ti se bas svidi njegov nacin pogleda na stvari. Nije isto kad se oni sprdaju, i kad neko od ovih napacenih degeneka (Moram da ih tako nazovem) napise 5 redova "HAHA" i po 20 smajlica pored toga.

Jos cu nesto reci za ono hvalisanje "Ja sam ovdje 5 godina, ti si po' godine tu, ti si ku**c, ja sam ovdje NEKO"... nema od toga nista, tek kad dospijes i dodjes do toga da te oni novi, oni koji te ne znaju, podju postovati, onda mozes reci da si NEKO. Niko se na staroj slavi nije obogatio, ako si nekad bio najbrzi na 100m na svijetu, ukoliko ne budes trenirao i trudio se i dalje, iduce godine vec neces biti najbrzi. Zivot je vjecno kretanje, nema praznog prostora, i sve se mijenja tako da se mijenjaju i svacije zasluge. Ne treba sam sebe dizat u zvijezde, kad te neko drugi, ne tvoj komsija s kojim si svaki dan, nego neko koga nikad u zivotu nisi ni vidio ni cuo, prozove NEKIM onda se tek mozes osjecat pocasceno i imat neke privilegije u odnosu na ostale.

Vidim spomenuli se i Schulza i njegovu kratku aktivnost. On je dosao nakon pola godine cini mi se i ne poznavajuci situaciju trenutnu na gamersu, i mislio da ce za 10 dana postic ono na cemu smo mi svi radili po par mjeseci (Mislim na dio administracije), kad je vidio da nije uspio onda je otisao. Ja mu skidam kapu za sve sto je nekad ovdje radio i pokazao, pametan je, pismen, rjecit, sposoban, ali ovo sto je on ovdje docarao i ne lici na onog Schulza od prije. Sada je imao nastup nekog "glavnog iz kvarta", a taj status i nije opravdao. Nije fino ostavit nesto nedovrseno, ako si sebi stavio neki cilj, trebas ga do kraja i izgurat, pa makar morao zanemariti i sve ono sto ti je najprece. Makar ja pratim takvu ideologiju, i osjecam se odlicno u zivotu  I volim kad mi kazu da sam perfekcionista, a to mi vrlo cest govore .

Pusa Armine, znas ti da tebe ridlic voli ^^ (Steta sto one kvizove nisam uspio odradit, imao bi mi poseban status u svemu tome, sjebase me dusmani  )

je napisao/la:
KEMO yells : HOLD MORTALS, I'AM THE DEMIGOD OF WEB MASTERS, THE AJAX REQUEST THAT YOU REQUIRED WILL NOT BE PROCESSED!

KEMO says : ajde ado idemo kodirat

ADO says : cek da skinem samo jos jedan javascript pa idemo

KEMO says : eh tako, zavrseno,

wordpad: find and replace complete; for keywords : REPLACE * ; load TO LOADIRAJ

ADO yells : kemo je**m ti sunce bozije zaboravio si commente obrisat

KEMO says : EVO ODMA PA NEMORAS BOGARAT

ADO yells : u pi**u materinu zasta te placam seljacino jedna

KEMO says : Ado upozno sam trebu zna ajax napamet :S

ADO says: daj broj odma

:***********
AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAAHA
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAAHAAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAAH

:*
riddle je napisao/la:
Rado cu izdvojiti to sto si rekao za vec spominjanu poznatu dvojicu, spY-a i Lav-a. Dobro si rekao daim jos u korist ide to sto se znaju sprdati. Da dodam jos koji svoj doprinos na tu temu.

Za razliku od drugih, ajmo ih nazvati "spamera", njih dvojica imaju ono sto im je potrebno i sto ih moze opravdati u tom cinu spamanja, a to su klikeri. S njima dvojicom se moze uci i u intelektualnu raspravu, a isto tako i u zajebanciju. Ono, spy zna napisat pravo zreo post, da ti se bas svidi njegov nacin pogleda na stvari. Nije isto kad se oni sprdaju, i kad neko od ovih napacenih degeneka (Moram da ih tako nazovem) napise 5 redova "HAHA" i po 20 smajlica pored toga.

Jos cu nesto reci za ono hvalisanje "Ja sam ovdje 5 godina, ti si po' godine tu, ti si ku**c, ja sam ovdje NEKO"... nema od toga nista, tek kad dospijes i dodjes do toga da te oni novi, oni koji te ne znaju, podju postovati, onda mozes reci da si NEKO. Niko se na staroj slavi nije obogatio, ako si nekad bio najbrzi na 100m na svijetu, ukoliko ne budes trenirao i trudio se i dalje, iduce godine vec neces biti najbrzi. Zivot je vjecno kretanje, nema praznog prostora, i sve se mijenja tako da se mijenjaju i svacije zasluge. Ne treba sam sebe dizat u zvijezde, kad te neko drugi, ne tvoj komsija s kojim si svaki dan, nego neko koga nikad u zivotu nisi ni vidio ni cuo, prozove NEKIM onda se tek mozes osjecat pocasceno i imat neke privilegije u odnosu na ostale.

Vidim spomenuli se i Schulza i njegovu kratku aktivnost. On je dosao nakon pola godine cini mi se i ne poznavajuci situaciju trenutnu na gamersu, i mislio da ce za 10 dana postic ono na cemu smo mi svi radili po par mjeseci (Mislim na dio administracije), kad je vidio da nije uspio onda je otisao. Ja mu skidam kapu za sve sto je nekad ovdje radio i pokazao, pametan je, pismen, rjecit, sposoban, ali ovo sto je on ovdje docarao i ne lici na onog Schulza od prije. Sada je imao nastup nekog "glavnog iz kvarta", a taj status i nije opravdao. Nije fino ostavit nesto nedovrseno, ako si sebi stavio neki cilj, trebas ga do kraja i izgurat, pa makar morao zanemariti i sve ono sto ti je najprece. Makar ja pratim takvu ideologiju, i osjecam se odlicno u zivotu  I volim kad mi kazu da sam perfekcionista, a to mi vrlo cest govore .

Pusa Armine, znas ti da tebe ridlic voli ^^ (Steta sto one kvizove nisam uspio odradit, imao bi mi poseban status u svemu tome, sjebase me dusmani  )
:-*

Za mene si ti i dalje admin 

I ja sam se razocarao za kvizove, to je bio jos jedan poticaj da se drugi potrude. Nadam se da ces dobiti drugu priliku 

@ rulF
Edit: Rulfic moj dragi, je li tebe ko spomenuo u onom postu? Do neki dan nisam s tobom imao nikakvog kontakta, a onda kad je dosla tema u PS Contestu kojem si ti rekao da svi radovi "ku**u ne valjaju".. Pa imas sad nesto protiv mene. Ne mora niko mene ni pratiti niti ista, ja radim zbog sebe, a tvoje misljenje me ne zanima ni 2%. Antonio budi mi pozdravljen i jedna velika . 
e ovako ...
gamers ne bi bio gamers kad spama ne bi bilo .. jest da je to crna strana i da samarima to istrijebljujete .. al kad neko dobije samar , a novi je , nije mu problem napraviti novi acc.. nema sta da izgubi.
Djeci se ne moze zabraniti dolazak na g.ba , jbga al ne moze fkt... nema neki ultimate rule .. pa se svi mogu registrovat ... Propadanje g.ba dokazuje odlazak wertua i schulza iako vjerujem da ce se werta vratiti za koju sedmicu ...
e sad malo o moderatorima...
xxAdo to jest dijete , ali ozbiljno je shvatio posao moderatora , mozda ga i jest platio , ali zna kako da ga koristi .
Jbo gamers kad ne bi bilo zajebancije ... vecina ljubomorna na lava jer je kralj i uvijek zna da provali pa se vecina fura na njega .. osim vede .. lav je to od njega poprimio ^^ . Kad bi se imalo po zaslugama davali Modovi il admini !??! ... Admina bi imali ovi sadasnji i vedo, killuminati , riddle , i krystalu bi dao .. znao bi da ga leek koristi. Jbga vi svi mozete protiv fatala da pricate ... ak kad je sajt bio nula kad nije bilo ovih dodataka i svih sranja , on je izdrazao i vjerovao da ce jednom bit bolje .. i bilo je bolje , ali evo g.ba opet pada na dno s nedostatkom dobrih modova i admina .. 
tuzno :*

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.